Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana Claudia spune:
Irina - n-ai cum sa nu ma recunosti. Eu sunt grasa blonda in trening negru
Si da...testul de efort se da in aceeasi sala.Daca stai pe langa mine sau in drum pot sa trec sa te iau (eu stau la Brancoveanu)
Roxana
26 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
gudinde spune:
Am intrat si eu sa pup fetele
.
Zoze
un
special pt tine.
Cory
imi e dor de tine.
Olga
sper ca esti bine.
Sovi
multumesc pentru ca ai trimis mesajul meu.
Naty
tin pumnii!!!! Ai sa vezi ca este imposibil sa nu se fi auzit acolo Sus atatea rugi cate au izvorat din sufletele de aici. Totul o sa fie bine.
Kya
nu te necaji cu astfel de colege. Stii vorba'ceea: nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita! Astfel de femei (biologic, intelectual nu comentez) nu au idee ce inseamna sa-ti doresti sa simti un pui in burtica. Sa te rogi pana nu mai poti sta in genunchi, sa-ti dai ultimul leu pe analize medicale, sa suporti tratamente cu efecte secundare imposibil de descris in cuvinte, sa stai noptile pe Internet sa citesti articole medicale si sa plangi citindu-le si sa adormi plangand, sa te trezesti a doua zi si sa realizezi ca nu a fost un cosmar ci e realitatea ta cotidiana si trebuie sa o iei de la capat: sa lupti, sa speri, sa te instruiesti si sa te rogi.
bitza037 spune:

draga mea Roxana Claudia, nu stiu cum sa-ti spun dar si eu stau tot pe Brancoveanu.Te pomeni ca stai si la mine in bloc
!!!!

- coincidenta????
Eu chiar ma gandeam cum sa ajung la giulesti, ca parca n-as fi venit cu masina ca ma enerveaza daca nu gasesc loc de parcare.
Si eu tot blonda sunt
,asta tot coincidenta o fi??trebuie neaparat sa ne vedem, ca doar la vara o sa ne plimbam odorurile prin parc la Brancoveanu,nu?
Si unde mai pui ca poate ne incuscrim,nu?![]()
![]()
Aaa si inca ceva, am vorbit cu dr. acum la tel. si pentru candida mi-a dat sa pun doua ovule cu Lomexim.Stiti ceva de ele???Si fiindca tot l-am prins la tel si putea sa vorbeasca, am vb o jumatate de ora timp in care am profitat si l-am intrebat si despre treaba cu problemele la "Elias".M-a linistit, intr-un fel confirmandu-mi mai pe ocolite ca sunt probleme intre anumiti medici.....si ca nu o s aintampim probleme legate de faptul ca nu o sa fie loc si o sa trebuiasca sa ma duc la alt spital, si ca sigur o sa vina la nastere -Doamne ajuta s afie asa!!!!....si asta nu indiferent de ora,ci indiferent de sarbatoare ....citez: "legala sau ilegala"

M-am mai linistit..pana la control cand mi-a zis sa-i aduc aminte de lucrurile astea si sa vb "face to face".
Va pupic dulce, ma duc sa-mi vad filmul.vb maine.
IRINA 
+19

