windows live hotmail
cum sa revin la hotmail fara windows live?
tipul de hotmail clasic?
nu gasesc nici un butonas de revenire.....si ma dispera....
Andrada
Raspunsuri
Annie80 spune:
chiar sunt curioasa ce prob ai cu el
cred ca poti instala o versiune mai veche, dupa ce l-ai dezinstalat, sii ii dai ignore cand vrea sa faca upgrade
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
april spune:
nu pot trimite mesaje, cica e prea ocupat....asa ceva n-am patit niciodata in 5 ani cu cealalta versiune
...nu cred ca are rost sa-l dezinstalez, pt ca daca introduc alta adresa merge hotmail clasic
Andrada
Annie80 spune:
dar pt id-ul tau e noua versiune... nam vazut butonul care il cauti, de acceia tiam sugerat sa instalezi unul mai vechi, si chiar poti incerca, nu ai ce sa pierzi. eu una n-am avut probl, cu el.
------------------------
Alergic at stupidity.
Oana_B spune:
Ai in stanga jos un buton "switch to classic" sau acelasi lucru poti sa il faci din dreapta sus la options/more options/try the classic version.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Annie80 spune:
eu in messenger n-am butoanele astea
sau sunt in casuta de e-mail?
------------------------
Alergic at stupidity.
april spune:
eu nu la msn messenger ma refer, ci la hotmail.
Oana, butoul "switch to clasic" il ai doar daca ai o versiune mai avansata....am mers si pana acolo si am revenit, insa nu mai pot reveni la clasicul hotmail, nu la clasicul w.live....
Andrada
Oana_B spune:
Pai, cred Windows Live Mail este noul Hotmail, au modificat si adaugat unele servicii ale lor si le-au inclus intr-un pachet Windows Live.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
april spune:
Oana, sotul meu a refuzat noua forma Live asa incat de pe acelasi PC el are un format eu altul pe hotmail.
Andrada
april spune:
chiar sa nu se poata reveni la versiunea initiala??? yahoo permite acest lucru....e clar...renunt la hotmail
fulguletzul meu