LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
dianocica spune:
quote:mama?
Originally posted by danita
lucia .....wrong answer , la fel si celalte raspunsuri ! cocoshul este coco .....si este clar! dar CO-CA ?? sa va dau un indiciu- e un tip romantic ;)
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
roxanica2006 spune:
Va asteptam cu mic cu mare la petrecere, mamici, tatici, copilasi!!! Azi e mare sarbatoare, e asa o zi frumoasaaaaaaaaaaa si atata emotieeeee!!

Sa-nceapa cheful!!!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
acs spune:
Am vorbit cu Stef si raportez: i-au luat sange lui Victor pentru analize si asteptau sa faca pisu :). A plans putin, dar cand a primit o grisina, a uitat de suparare :). Asa ca a scapat de o intepatura. Acum asteptam rezultatele. Mai ramane vaccinul, dar saptamana viitoare, daca va fi bine-sanatos.
Diana, felicitari pentru pas! La cat mai multi!
Pai Victor se culca pe la 8. Nu-l pot tine treaz mai mult, pentru ca e foarte-foarte obosit. Asta-i ora lui de culcare de luni bune. Numai ca nu se mai trezea noaptea sa manance. Chiar daca se scula, cu putin ceai sau apa il linisteam. Acum l-a ajuns foamea :). Nu-i problema, ca oricum ma scol (macar sa verific ca-i bine, ca am ceva pitici pe creier), dar n-as vrea sa se invete cu mancare in miez de noapte. Ma gandeam sa-i dau ceva mai consistent pe la 6-7, dar ce? Mancarea de la pranz n-o fi prea grea pentru stomac seara? Am incercat cu mamaliguta, dar nu-i prea place. Orez cu lapte a vrut intr-o seara, dar tot s-a trezit urland de foame.
Danita, n-am nicio idee, dar sunt curioasa :)
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roxanica2006 spune:
Stati asa , ca mai avem un mare motiv de bucurie: azi e si ziua mamei mele.
La multi ani, mami!!!! 
Frumoas cadou i-am daruit mamei mele, nu??Un nepotel!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dia1609 spune:
DAVID pui de Roxanica !!!

sa cresti mare, sanatos, frumos si sa fii bucuria parintilor! si anu' asta sa fii mancacios ! ![]()
ruxandra_sb spune:
.. sa incerc sa reiau:
Dianocica.. m-ai pierdut pe drum cu bucatelele si enzimele.. eu n-am gasit inca nimic in.. intelegi tu. Oare ar putea fi si ca d nu le mesteca destul Sau ca conu nu serveste prea multe bucatele?
Donia, conu inca sta la imbracat. Inca.
Dar nu si la schimbat de scutec.. 
Crez ca stiu ce zici.. de cand se aduna toate. Nu ca, sa zicem sapt trecuta, cand erau tot alea.. da parca atunci pareau mai usor de suportat. 
Lavinia, cu desaratul. Uitai sa spui ca nu desarez decat ce e de papat.. adica tai 2-3 felii subtiri si pe acelea le tin in apa calda. Iese sarea.
Kikineata.. si cum iti iese adormitul in scaunul de masa? Ca noi n-am reusit niciodata.. nici din greseala. ![]()
Crykett.. ia te rog nu ne mai complexa cu suflat singurel de nas. Pai asa-i frumos .. cand unora le ies peri albi si la 5 ani??!!
A_deju bucur ca placu la familia motaneasca. Cat despre somnul cel prelungit.. iti zic precum Roxanicii.. scuipa-n san si zii ptiu..
mey cu accidentu.. filmu fu bunutz, da nu sa pici pe spate. Si nici sa merite buseala.
Apropo de izbeala, fu una usoara.. da tot ne zgaltaii bine, de ne resimtim si acum.. eu cu spatele si Gabi cu ceafa/gatul. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi una din aia urata.. brrr.
Bebinuta, multumim. 
Laura, bafta! Vizionat frumosu Dani jucandus-se cu bilele saritoare. Da cin l-a suparat de se stramba asa??
Danita.. cumva curca? is cam lipsita de inspiratie azi. Daca zici ca-i romantic.. bunica? mama?
Chris, mey da ce pisi mare ai mata. Are asa o fatzuca de bb ca in reclamele clasice. Mai ales cu buclele acelea. Si ce falcute.. iar ochii aceia azurii.. zi drept! is veritabili?
Dia, s-a repetat azi experienta?
Teutz, tinem pumnii maine la dr. Sa ne povestesti.
la mucioasa mica si scumpa. Si la a mare.. ca tot scumpa e.
Luciaro.. gata ati ras pleata la Serban.
Daphna, si daca o ignori si lasi sa se joace singurica in patut? Poate adoarme la loc.. 
Acs, poate lui Victoras i-ar tb seara o mancare mai consistenta? Da in restul zilei mananca?
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
lizzy spune:
si pt mami a ta, roxanica! 
sa aiba parte de sanatate sa se bucure de nepot(i)! ![]()
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dia1609 spune:
dianarus, 

felicitari lui marc pt primul pas!
idei de meniu care sa nu contina branza de vaci? ca nu mai papa nimic cu branza si-s cam in pana de idei dimineata, tot iaurt si fructe cu biscuiti ii dau 
danita: inseamna cumva pusi? da' te rog nu ne mai tine in suspans
ruxandra, acum ne pregatim de iesit afara... tineti pumnii sa mai vrea in carucior, ca e a naibii de greu sa ne plimbam de manutza 3 ore/zi 
LA MULTI ANI si pt mama roxanicai!