LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 8
ruxandra_sb spune:
..na, cand sa zic ca pot arunca un ochi pe ce-ati mai facut.. mi-am surprins flacaii in baie.. Matei se spala pe maini si conu explora vasul de WC. Pe interior.
Apuc sa-i zic Doniei, ca intrebai acu ceva vreme ce mai citim. Am pus de ieri mana pe www.librariilehumanitas.ro/product.php/Adevarata_viata_de_gheisa/7574/" target="_blank">asta. Citit mai deunazi si www.librariilehumanitas.ro/product.php/Memoriile_unei_gheise/4688/i gheise" target="_blank">bestsellerul la care se refera. Impresii mai incolo.
editat ca ma repetai ca papagalul..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
mamaana spune:
n-am apucat sa citesc decat capitolul asta; nu comentez;
eu le imbrac tot pe masa de schimbat ca inca mai stau; isi iau cate o jucarie sau cutie de crema si se joaca cat le imbrac in jos, iar pentru sus, stau in fund, tot acolo; e mai greu acum ca cealalta e tot timpul in picioarele mele si tre sa fiu atenta la amandoua... aaa am lipit o punga de cadouri de dulapul de deasupra lor si se mai uita la clovnii de acolo cateodata, mai ales ca sunt doi exact ca si ele
dar cum imbrac una o si duc la carucior (doar deschid o usa si am ajuns) si o asteapta cuminte pe cealalta; apoi am timp sa ma duc sa ma imbrac si eu... nici nu mai stiu cred sa ma machiez de cand nu am mai facut-o...
de dormit, dorm in casa; azi au atipit in carucior, dar s-au trezit in doua minute cum am ajuns acasa, asa ca o sa doarma dupa pranz in patuturile lor; le pun in saci de dormit, tre sa le mai iau o data in brate sa le zic la fiecare somn usor si sa le pup, apoi dau drumul incet-incet la cutia muzicala si ies din camera; in curand vreau sa scot cutia, ca am vazut ca pot adormi si fara cateodata
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
www.youtube.com/watch?v=SC_3P7MDL1w" target="_blank">cum vorbeste la telefon
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
lavinia, bestial mihaita!
m-am uitat cu oana la filmuletzul vostru si oana a inceput sa vorbeasca cu mihaitza... dar exact ca el ... si i-a si dat vreo 2 pusi si si i-a oferit suzeta ei ... o sa incerc s-o filmez :)
donia, asa ne imbracam, si noi... si stie sa mute jucaria dintr-o mana in alta cand ii vine mana la rand
ruxandra, macar ati fost la plimbare, nu?
chinico, iar asteptati musafiri? sa-mi ziceti cand aveti vreo 3 zile pauza ca vin si io ... buuun milumilul, si oana tot din asta bea
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
adinazot spune:
LAVINIAN,cum zice DONIA,te asteapta vremuri grele,este absolut mortal,ce am mai ras!
ASIZA,multa putere sa treceti peste toate si sa se fac Denisucul bine!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Dia1609 spune:
asiza, multa sanatate, sa se faca bine denis repede-repede!
yagmur, zi si tu ceva de luca... ce mai face...mai pune niste poze.
marani, ti-ai mai revenit? ....cand ai timp, as vrea sa ne arati niste poze de la botez
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
..azi chiar am o zi naspa rau
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
pentru mamica necajita
ai mei tot povestesc ca am picat de multe ori direct in cap, se pare ca era cazatura mea preferata.
inca nu am reactii sau poate am
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
a_deju spune:
pe fuga, ca am program de filme :)
ruxandra, vazut piso-bebeii, duuuulci :)
si noi prestam imbracat/dezbracat/pampersat/masaj de seara si pijamalit tot pe masa de schimbat, adica pe fostul meu birou, vad ca inca tine figura, deci...tot inainte :) dar trebuie in mod obligatoriu sa aiba cate ceva de ros la indemana, ca altfel face tumbe :))
in rest, toate bune, se pare ca a trecut in mod super-oficial la program cu un nani pe zi, care nani dureaza, si dureazaaaaa...de ieri ma speriasem, si tot verificam pe la usa din 5 in 5 minute :)) deci doarme dupa masa de pranz, de pe la 3 pana pe la 6 :))) cul, huh? :)) s-a cam facut o sapt de cand o tine asa, sa vedem daca e doar un moft, sau devine obisnuinta, ceea ce speram, si va dorim si dumneavoastra :))
gata, fug!! pupez minunatili!!!!!!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
am uitat sa zic ceva...
si eu tot cu predilectie in cap picam. (ceea ce ma indoiesc ca e o surpriza pt cineva, dar asta e alta discutie... :))) ). si din pacate, cam toti ai nostri, o sa tot pice direct in freza. deoarece, si anume, tartacuta e mai grea, si pana or invata ei sa atenueze din picaj cu mainile...dureaza ceva... e vorba aici de o dezvoltare fina a simtului de echilibru pe doua labe, care la unii se intampla ceva mai devreme (cam 2 ani), la unii mai tarzior, fiecare cu ritmul lui. (exista si aia la care se intampla..never, de exemplu je, care in continuare reusesc sa intru in usi, pereti, colturi de mobila, etc.. cu fruncea inainte, adicatelea :))) ).
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
danutz spune:
tare de tot...
quote:
Originally posted by Lavinia_P
www.youtube.com/watch?v=SC_3P7MDL1w" target="_blank">cum vorbeste la telefon
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Laura13 spune:
asa se joaca cu jucaria cea noua
lavinia mi s-au stricat si boxele, la calc asta fain..... asa ca nu l-am auzit pe mihaita la tel
anateo, danutz multa sanatate fulguletilor "gimnasti"
asiza sa aveti o noiapte usoara, sa treaca cat mai repede spitalizarea
donia eu pe dani il imbrac in bratele mele la reclame. sta asa cuminte. seara, pe masa de infasat, ne luptam amandoi, de fapt toti trei, el, obligatoriu cu ceva in mana. si dani stie sa mute jucariile dintr-o mana in alta la imbracat. si la sfarsit facem bravo. la noi numai o data
ruxandra pt ce ai facut azi pe forum
marani da, da, poze de la bota
cine, ce, cum mai era
habar n-am
maine alte interviuri, cu alte firme, eu dorm pe mine. dani a stat lipit de mine toata ziulica. n-a avut treaba nici cu bona, nici cu florin (care a venit acasa la 8). dar a fost super mararit (dani, nu florin). obosit. a dormit la greu la pranz si dupa aceea a fost bine. azi ne-am avantat si noi doi prima data la plimbare fara carut. o ora de mers de manuta. si pipait toate chetiile care aveau praf pe afara. si tras cateii de coada. a fost super. parca imi lipsea.....doar eu si copilul meu. desi acum sunt destul de obosita si rupta de spate. nu-i problema, trece pana maine, sa o luam de la capat
sa ma ierte cine a fost uitat la raspunsuri
va pupic
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006