Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Dati pe realitatea acum

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hop si eu!

A vorbit/ sms-uit cineva cu Naty azi? Ca i-am dat un sms, e pending, am sunat, e inchis....Stie cineva ceva de ea AZI?

Multam!

Va pup pe toate!

Olga 24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

E deprimant ca se intampla astfel de nenorociri.Cum dintr-o sarcina evoluata bine fara probleme,parintii aceia sa treaca acum prin tot iadul asta.Si asta din cauza ca nu a nascut cu medicul ci cu asistentele.Drept urmare a travaliului prelungit i s-a invartit cordonul ombilical in jurul gatului.Si totul din cauza ca se pare ca d-na a ajuns intr-un moment nepotrivit la spitalATUNCI CAND SE SCHIMBA TURA.Asistentele nu au anuntat medicul ca sa nu-l deranjeze iar acesta a aflat abia dimineata ca a avut loc o nastere cu probleme iar acel copil are MARI probleme nu vede,nu aude nu se poate hrani.Doamne cum s-a simtit acel parinte cand i s-a spus luindu-l deoparte ca face parte acum din statistici.E dureros ca din neglijenta sau nu stiu cum sa spun acel copil sa aibe un mare grad de handicap.Asa in loc de bucurie acei parinti traiesc un cosmar acum.Totul s-a intamplat la Spitalul Universitar Bucuresti si acel copil are sanse mici de recuperare, doar daca face rost de 50000euro poate merge in strainatate merge in strainatate .

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

'na seara!
Am fost pe coclauri si am facut rost de muzichie de pus la bb sa asculte :)

Kya, nu iti mai pune mintea cu capoasele! da-le mai bine linkul la forumul DC sa se puna in tema. Si zi-le sa iti vina cu sfaturi dupa o luna de "prestat" pe forum. Aaaasha!
Felicitari pt programul redus! buuuna descoperire cu viata dupa sevici!
Simo27, ai grija cu bobul ala! Zic si eu ce pot, ca sa nu se vada ca tare as vrea sa fiu in locul tau acolo :)
Zoze, ce mai face cutza voastra?
Ursule, hai ca nu mai e mult pana la urmatoarea echo. Rabdarica si putere
Maia cu placere
Olgutika, eu numai ce am vb cu Naty. O doare capul de cateva zile, spera ca macar la noapte sa o lasa sa doarma fara perfuzii, poate i-o mai trece durerea. Glicemia ii e data peste cap. Una peste alta, vocea ei nu suna prea rau la tel, si mi-a zis ca au bucurat-o f mult mesajele noastre catre ea pe care le-a citit de pe laptopul "matusii Maxinne". Nu se stie cat va mai sta, caci contractiile nu s-au potolit inca.

Laly, bafta multa maine! sa dea DD sa vii cu vesti bune!
Si eu am fost tot cu randunoiul sa luam rochia de miresica de la targ, si am purtat si perle la nunta, dar, o sa radeti, de ceva tot am incercat sa tin cont. N-am vrut sa dorm in acelasi pat cu el inainte de nunta. Si pt ca nu avea unde sa mearga si casa era plina cu invitati din provincie, a dormit langa patul meu, pe jos, in sacul de dormit :)).

Si apropos de animal &bebe, si noi il incurajam pe motan sa iasa cat mai des afara, adica sa se obisnuiasca mai mult fara noi, fara a-l obliga insa. Inca nu stiu cum il voi convinge sa nu intre la bb in camera, ca motanski cam miauna daca vede usi inchise in casa. Da sigur il dezvatzam cumva.

sovi 17+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am citit si eu vestile rele din urma. Abia astept sa revina Naty in stol. Ma gandeam ca daca sta in repaus evita cerclajul. Of!!

Ursuleata
- mult curaj mami si a doua chiar si a treia parere a altor dr nu strica!

Eu sunt brambura toata ziua. Ba stau cu bebe, ba-s plecata la cumparaturi, ba gatesc, ba sunt plecata cu probleme prin oras, ba la dr, iar de luni am adaugat pe lista si 2 zile de gym pe sapt.
Abia astept sa nasc credeti-ma!!

Cat despre bb2 e atat de nabadaios fata de Catalin. Cateodata abia adorm pt ca bocane la greu....Sughite si cate-o ora si il simt rau de tot pt ca presupun ca e grasanel.

Astept intalnirea cu voi pe 8 dfecembrie. Presupun ca eu voi intra mai devreme decat de ora 1 pt ca am de facut cumparaturi mai multe si-mi ia ceva vreme sa ma orientez. Din experienta (fac parte si din grupul cireselor de mai-iunie 2006) va spun ca e greu sa stam adunate si sa facem si shopping la BabyExpo. Asa ca mai bine ar fi sa ne luam cu toatele timp dinainte de intalneala pt cumparaturi si vizitat. Apoi ne vedem la o ceasca de ceai aburinda si scoatem ce avem prin traiste si ne povestim...

Roxana 26 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare randunici

Ursuleata iti tin pumni, du-te si mai cere si alte pareri!!!!

Clabuc
bafta maine la eco,tinem pumnii

Fetelor joi ma duc la Giulesti, m-am programat la gimnastica.Multumesc inca o data Roxana Claudia(sper s anu gresesc randunica)ca in ultimul timp "uit de la mana pana la gura".Sovi, poate imi dai si mie Pm cu numarul lui Naty, ca daca tot ma duc acolo,si mai este la spital, trec si pe la ea ......bine, cu acordul ei.Sau alata varianta daca vorbesti cu ea sa-ti zica salonul si etajul si sa-i spui ca as vrea sa trec si pe la ea,fiindac tot sunt acolo.Pupici si merci anticipat

IRINA
+19
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Bitza - si eu am ora joi, la ora 10, la gym. Poate ne vedem macar in trecere.

Roxana 26 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Salutare frumoaselor cu burtici!!!!

Naty, gandurile mele se indreapta spre tine, daca cineva o sms-uieste, sau vorbeste cu ea sa-i transmita si de la mine multa putere!!!

Ursuleato, nu te mai stresa ca-i faci rau lui bebe, DD le rezolva pe toate, TOTUL VA FI BINE!!!

toate randunicile ciripitoare!!!

Eu am o noua problema, normala de altfel, dar parca prea devreme aparuta, MI SE RUPE SPATELE DE DURERE, nu se opreste nici cu repaus, nici cu masaj, e tare nasol.

Abia astept consultul si echo MF de Vineri, sper sa fie totul bine, am si eu tot felul de dureri!!!

livi +24 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am intrat sa niste randunici pufoase!!!

Si vreau sa transmit toate gandurile mele bune si frumoase catre Naty cutzu si catre Iulia micutza!!!! Sa va intoarceti acasa cat mai repede si sa va faceti bine mintenas!

mami de Luca si 26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Roxana Claudia si eu tot la ora 10 merg joi, dar pentru testul ala de rezistenta.presupun ca se da in aceeasi sala in care se face si gimnastica.Sigur ca o sa ne intalnim.Cum ne recunoastem???Ne schimbam numerel de tel printr-un PM?

Simonette!!!cam scumputza la vorba!!!

IRINA
+19
sufletel

Mergi la inceput