sufletel
underqueen spune:
buna, randunici! tare
sunteti...
abia astept sa ajung maine la doctor...chestia cu contractiile (daca asta or fi) persista...nu ma doare nimic, dar e teribil de neplacut...sper sa fie de la oboseala, nu altceva...oricum sunt super panicata...iar am inceput sa plang degeaba. ma bag la patut imediat, poate se linisteste si testosul meu mic...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
25+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
Maia37 spune:
underqueen intinde-te in pat si relaxeaza-te,mangaie burtica si vorbeste cu bebicul tau,respira adanc de cateva ori si ai sa vezi cum te lasa
.Eu asa fac dar mai ales cand inspir adanc se relaxeaza.Somn usor si linisteste-te!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
aditi spune:
Salutari tuturor randunicilor!
N-am mai scris de mult, abia reusesc sa citesc cate un capitol, aveti o viteza.... Eu am inceput sa lucrez si nu mai sunt in stare de nimic.
Multumesc pt urarile de ziua mea, a fost o surpriza sa vad ca nu m-ati uitat chiar daca n-am mai postat.
Noi suntem bine, luna aceasta am ratat eco pt ca dr e in concediu, so...
In decembrie mergem la eco 3D la Cluj si poate vom stii si ce este bebe. Sper sa am vesti bune de Craciun.
Ma stradui sa tin pasul cu voi, revin.Acum ar trebui sa ne culcam si noi ca e cam tarziu.
Aditi 17+
maxinne spune:
va salut cu drag ..abia akum am ajuns la net..din pacate pe parcursul zilei nu poa intra pe forum (m-am convins ca avertismentul cu .. "creeaza dependenta" e valabil ! 'al meu..e complet naucit!)
asa cum zicea sovietica,naty inca are dureri nesuferite de cap, glicemii antipatice, perfuziile permanente sunt insa bine infipte si speram sa-si faca efectul! Mesajele voastre sunt insa SUPER TERAPEUTICE!!! va imbratiseaza cu drag pe toate, va multumeste muult muult si abia asteapta sa revina printre voi.pana atunci se bucura de smsurile voastre si va trimite ganduri frumoase pentru puiutzi si mamici
sper din toata inima sa ajunga cu bine amandoua acasa cat de curand..sa reintregeasca stolul..(ca doar e atata treaba.. nu se planifica asa usor o nunta regala..pe masura mirilor si nasilor..)
Ursuleata,sa fii optimista
!! DoamneDoamne sa aiba grija de bebe sa creasca sanatos si frumos!
fetelor va multumesc inca o data pentru primire si imi pare tare rau ca asta a fost prilejul sosirii mele printre voi.imi cer iertare caci din pacate nu prea am reperat eu exactitate who's who..(sunt rupta de oboseala si ma ustura okii..) si va zic..
pentru familion..sovi, kia..
la raluci
zozelici, simonetee
pidana..si mamicile de martie-aprilie !!maine sunt prinsa rau in treburi si nu stiu cand sau daca reusesc sa poposesc pe aici dar un tur rapid pe la giulesti sper sa dau,si raportez cat de curand.
noapte buna!
mihutza11 spune:
Buna dimineatza pufoaselor!
ma bucur sa aud vesti de Naty, si sper ca de acum inainte sa fie tot mai bune si sa vina acasuca in curand!
domnitza movalie
de asemenea, multmumiri mesagerelor noastre cuscra Sovi si matusica Maxinne 
Aditi poate mai degraba de mos Nicolae, nu? 
Gudinde adevarate cuvinte ai grait! 
Irina ma bucur sa aud ca te-a linistit dok.. 
Simo cum mai stati cu plecarea? ati mai rezolvat ceva? sau inca sunteti in tratative.. 
Lyvy hai ca o sa fie bine... acum cu spatele poate e de la pozitia in care stai si poate si de la sofat... oricum ai grija de tine si profita de fiecare ocazie sa te odihnesti.. dar oricum bebe sigur e bine
soferita!
nu in ultimul rand Hai Laly, Maria, Ursuleata!!

si in rest mii de
Cory, Ela, Giani, mami, Adriuta, Simo27, Clau, Roxanele, Ralucile, Olgutz,bubu, kya, ririan, ioana, nicol... si toate toate... ca sunteti multe ![]()
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
gbutucica spune:
Nea..tza buna rindunele burticoase.
aveti un spor nene de......
nu apuca omu sa stea oleaca fara net .......
ma duc sa va cetesc si sper sa va mai scriu, ....sper ...pt ca sunt tare ocupacita cu sv.
a am vb cu Naty(sms) si e tare cu moralu la pamint. poate o ajutam sa si-l ridice.
in rest pupici pe nasuc ptt rindunici mai scunde si pe burtici pt cele zvelte 

Giani
25+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
gbutucica spune:
Am vesti mai bune de la NATY"M_AM LINISTIT MULT,DAR IMI FAC INJ. LA 4 ORE IN FUND(MI_AU VBAGAT SI DIAZEPAM CARE E BUN LA CVPNTRACTII SI VIATA PARE MAI ROZ) . " asa si vrea sa o tinem la curent cu stirile importante.
FAc si ieu galerie pt brticile care merg azi la Eco LAly, MAria< URSULe( SIGUR VA FI BINE, HAI NU TE MAI INGRIJORA SI TE PUP
)

Pupam si pe Gudinde , care ne vorbeste de bine la toata lumea
Salutari si matusii
(Maxinne)
Scuze ca-s scurta in mesaje dar stau prost cu timpu
Giani
25+
ca am dovada
o fi chiar baiat?