FIV cu DONATOR sau IAD- cap.3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ana din cate stiu eu proteinele sunt de ajutor pentru ovocite de calitate. Prin urmare pestele si vinul rosu. Eu am preferat vinul rosu si a fost bine intotdeauna.

wauu, deci va apropiati de o IAD. Sa va ajute DD si de Craciun sa fiti cu bb in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

montytaiana - nu, nu fac cu donator. Am facut biopsie sotului DUPA cele 13 IAD nereusite si am gasit in epididim spermatozoizi buni de format embrioni. Nu m-a incurajat nimeni sa fac biopsie de la bun inceput. Am mai scris despre experienta mea trista ... Sper ca acest semn sa fie de bun augur - deci fac FIV + ICSI cu sotiorul meu drag.
Daca as fi in masura sa dau un sfat ... nu vreau sa supar pe nimeni - ma refer la putinele reusite cu donator ... as face FIV cu donator din start. As face un hei-rup de bani dar nu as face inseminari pentru nimic in lume. M-au costat 13 inseminari cat un FIV si poate ca azi as fi avut deja copil. N-as mai fi bajbait - asteptand sa se intalneasca spermatozoidul ametit al donorului cu ovulul meu. Am stat de multe ori cu cateterul incarcat langa mine asteptand sa vina medicul sa-mi introduca sperma - ori dupa 20 de min. de asteptare- ce sperma mai era aia dupa ce ca fusese si decongelata. Am trecut prin multe ...
Fac FIV cu Marinescu - Doamne ajuta sa si reusesc

Cami

Mergi la inceput

Amzulica, dupa parerea mea, eu avand la activ 4 incercari de FIV cu spermograma proasta a sotului meu, ti-as spune sa te gandesti si la donator. E f. posibil sa se gaseasca ceva spermatozoizi sotului tau dar care dupa preparare sa nu fie de nicio treaba sau sa nu fie suficienti pentru ovocitele tale. Nu cred ca ti-ar conveni sa treci prin tot procedeul FIV-ului si sa ajungi ca nu ai cu ce imperechea ovocitele. Ca rezerva sa ai totusi sperma unui donator chiar daca nu le imperechezi pe toate cu donatorul.
Sa ai multa bafta si sa reusesti din prima.

SA AVETI O SAPTAMANA MINUNTATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

http://www.gardianul.ro/2007/11/26/reportaj-c9/depozite_cu_dobanda_la_vedere_la_banca_de_sperma-s105149.html
sper sa nu se considere reclama si sa-mi cenzureze linkul acesta.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

multumim mult luci
dar daca ai fost macar o data la giulesti cred ca esti de acord cu mina ca practica bate teoria, si ca in realitate nu este asa sau nu se intampla asa cum este descris in reportaj
portret-robot mare minune, sper sa traiesc sa ajung sa o vad si pe asta
una peste alta oricum si eu tot acolo ma duc, si nu incetez sa ma rog sa iasa bine,

Mergi la inceput

da iuca pe sotul meu l-a durut o vreme dupa
uf am scris la alt subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Moniland - cred ca nu m-ai inteles bine. N-as mai face inseminare ... IAD ce-o fi ea ... in veci. Am explicat si de ce. Am fost bataia de joc a lui Moisa de prea multe ori.
La FIV este cu totul altceva - nu sunt impotriva donatorului daca este cazul sa apelezi la el. Am in calcul toate variantele - iti dai seama ca deja am experienta.

Cami

Mergi la inceput

of moisa moisa, si iar moisa
toata lumea se plange de ea
chiar azi a mai necajit o fata la IA
oare nu o vede nimeni?

Mergi la inceput

Nu, Amzulica, te-am intels foarte bine. Acum faci FIV. Dar ideea era sa iei in calcul si varianta FIV cu donator ca Doamne Fereste, daca nu sunt viabili gigeii sotului tau nu ai cu ce imperechea ovocitele. Sa fi pregatita si pt. varianta aceasta. Eu nu am fost pregatita si o parte din ovocite mi-au ajuns la canal pentru ca in momentele acele nu mai gandesti cum trebuie. Sa ai mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Moniland tu ai facut FIV cu gigei care nu erau viabili? S-au mai format embrioni? Sau au fost doar incercari de FIV te-au stimulat si nu ai avut cu ce face FIV. Te rog sa ma scuzi daca ai mai scris dar nu imi mai amintesc exact.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput