LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
dianocica spune:
la imbracat mi-a facut una supersimpatica ieri. cand il vedeam ca nu prea are chef, atunci cand ii bagam manutele ii ziceam: unde e manuta? si cand o scoteam radeam. uite manuta! un fel de cucu-bau! si o pupam. ieri a fost f ok la imbracat deci nu am mai facut ritualul. dar dupa ce a scos manuta a intins-o la mine si mi-a dat s-o pup. m-a lesinat...
si am mai observat ca atunci cand ii dau pantalonii sau strampii jos, scote singur piciorusul. adica il ridica cand ajung cu pantalonii jos. in picioare fiind...
in jos il imbrac in camera. pe hol ii mai dau puloverul sau hanoracul(la noi e ff cald in casa) iar pe scara, la parter ii pun geaca si caciula. si eucam tot asa fac. incaltarile tot asa sau chiar cand ajungem undeva unde il pun jos.
la intoarcere caciula si geaca in scara, restul pe hol. rar ajunge imbracat in casa pt ca ar muri de cald.
si cu toate astea azi am stat vreo 7 minute afara.....era un vant...efectiv nu se putea sta. imi era mie groaznic, dar lui saracul... doua lungimi de bloc si inapoi in casa
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
chinico spune:
am pierdut 2 ore citind. 2.mai am tot 2 ramase de muncit...timp in care tre sa fac multe, dar nu inaite de a va scrie 2 (ce am frate azi cu 2..) randuri..
suntem in postul craciunului (oare cine mai spunea asta, una din fete, imi cer scuze ca nu am retinut cine), serbam aniversari de 1 anisor, avem copii sanatosi...atat conteaza.
bea ( precoce, mai, precoce) a avut intentia sa trimita catorva fulguleti felicitari de ziua lor. cateva au plecat deja.
dragi ii (imi) sunt toti. fulgii. si fratii lor. si surorile lor. asta ca sa nu mai pomenesc de mamele aferente.
asa ca ..2 () pasi inapoi si la loc comanda. ca zau de pot (poate) sa trimit (in numele ei, evident) atatea felicitari..
multumesc celor care mi-au incredintat adresele. le pastrez, ca de, cine stie...mai ales ca unii s-au apucat de curatenii inteleg ...
asiza multa sanatate lui denis. daca shineva are nr. ei de tel as fi recunoscatoare..il am si io, dar pe mobil. mobilul e in lituania. nu ma intrebati ca e lunga..
danut of si of si of. bine ca n-a patit nimic.
si eu mai am inca in cap sunetul pe care l-a facut bea izbindu-se de beton in vara, cand a plonjat din carut. si nu au fost 10 cm, ci vreo 70...ca un sac de cartofi.
ce sa spun. dd a avut grija de ea. uite de ce am avut parte de o vara ingrozitor de rece, ca sa poarte ea caciula de lana si gluga de la geaca peste la sfarsit de iulie..
anateo noi am inceput azi desensibilizarea. cu 1 ml. dublam cantitatea in fiecare zi. cu milupa 2 ( iar..),ca nu mi-a spus nimeni ca e mai bun humana. sau ca nu.
asta apropos de intrebari fara raspuns. no. facui dupa mintea me, ca doc a spus ca e indiferent de care..nu stiam numa care e mai bun la gust..
la ora 16.30 bea primeste cereale (simple) cu laptele ei scarbos + juma de borcanel de fructe, iar seara inainte de culcare acelasi lapte scarbos cu 2 lingurite de faina de orez.
nu stiu ce altceva as putea sa ii dau. biscuiti nu. mamaliga as putea, dar nu stiu sa o fac, unu la mana, si doi la mana..mamaliga cu ce??
dar daca tu alaptezi...inseamna ca nici tu nu consumi deloc lactate, sau? intreb pentru ca nu ai spus nimic de asta, iar eu la inceput cand alaptam i-am intretinut o vreme sangerarea din nestiinta. haleam margarina rama. care e facut cu zer.
daca alaptezi si mananci lactate si nu are nici un simptom...ma indoiesc ca e intoleranta la proteina. nu-s insa experta..
intreaba si tu alergologul.
..cred ca o sa ii fac pesmet si o sa-l amestec cu fructe..
stie cumva cineva daca painea alba contine caseina? sau oaresce alte componente din lapte?
dandusa multam de intrebare, uite la mine in paradis ninge si ninge si ninge, iar se anunta mosafiri, imbecilii cu geamul nu au venit desi au ridicat magaria aia de schela de o saptamana..
cam astea ar fi noutatile..
desiree ca in sfarsit mi-am amintit.
io sunt din toti parintii aia mai...shi ma fac??? nehotarata rau..
donia tot cu corabia?
iaca editez rapid ca am uitat de accidentul ruxandrei (fu bun filmu'?), de alesuca ce-si baga in sperieti mama si de marani..capul sus, si vorba doniei, da-i cu bocul ca face taaare bine..
kikineata spune:
Dbunny pana acum adormea in carut, apoi adormea doar afara de ma ...de frig pe mine cate 3 -4 ore afara...acum o adorm in scaunul de masa...cool...important era pt. mine sa doarma si in casa ca atunci ma odihnesc eu...citesc, mananc linistita...de aia eram asa cazuta zilele trecute...tot pe strazi ca tine acum.
Donia, asa ne imbracam si noi cu bravo, bravo...si in picioare, dar cel mai tare de vreo 2 sapt o imbrac cat vreau si cum vreau cu intrebarea:"Unde-i becu?" arata in sus continuu, si cand n-o bag in seama la fel...urmeaza "Unde-i doamne doamne?" arata in lateral pe perete....da asta cu unde-i becu e teroare si ii zic uraaaa si ridica ambele maini catre bec..fascinante pt. ea
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
Donia spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
www.youtube.com/watch?v=SC_3P7MDL1w" target="_blank">cum vorbeste la telefon
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
Te asteapta vremuri grele!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
quote:si unde e ceasul? si unde sina? (de la galerie)si magarul/floricia/fluturasul/ursuletul/albinuta... de pe pereti. distractie maxima.
Originally posted by kikineata
dar cel mai tare de vreo 2 sapt o imbrac cat vreau si cum vreau cu intrebarea:"Unde-i becu?" arata in sus continuu, si cand n-o bag in seama la fel...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Lavinia_P spune:
Donia,
Voi incerca metoda ta..multumesc!
Danutz,
Acel copil nu cred ca a cazut de la 10 cm..nu te mai gandi la cate rele se pot intampla..ca atragi energii negative.Cu siguranta va mai acdea..dar cred ca toti am cazut in copilarie!
Ruxandra,
Pacat ca nu v-a priit iesitul la mall..era blonda,zici...
minunea mea
dianocica spune:
cand vine alex acasa pot sa stau si in cap...iar el nu poate nici sa se descalte...azi l-am desfacut eu la sireturi....d era calare pe el...si se uita la ei doi in oglinda din hol si radea...si arata cu degetul si radea....
diana si david 03.12.06
kikineata spune:
nuuu...noi n-avem ceas, avem printese, luna, soare, steluta, camiloiu, cartea (e innebunita dupa carti), papucu'...cele mai multe la nivelul ei...pe pereti mai putine.
quote:
Originally posted by dianocicaquote:si unde e ceasul? si unde sina? (de la galerie)si magarul/floricia/fluturasul/ursuletul/albinuta... de pe pereti. distractie maxima.
Originally posted by kikineata
dar cel mai tare de vreo 2 sapt o imbrac cat vreau si cum vreau cu intrebarea:"Unde-i becu?" arata in sus continuu, si cand n-o bag in seama la fel...
diana si david 03.12.06
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
crykett spune:
AMR:7 ORE SI 18 MINUTE , Pina la implinirea unui 1 anisor din viata noastra.Si ne mai laudam cu o fapta buna si-a suflat nasu singurel.La inceput am zis ca din gresala, dar nu ,am tot incercat si la fel,cind ii pun servetelul la nasuc sufla sunt fericita.
cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI
ruxandra_sb spune:
.. pe mailu comun (yahoo).. dedicatie speciala pt a_deju & motanu
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!