Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
zozela, care ar fi TA relativ normala? Eu am asa de ceva luni, si dr mea spune ca este normal in sarcina sa fie mai mare, sau mai mica, sa oscileze..
Luny,
in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Ursuleato hai nu mai plange! Cel mai probabil nu e nimic grav - e un chistulet de lichid care asa cum a spus si doctora se va resorbi! E foarte bine ca te duci si la alti medici, mai vad si alti ochi, mai auzi si alte pareri.
Stiu ca esti foarte ingrijorata si nu te poti calma, dar incearca!
si 
Eu intre timp m-am evervat!
Tocmai m-am contrazis cu o colega care are 25 de ani, dar gandeste ca la 20... Imi spunea ca nu am dreptate ca trebuie sa te opresti din fumat in timp ce esti insarcinata, ca asta e doar un mit. Ce, sunt atatia copii care se nasc perfect sanatosi din mame fumatoare. Cum vin eu si zic ca au copii probleme, ca nu e adevarat...
Evident ea este fumatoare si departe de ea orice gand de a avea un copil.
Am avut o tentativa sa-i explic, dar am renuntat pentru ca nu am cu cine sa discut... Pana la urma fiecare pasare pe limba ei piere!
Mai am pe la servici o multime de specimeme care nici nu au vreun copil nici nu au fost vreodata insarcinate, dar imi dau sfaturi despre ce trebuie sa fac in sarcina! Culmea culmilor, nu?
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Clabuc spune:
Randunicile mele dragi,
am reusit si eu in sfarsit sa citesc din urma ca mult ati mai scris.
Imi pare tare rau de vestile pe care le-am aflat in acest capitol, dar il astept pe urmatorul cu vesti dintre cele mai buna.
Aveam de vineri pregatit un mesaj, cu cate ceva pentru fiecare, dar, avand foarte multa treaba la servici, n-am mai apucat sa-l scriu si sa-l trimit ....
Cory, felicitari pentru rezultatul amniocentezei si pentru curajul tau. Ti-am zis ca va fi bine, la fel cum va fi si pentru draga noastra doctorita Naty, pentru Ursuleata si pentru Mami.
Noi suntem atat de unite, la bine si la rau. Suferim pentru orice veste proasta primita de la una din randunicile noastre, ne salta inima de bucurie la aflarea unui rezultat bun sau la culoarea unui carucior si, mai presus de orice, am vazut cat de mult inseamna o rugaciune spusa din inima in cor de catre noi, randunicile, pentru o surata de-a noastra. Sa continuam, asadar, sa fim alaturi una de cealalta si vom reusi sa trecem cu bine de momentele mai putin placute ale sarcinii si sa ajungem cu toate la Clubul scutecelor in martie-aprilie sa povestim despre bebeii nostrii dragi.
Haideti, fruntea sus si vom reusi, vom trece noi peste toate 
Imi cer scuze, chiar nu mai gasesc foaia pe care scrisesem mesajele alea, era pe-aici pe undeva pe birou ...
Va pup mult pe toate! 
Laly
22+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Simo27 spune:
KYA,stai linistita draga,nu lasa nestiiutoarele sa te supere...cred ca in aceasta situatie ar trebui sa nu le bagi deloc in seama,ce stiu ele,doar sa dea din gura...cunosc si eu foarte bine acest "specimen" de atotstiiutoare,care nu au copil,dar iti spun ce sa faci ,care nu au fost insarcinate in viata lor,dar iti zic ce si cum e bine...hai,ca m-am enervat si eu!
Apropo de vise,am avut si eu unul tare ...dureros,azi noapte...am visat ca nasteam,si plangeam de durere

si nu e prima oara cand visez asa...of,si eu care am crezut ca am uitat durerile,azi-noapte,mi le-am amintit!!!!
ma dau de acu cu capul de pereti,ca stiu ce o sa ma astepte!!!
Dana,ai dreptate se vede ca lipseste Naty ....draga de ea!Sa-i dea Dumnezeu multa putere!
In oras,nu prea se mai vede zapada,dar la mine in curte e plin...si afara e un soare superb,e tare placut acum,nu e nici ger,e tocmai frumos de o plimbare...i-am promis lui David ca o sa il duc deseara cu bobul la plimbare,sper sa il pot trege...
Simo,mamica lui David
,
24+ cu 
mihutza11 spune:
Kya hai nu te mai enerva!! nu se merita!
sa treaca nervii!
Ursuleato nu mai plange please! face rau lui bebe!
pucca bine ca esti ok cu analizele... sa speram ca o sa fie bine si peste 2 luni cu toxo si listeria! abia asteptam si noi colorata ta! cat despre palpitatii am avut si eu impresia ieri ca simt ceva de genul asta... cred ca e din cauza sarcinii... daca era Naty aici ne explica mai bine
Simo vezi sa nu te obosesti prea mult cu saniutza! 
randunicile pufoase!
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
Kya spune:
Simo ce-as mai vrea si eu niste zapada... ca sa nu mai zic de o plimbare cu sania... Mmmm
Aici in Bucuresti e soare si senin, dar uscat pe jos. Noroc ca parca s-a mai incalzit putin fata de ieri.
Eu mai am putin si plec acasa... De ieri am inceput programul redus, si taaare bine e! Acum descopar ca mai exista viata dupa servici... WOW! Ieri chiar mi s-a parut o zi lunga - am ajuns acasa pe la 4 si ceva, fata de programul normal cand ajungeam in jur de 8 seara si nu mai stiam altceva decat mancat si culcat!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
Nici nu am plans de ieri seara...asa zic eu ca plang.
Nu am fost deloc singura. acum sunt la serviciu si nu pot sa ma bocesc. Bine ca mergem la curs in seara asta si poate ma mai linistesc.
Oricum, va multumesc la toate sa sunteti alaturi de mine........dar sufletul meu tot negru este.
17+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Clabuc spune:
Kya, te rog frumos spune-mi si mie ce ti-a dat medicul de familie pentru a duce la servici sa reduca programul de lucru. Exista un tipizat sau pur-si-simplu scrie medicul de familie o recomandare )de mana) si isi pune parafa si semnatura si data?
Maine merg si eu sa imi dea recomandarea asta ca tare bine mi-ar mai prinde un program de 6 ore ....
Mersi mult!
Astept raspunsul tau.
Laly
22+
Maria Clarinda
Clabuc spune:
Maine am si eu programare la Iosup la 19:30, la echo morfo-fetala. Sper sa imi dea numai vesti bune, tare stau cu inima stransa ...
Laly
22+
Maria Clarinda