Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
mihutza11 spune:
Buna dimineatza dragele!
in primul rand domnita mov sper ca esti bine!! 
Sovi nu sunt stangace, nu stiu asa m-am obisnuit eu sa adorm, cred... 
RalucaS sa dea DD sa fie bine si sa se rezolve problema... vorba lui Sovi ii dam la bot la dl Avort!!!
(ce tare faza-Sovi nebunik
) 
Clau ma bucur sa aud ca Razvanelul e bine! 
Maxinne transmite multa sanatate si pupam burtica movalie!! Forta randunicilor sa fie cu Naty! 
stolul de randunici fortzoase!
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
adriuta spune:
Nici nu stiti ce bine e din nou cu voi aici... Desi am ramas in urma azi am recuperat(pai se poate....) si am ajuns la zi...ufff ca tare harnicutze ati mai fost :)
ZOZEL...DRAGUTZEL SA ITI DEA DUMNEZEU PUTERE SA TRECI PESTE CE I S-A INTAMPLAT RITEI, SI CATZELUSHA MEA ARE 2 ANISORI SI O IUBIM AMANDOI CA PE COPLUL NOSTRU. TE INTELEG PERFECT SI SPER SA
TREACA PESTE HOPUL ACESTA CU BINE .MI-AU DAT LACRIMILE CAND AM CITT CUM REACTIONEAZA DUPA INJECTII. PARCA SUNT NISTE COPILASI, DRAGA DE EA... SUFLET MIC SI DULCE.. TRIMITE-I LA NATY TOATE CELE BUNE DIN PARTEA MEA SI SA NU MAI PLANGACEASCA CA TOTU O SA FIE BINE.
SIMO27 M-AI FACUT SA IMI ADUC AMINTE DE CASA ...SUPERBE POZELE,
LYVY, FRUMOASA BURTICICA TA...ITI PRINDE ATAT DE BINE SARCINA
ANCKA SITEUL ESTE BABYCENTER.COM
CORY3MAZ FELICITARI PT TT REUSIT SI POVESTEA AMNIOCENTEZEI ESTE .... TARE DE TOT, AUZI TU 2 GRAVIDE IN PAT....OAAAAAAAA.
INCERA SA FIU... NU CRED CA DR. ALA INTRA IN CATEGORIA CELOR FINUTZI, BINE CA AI SCAPAT DE TOT
MAIA37 SI EU AM CONTRACTII SI MA SPERIAM LA INCEPUT...DAR
ACUM M-AM OBISNUIT. IMI PLACE CE FRUMOS SCRII TU DE RELATIA
DINTRE FETITA TA SI BEBE MIC.AUZI SA-I DEA FETII SUTHURI... HEHE MARE BECHER O SA FIE
SOVI, M-A DURUT SUFLETUL CAND AM CITIT DESPRE EXPERIENTA TA LA METRO... SARACUTZA DE TINE 2 ORE JUMATATE IN STAREA TA...DOAMNEEEEEEEE CE LUMEEEE. INCEARCA SA MERGI CAND NU ESTE AGLOMERAT CE POT SA ITI SPUN... AI GRIJA DE TINE SI MUUULTI PUPICI PT MESAJUL CATRE D-NUL AVORT...BRRR CE NASHPA II SUNA SI NUMELE.
RALUCAS , FRUMOASA BURTICICA ...SI CATZELUL ESTE UN HAIOS...ASA CUM STA EL HAPPY FACE.SARACUTA DE TINE, CRED CA AI TRAS O SPAIMA... STAI CUMINTICA SI AI GRIJA SA TREACA RAUTATEA AIA DE INFECTIE.
UNDERQUEEN..TESTOASA CU CARAPACEA-N FATZA ...HAHAHA, HAIOASA GLUMA
CLAUCLAU, SI LA MINE FACE BEBE CATE O TUMBA DE SIMT CA ACU,
ACU IASE AFARA. CATEODATA AM SENZATIA CA IL SCAP PE JOS.
PIDANA, AI FOST ASA DE FIGURA ...AUZI TU CE LEAC BUN PENTRU
RACEALA, NETUL. MA BUCUR CA AI TRECUT PESTE FAZA CU SOCRII. CE ULOARE ARE CAMERA???
