Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Laly recomandarea mea este una normala, stas as spune. Formatul tipic, unde scrie sarcina in evolutie - saptamana 20, se recomanda reducerea programului de lucru conform OUG 19/2003. Semnat si parafat.
In cererea scrisa de mine am mai scris niste detalii din lege, si atat.
Apoi am stabilit de comun acord cu sefii de cand sa incep.

Si zau ca se merita!
Daca nu esti vreun workaholic a carui viata sa se invarta doar in jurul carierei, legea asta este o mana cereasca pentru noi.

Bafta multa miine la eco. Tinem pumnii stransi! Putine emotii poti sa ai, dar nu are voie sa-ti fie frica sau sa stai cu inima stransa. O sa vii doar cu vesti bune!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

ursuleata draga randunica nu demult mi sau sfarsit cosmarurile si abia de atunci m-am putut bucura de sarcina.Si acum am taisul asupra capului dar incerc sa nu ma mai gandesc.Am rh-ul- si au aparut anticorpi dar sunt intr-o cant infima.Deci stiu ce este in inima ta indiferent ce ti-am spune noi tie nu-ti vine decit sa plangi si te gandesti la fel de fel...Eu cred ca ori este o eroare ori vreun chistulet cu apa sau grasime caci nu am auzit de altceva mai grav in cap.Acum sa-ti zic de nepotelul meu care are 2 ani si 3 luni.S-a nascut cu cercelusi la ureche adica are 2 bobite cam de marimea unui bob de porumb la intrarea in ureche.E iti dai seama cand am vazut noi cu totii cea fost nu mai zic de sora mea.A vorbit cu medici diferiti si parerile sunt impartite asa ca de copil nu se va atinge nimeni si va ramane asa ca un semn al lui personal decit sa i se intample ceva.Parul creste,se acopera el sa fie sanatos.Eu cred ca nu are ceva grav si oricum se va vedea ce este la morfo dar incearca cel putin sa te gandesti ca nu e ceva rau si ca exista o rezolvare pentru toate.Te randunica mica si inima sus ca va fi bine.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Aaaaa si ca o completare a celor de mai sus acum un an am vazut in parc fiind cu fiica si nepotelul meu o domnisoara foarte draguta care avea la ureche ghiciti ce?Exact acelasi tip de cercelus ca al nepotelului.Am abordat-o intrereband-o de el si mi-a zis ca s-a nascut cu el si ca nici nu se gandeste sa renunte la el.

Mergi la inceput

Sovi inca o data multumiri
Ririan ma bucur ca acum ai loc la PC.
maxinnematusica movulie mai tine-ne la curent cu noutati de la naty si spune-i ca i se simte lipsa aici la noi in stol.Multi
Kya asa se intampla sa dam peste tipe mai destepte decat noi si sa dea sfaturi in necunostinta de cauza.Dar sa te mangaie un gand:"roata se invarteste".De cate ori n-am primit sfaturi de la diverse persoane care nici macar nu stiau cum e sa fii insarcinata dar sa mai aibe copil.Cu o prietena chiar m-am suparat caci ea-mi dadea sfaturi pt fata mea care era foarte mica ,ea detinand un caine.Eu ii spuneam caci catelul si sugarul nu au cum sa stea inmpreuna din motive de sanatate si siguranta iar ea o tinea pe-a ei dar....anii au trecut si cand a avut copil la randul ei a facut catelului un program mai special si supravegheat tot timpul sa nu se apropie prea mult de copil.Asta e...greu sa dai la o parte animalutul care ti-a fost alaturi mult timp dar macar o perioada pana copilul mai creste trebuie.Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Kya, iti multumesc mult. Esti o scumpa! Ma gandeam sa nu fie nevoie sa ai o situatie mai "aparte" care sa necesite acordarea reducerii programului. Sper sa rezolv maine, mai ales ca am inteleg bine cu medicul meu de familie.
Multumesc si pentru pumnii stransi! Sper sa vin cu vesti bune despre Bombonica mea. Mi-am adus aminte ce spuneai de perlele de la nunta; pe mine nu ma intereseaza superstitiile, cred ca sunt niste prostii; vreau sa-ti spun ca, atunci cand mi-am cumparat rochia de mireasa am fost cu sotul meu (nu aveam oricum cu cine sa merg) si el m-a vazut imbracata cu ea, sa-si dea si omul cu parerea; dupa unele voci traditionaliste asta ar fi o greseala fatala, dar, sincer, daca Doamne-fereste ceva n-o sa mearga in casnicia noastra, sigur n-o sa fie din cauza rochiei sau a perlelor, sa fim seriosi. Nu crezi? Asa ca ....... eu am avut perlele de la mama si mi s-a parut ca aratau cel mai bine cu rochita.
N-am apucat sa te felicit nici pentru rezultatul de la TT, sper ca nu-i prea tarziu FELICITARI ; si multumesc mult si pentru cuvintele frumoase desper pozele mele de la nunta.

Va pup mult pe toate!

Laly 22+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Clabuc in primul rand iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune,in al doilea rand eu am avut perle pe rochia de mireasa si casnicia noastra merge foarte bine,ne intelegem perfect,ne completam unul pe celalalt doar ca e cam plecat de acasa in interes de serviciu si...cam dupa el cand ma ajunge dorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Laly hai cu vestile bune maine, fruntea sus bebe e fff bine!
Kya felicitari pt programul redus!
Maia si noua ne sunt dragi cateii si tot am vrut sa ne luam.. dar ne-am gandit ca daca apare bebe, sa nu se simta cutzu neglijat si dat la o parte, ca e firesc sa ai mai multa grija de bebe si sa il pazesti de cutzu, chiar daca si el e mic si nevinovat.. asa ca dupa ce creste bebe o sa ne luam si noi un cutzulache.
mai am 5 min si gata si ziua de azi.. yuppy...
stolul!

Mihaela 22+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Clabuc iti tin pumnii si sigur o sa vii cu vesti bune.
Maia, sper sa fie bine....si bebelusi nostri sa fie perfect sanatosi.
Si toti bebelusii!!!!

17+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Maia, Mihutza, ce dragute sunteti voi. Cum imi faceti voi galerie ... Sunteti niste dulcete de randunici.

O sa va tin la curent cu ce-mi va spune Iosup despre Bombonica mea maine seara sau joi dimineata.

Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.

Edit: Ursuleata, mersi mult si tie de incurajari. Sunt alaturi de tine si o sa ma rog la Doamne-Doamne sa nu fie nimic in neregula cu puiutul tau. Ai incredere si ai sa vezi ca va fi bine, deh ... puterea randunicilor!

Laly 22+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare randunici!
imi pare rau sa aud ca multe dintre voi nu sunteti bine
pup fetele care sunt triste si va tin pumnii sa fie totul ok:NATY,URSULEATA,MAMIsi galerie lui LALYpentru maiine
incerc sa pun niste poze cu burtica

blanka23cuANA
http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput