FIV cu DONATOR sau IAD- cap.3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Am mai auzit ca si FSH-ul mic poate fi problema infertilitatii masculine. La subiectul azoospermie citisem ca si pregnylul s-ar da ptr FSH mic.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Moniland dupa analizele sotului pare a fi obstructie, ceea ce inseamna ca sunt sanse f mari sa se gaseasca acolo ceva
Si nu trebuie neaparat biopsie, mult mai neinvaziva e punctia

daca ai luat o decizie nu vreau sa te intorc din drum.
dar ar fi practic singurul lucru pe care nu l-ai incercat

sau ai putea sa faci altceva: te stimulezi pt FIV normal cu varianta de back-up donor
Deci daca tu ai productie buna poti sa incerci o parte sa-i fecundezi cu spermatozoizii sotului si daca nu merge ..cu donor
Stiu ca ti-e greu, mie deja a inceput sa-mi fuga pamantul de sub picioare cu ultimele vesti ...si nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau

te pup

PS :iuca mai tarziu scriu pe Azoo cateva info noi care ar puytea sa te ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

fetelor eu cu sotul meu am incercat tot ce se putea pentru imbunatatirea spermogramei si rezultatul a fost acelasi azoospermie
asa ca am hot sa facem IAD
si o facem cu inima deschisa , au trecut ceva ani din 2003 de cand am descoperit problema si chiar nu mai vrem sa pierdem timpul
sotul meu am discutat cu el si mai mult el a incercat sa ma convinga sa recurgem la aceasta ultima metoda
mie sincer imi era frica sa nu aiba ceva reticente, dar nu e totul ok , iubeste prea mult copii, a inteles situatia exact, si ar face orice ca sa avem unul, ca nu e cu sperma lui nu mai conteaza o sa-l iubim si educam cum stim noi mai bine
si am incredere in el este un OM deosebit

Mergi la inceput

iuca te inteleg si nu vreau sa te supar in leg cu dr. si banii dati acestora
dar am cam ajuns la capatul rabdarilor si al puterilor totodata
si eu dupa prima , a doua IAD inca le mai acordam circumstante atenuante
dar cum timpul trece si nici un rezultat
poate gresesc si imi vars nervii pe cine nu trebuie, poate ca nici ei nu au nicio vina
dar inca o data imi vin in minte tot felul de atitudini neprofesioniste pe care le-am vz de-a lungul anilor, si nu pot sa imi schimb parerea ca unii sau facut doctori numai pt bani si au uitat de mult ce inseamna rusinea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

montyaiana - of, sunt asa povesti atat de triste aici ...pot sa te intrebi daca sotul tau a facut biopsie/punctie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

montytaiana te inteleg, de suparat nici nu poate fi vorba.
Eu iti doresc sa se intample cat mai repede minunea si sa ne anunti ca esti gravi.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna fetelor
Imi primul rand vreau sa va spun ca imi pare rau ca aveti atatea nereusite , chiar ma simt un pic jenata fata de voi ca eu am reusit din prima si voi va chinuiti atat , dar cred ca DD are un plan pt fiecare dintre noi.
Va cred ca sunteti suparate si dati vina pe doctori pe oricine pt nereusitele voastre.
E posibil ca pe unele dintre voi sa le supere mesajul meu, sincer nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar eu am reusit din prima cu dna dr Micier si din punctul meu de vedere este o profesionalista , nu spun asta numai pt ca eu am reusit , dar am vb si cu alte paciente de ale ei care sunt de aceeasi parere cu mine, si eu una chiar am vezut pasiunea ei fata de meseria asta.
Ana cei 100 euro pe care ia dat iuca pt donator sunt pt 2 inseminari, deci donatorul costa 50 euro/inseminare, iar materialul este de la Sabyc care bineinteles are pret de clinica particulara, nu se compara cu giulestiul. Cat despre faptul ca ar trebui sa fie gratuit , eu am discutat cu miciner pe tema asta si mi-a spus ca la noi mentalitatea e asa cum e si nu vine nimeni sa iti doneze gratis, indiferent ca sunt studenti sau nu, pt ca se spune ca majoritatea celor care doneaza sunt in special studenti.
Dma eu stiu ca dr are un dosar al fiecarei fete care urmeaza sa faca IA sau FIV si probabil analizele tale a vrut sa le pastreze la dosar, pt ca mie mi le-a dat de fiecare data, si stiu ca sunt facute de matei care este foarte ocupata si de fapt din cauza asta intarzie rezultatele .
Iuca e bine sa incerci toate posibilitatile pe care le ai si biopsia eu zic ca e obligatoriu sa o faci, pt ca nu se stie nici o data ce se poate gasi acolo, eu una am incercat toate posibilitatile inainte de a ajunge aici.
Incercati cand faceti IA sau FIV sa aveti incredere in dr la care mergeti , daca nu aveti incredere in ei mai bine ii schimbati si mergeti la alti, parerea mea e ca si asta contribuie un pic la rezultat.