DEEAPUI, TU ESTI IN SAPTAMANA A 13-A CRED CA MAI AI VRE-O DOUA DE DAT LA BOBOCEI...SARACUTZA DE TINE. MANANCA LAMAIE SI
PORTOCALE. O SA TREACA...VAAI CA TARE RAU O MAI FOST, NUMAI CAND MA APROPIAM DE BUCATARIE IMI VENEA RAU.
MIHUTZA11 . FAINE VISE...SI MAI FAIN E CA S-AU TRANSFORMAT IN
REALITATE.PUPICI
GBUTUCICA,CE TAREEEEEEE BANCUUUL...HIHI I L-AM CITIT SI LA SOTZ SI FACE...MAAA ASTA FACETI VOI ACOLO...DA UN FORUM PETRU SOTZI
N-AVETI...HAHAHAHA AUZI LA EL VOR SI RANDUNOII FORUM. PUPICI
MAMI PAPA TOT ACU IO-S RANDUNICA RAZVRATITA IN STOL( AMSCIS MAI SUS)...SI SA STII CA N-AM UITAT DE TT. EU MA ROG SA FIE BINE. TE INTELEG CA DESI OPTIMISTA AI PUTINTICA TEAMA. LASA CA NU DA D-D O BELEA LA UN SUFLET BUN CA AL TAU. PUPICI SI PUMNICII STRASI...
MAXINNE BINE AI VENIT LA NOIIIIIII. MATUSICA DE RANDUNICA...SAU MAI BINE ZIS MATUSICA RANDUNICA...HIHI...
Imi cer scuze pentru caps lock dar am dat paste si asa aveam setat inainte.
Despre noi,... mi-am comandat belt de pe net si astept sa imi vina zilele astea. Au inceput sa ma doara ligamentele si am vazut ca persoanele care au cumparat spuneau ca sunt foarte multumite de centura aceea de sustinere. Nu pot sa zic ca burta mea e mareee dar ma deranjeaza cand stau pe scaun, merg ca o ratza si parca mi se pliaza pielea sub sani cand stau in sezut. Ma doare buricul si v-am mai intrebat parca daca mai e cineva care are problema asta.
In rest ...arsuri din plin cateodata-i mai zic sotzului ma io cred canasc maimutza de am atatea arsuri...haha.
pe 4 Dec am programare la dr si data trecuta mi-a da sticlutza aceea pentru testul de diabet. Fetele care au facut pare yachyyyy brr, si trebuie sa o beau toata cu o ora inainte de programare. Am pus-o in frigider si de fiecare data cand ma uit la ea imi vine rau... brrr. ![]()
In weekend am fost la sala (am abonament) n-am prea muncit dar m-ambalacit la spa. In piscina n-am intrat ca erau destui si sa nu ma loveasca in burtica dar in spa m-am balacit de numa, apa n-a fost fierbinte, si filtrarea nu se face cu clor.
Imi dau lacrimile de fiecare data cand vad in poze ce frumos este acasa... zapada, iarna si mama imi povestete... stiu ca se aproprie sarbatorile si iar incep circu' cel de toate decembrie-urile, adica...plansete, smiorcaieli, reprosuri la sotz...ca naiba ne-a pus sa plecam aici...
Poate in we celalt mergem la munte (asta daca ninge sus pan atunci).
De vre-o saptamana am cazut si eu in paharul cu melancolie, ii bag vina randunoiului din te miri ce... azi colac peste pupaza si faza cu avertismentul...nu stiu ce sa zic fetelor,parca toate merg anapoda...

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi cu ghetushul acum in iarna...Numai bine va doresc si ma duc si io in pat sa dorm.
Si maine e o zi....Nu?
obiectu' avertisment http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110366&whichpage=33
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
25+ cu 
ursuleata spune:
Am fost aseara la doctor si sunt foarte suparata. Dr a vazut un chist pe cap si a zis ca nu stie ce este pana la morfologie.
dar a insistat sa mi-l arate de 4 ori.
sunt terminata
17+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Kya spune:
Buna dimineata stol!
maxinne bine ai venit printre noi! cum sa nu te primim, mai intrebi. Ne mai aduci vesti despre Naty, nu-i asa. Eu sunt convinsa ca o sa treaca cu bine peste asta, asa stiu eu. Doar la nunta Iuliei cu Sasha Victor trebuie sa fie nas nu? ![]()
Ma bucur ca macar personalul e bun acolo, ii e bine si lui Naty si fetelor care o sa nasca acolo.
Si strig inca o data sa se auda pana in Giulesti: Naty randunicile te iubesc!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Ursuleasa,imi pare rau de ce ti s-a intamplat...poate trebuie sa mai ceri si parerea altui medic...nu stiu,eu una nu am mai auzit de asa ceva...Chist pe cap?!

du-te si la alt medic,sa vezi ce iti spune si el!Ai incredere in Doamne-Doamne!!!
Of,dragelor,iarasi e un capitol de vesti rele ,cat se pot de rele...draguta de NATY,uite ce a patit si ea...Doamne Dumnezeule fi cu ea si ai grija sa nu i se intample nimic rau bebelusei Iulia si mamicii...ne rugam ptr tine,NATY si suntm alaturi de tine!Sa speram ca totul se va termina cu bine!multi pupici

Simo,mamica lui David
,
24+ cu
PIDANA spune:
buna dimineata!
Maxinne bine ai venit printre noi! Sa ne aduci vesti bune despre Naty si bb Iulia! Sa-i ajute Dumnezeu, sa-i dea puteera necesara sa treaca prin toate greutatile cat sta la spital ca apoi o sa fie mai usor daca ciripeste cu noi pe crenguta. 
Ursuleata poate a gresit dna doctor la eco. Oricum ai putea sa mai faci una in alta parte sa mai auzi o parere si sa te linistesti. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine si bb sanatos. 
Si pe mine pana prin sapt 12-13 ma durea burta aproape continuu ca la ciclu, acum am doar cate-un junghi, dar atata vreme cat nu mi-am mai facut o mie de ganduri negre ca ceva nu e bine sau chiar ca pot sa pierd sarcina parca si durerile au trecut.
Conteaza f mult sa gandesti doar pozitiv despre sarcina.
Dana
17+
ursuleata spune:
Durerile pe care le am in dreapta jos sunt normale si mi-a zis sa iau no spa. Cica nu i s-a strans lichidul bine si s-a format un chistulet. Am vazut si eu...adica era ceva vizibil. Doctorul mi-a zis ca se poate strange si sa vb dupa morfologie. sper sa fie bine din tot sufletul ca deja simt ca innebunesc.
17+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
sovietica spune:
Buna dimineata!
Uf... inca o surata cu griji :( .. Ursuleata, neaparat cauta un echografist mai "clarvazator", cu talie mai mare. Imi pare rau ca treci prin ce treci
Sa dea Domnu sa ti se spulbere repede aceste griji! 

.
Kya, ce a ras randunoiul meu cand i-am zis ca avem si nashi la Sasha &Iulia
. Zice: copiii nostri sunt de acord? Sau le-am zis: comentati acum daca aveti ceva de comentat, sau niciodata :P
Azi e o zi superba! Sa speram ca si vestile vor fi pe masura! De nu, asta este... Faca-se voia Lui... ne pupacim, ne imbratisam si ne rugam 
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
RalucasS spune:
Buna dimineata randunici
si poftiti la o
mica
I-am trimis si eu un mesaj de incurajare d-nei Naty aseaera, sper sa il fi primit, oricum de abia astept sa o vad pe Movalinda din nou printre noi!
In rest eu stau cumintica in pat, imi iau pumnul de pastile si astept sa fie totul bine. Va
pe toate si va iubesc 
ursuleata - dupa cum ti-au zis si fetele, nu te panica inca, stai calma, mai cere si o alta parere, eventual doua, si mai asteapta sa treaca o saptamana - doua, si mai refa ecografia sa vezi ce rezultate apar. Iti tinem pumnii, ca sa fie totul bine.
23+
Lucas
sovietica spune:
sms de la Naty primit de aseara, la 21.45. Din pacate l-am vazut abia azi 
"pt ca n-am putut raspunde la atatea sms, te rog cu prima ocazie multumeste din suflet la Mihutza, RalucaR si Kya si zi tuturor ca nu mi-as fi imaginat sa contez atat de mult pt grup. Va iubesc!"
si desigur, intr-un mesaj anterior le pupa si pe Gudinde si Maia, de la care am transmis in mod expres urarile.
ma bucur ca o ajuta faptul ca ii suntem aproape in astfel de momente.
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici