Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
PIDANA spune:
Azi noapte am visat ca am nascut si l-am vazut pe bb in carut si apoi mergand cu tac-su de manuta. Nici macar nu stiu daca era baiat sau fata si nici nu l-am luat in brate. ![]()
Dana
17+
RalucasS spune:
Nici nu este nevoie sa ne raspunda, important este sa se simta mai bine, sa fie cu moralul sus si sa revina cat mai repede printre noi.
23+
Lucas
kitzy spune:
Neata! Ii urez is eu la Naty toate cele bune, sa fie tare si sa nu uite ca noi suntem toate alaturi de ea!
Eu am avut un vis foarte ciudat: eram intr-o incapere si dintr-o data a venit la mine o broasca testoasa gigant care avea cap de om si m-a inghesuit intr-un colt si m-a muscat, adica mi-a luat jumatate de fata
De vreo 3 nopti numa vise ciudate am, sarcina asta imi joaca feste banuiesc.
17+ cu posibil 
ririan spune:
FETELE MELE DRAGI!Sa stiti ca nu v-am uitat si sper canici voi pe mine,dar am avut ceva probleme in familie si cum nici un necaz nu vine singur ...hop si musafiri de peste mari si tari ,ai caror copii stateau calare pe computer,ca daca nu-i lasam erau calare pe lustra!Asa ca-mi cer iertare de la voi si recunosc ca nici macar nu am reusit sa citesc tot din urma,dar ce am citit tare m-a intristat,NATY i-ti doresc tot binele din lume pt tine si bebe,stai linistita totul se va rezolva,RalucaS ,la fel ,i-mi pare rau de ce ti se intampla,URSULEATA,nu te chinui o sa vezi ca doctotul respectiv bate campii ,o alta parere medicala o sa-ti aduca linistea,sa stiti ca eu simt suferinta voastra ca si cum ar fi a mea ,ca am trecut prin multe cu sarcinile si cele pierdute si cele duse pana la capat. Si acum ca sa mai ies din tristete,MULTE FELICITARI CORY ,pt rezultatul bun,eram sigura ca asa o sa fie ,si pe MAMI PAPA.. tot aici o pun la felicitari anticipate ,pt. ca o sa vezi asta o sa fie rezultatl nu-ti mai face griji inutile ,deja cred ca stiu 20 de persoane in situatia noastra.Multe felicitari si fetelor care au primit coloratura carucioarelor si mii de scuze ca nu nominalizez,dar cum am spus ,nu am reusit sa citesc tot din urma.multi pupici la toata lumea ,si sa nu fiti suparate pe mine!
RalucasS spune:
Ririan - ce ma bucur ca ai dat un semn de viata ! chiar ne gandeam la tine...
si multa , multa sanatate si sa mai treci si pe la noi cand mai ai timp
kitzy - asta este, si eu am vise foarte ciudate, dar nu le dau atentie deloc, pt ca stiu ca sunt hormoneii care isi fac de cap cu noi in perioada asta 
23+
Lucas
mihutza11 spune:
Sovi multumim de veste! sa dea DD sa fie bine si sa revina cu noi pe crengutza!
Raluca asa este ai dreptate!!
Ursuleata sper sa fie bina pana la urma si sa fie doar o sperietura neintemeiata! Doamne ajuta! 
Ririan bine ai revenit alaturi de noi pe crengutza!! ne era dor de tine! 
acum cu visele... uff... am scapat de alea erotice, dar azi noapte am visat ca m-a impuns o vaca, si imi era frica sa nu ma impunga in burtik.. dar macar nu m-a impuns acolo.. Doamne dar ce vaca mare era!! si ma gandeam eu in sinea mea, in vis, ca daca vaca e asa mare oare cum o fi boul
.. apoi am visat ca am trecut o apa curgatoare, care se intersecta perpendicular cu o alta apa.. oricum apa asta curgea asa in trepte si am traversat pe margine... pe urma am mers pe o poteca (coboram un deal-cam cum arata la bunicii mei) si am trecut un podetz mic de lemn peste un paraias... m-am trezit cam extenuata dupa atatea peripetii... in mod sigur sarcina ne afecteaza si visele..
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
ursuleata spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si eu incerc sa nu imi fac griji pana la morfologie...dar am sufletul ca un purice si nu am cum sa nu ma gandesc.
17+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
diana_g spune:
BUNA DIMINEATA,DRAGELE MELE!!!!!!!!!!
sunt asa de bucuroasa ca am calculator din nou si pot vorbi cu voi.
ce mai faceti,cum stati cu burticile?vad ca ati scris in ultima vreme,(am ce recupera de la cap.30).
ce sa va zic despre noi,in afara faptului ca m-am ingrasat mult,mult e totul bine.bebele meu da din picioare zi de zi si eu sunt asa de mandra de el...
am vazut ca ati trcut culoarea caruciorului si la noi,va multumesc.
acum va las ma duc sa citesc ceva din urma,sa vedem ce au mai facut randunicile mele preferate.
va doresc o zi buna.
pupici

diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
ririan spune:
V-am trimis ceva pe mailul comun ,sa va mai insenineze ziua,pe a voastra dar si pe a randunoilor!
22+cu
luny spune:
Neatza, burtici!
N-am mai reusit demult sa trec pe aici...
Sunt in medical si eu...ieri m-am simtit rau!
Toata ziua am avut niste dureri sacaitoare ale oaselor bazinului, implicit burtica ma durea, parca simteam o presiune
. Nu puteam sa stau pe scaun, ca simteam ca ma dor toate cele...am luat pe seara un No Spa si ma simt ok acum...voi ati patit asa ceva?
Naty, sper sa vii cu vesti bune cat de curand, sanatate multa!!
Ursuleata, poate nu e nimic, mai bine mai mergi la un eco in alta parte...nu te speria..
Si mie la morfo fetala mi-a scris risc crescut de IUGR (ionsuficienta gestationala intrauterina), adik bb ar fi cam mic sau asa ceva...dr mea mi-a spus sa nu-mi fac griji, mai ales ca toate masuratorile sunt perfect normale pt 23 saptamani si de multe ori se mai dau si erori, deci nu stiu exact care e riscul, la fel si risc HTAIS, cica asta ar fi hipertensiune arteriala indusa de sarcina, dar eu am tensiunea cam 12 cu 9, vi se pare mare? ![]()
Luny,
in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!