Inca o data sper sa nu fi suparat pe nimeni cu mesajul meu

Va pup pe toate si bafta multa sa auzim de cat mai multe reusite in cel mai scurt timp

cum creste
Carmen 30 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor sa va povestesc ceva pt incurajare.......
In vara asta am fost la Giuly sa-mi fac HSG inainte de a incepe inseminarea
Si atunci am cunoscut o fata din Buc care venise si ea pt acelas lucru ca si mine
De atunci am tinut legatura prin telefon
Asa ca acum trei saptamani am facut amandoua IAD la Giuly( probleme sunt la sot)dar la diferenta de doua zile intre mine si ea
Eu am facut cu d-na Moisa deoarece d-na Cocei la care eram a fost plecata din localitate, iar ea neavand doctor (a mers la cine s-a nimerit in acea zi)
Asa ca IAD a fost facut de d-na Codreanu care a preluat-o
Nu a facut nicio stimulare fiind prima incercare.......
Si acum vestea mare......am vrb in seara asta la telefon cu ea.....SI ESTE INSARCINATA!!!!!!!!!!
Este ziua 18 de la IAD iar testul a iesit pozitiv
V-am scris aceste randuri pt a ne mai ridica putin moralul
DECI SE POATE!!!!!!
Important este sa credem fiecare in sansa noastra
Eu am convingerea ca anul 2008 va veni cu multe vesti bune pt noi
Pupici multi pt toate fetele

Mergi la inceput

iuca te pupic si sper sa reusesti in tot ce ti-ai propus

carmen e multumim mamico ca treci si pe la noi, tu esti punctul nostru de reper, cum decurge sarcina, sa fiti sanatosi sa te bucuri de BB, ce special tr sa fie pt voi anul asta Craciunul

pisix iartama ca raspund asa de greu, da sotul a facut si punctie testiculara si rezultatul a fost tot 0, a fost o experienta traumatizanta pentru el, cites frecvent si la azoospermie si stiu ca azi este o zi f importanta pentru tine, iti tin pumnii si va doresc sa iasa bine si sa vina bb,
am incercat mai de mult sa scriu la azoo, inca va urmaresc si va stiu problemele la fiecare in parte - copilutzu si miki-miki, etc, dar cumva nu mi-am gasit locul acolo pt ca voi sunteti f optimiste, ceea ce eu am incetat de mult sa fiu, si nu am vrut sa va stric dispozitia si sa fiu eu gigi contra
noi (eu si sotul) am ajuns la concluzia ca ne-am chinuit degeaba si am pierdut multi ani prin doctori (dar probabil la timpul ala ne-am fi reprosat daca nu incercam tot ce e omeneste) cand puteam sa facem IAD de mai din timp nu acum cand sunt batrana glumesc dar se pare ca nici organismul meu nu vrea sa coopereze 4 iAD nereusite...
deasta zic e un mare pas sa treci la IAD si apoi sa vezi ca nici asta nu merge, oricum cand sunt probleme masculine (vb numai de astea pt ca aici avem experienta) trecerea timpului nu poate sa aduca nimic bun, si nici tratamentele, daca e sa fie rau, va fi din ce in ce mai rau, am vz in multe cazuri, nu prea se mai imbunatatesc rezultatele
dar ce sa faci asa e in fotbal (viata)

Mergi la inceput

gabri ela tu?
ce mai e nou?

Mergi la inceput