Casnicute sexy(147)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

miki la Cluj fatooo?????si pi la mine de ce nu venisi??
monicoo te tzuc

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aaa...iote ca aparu si miki
Liana, din cate stiu eu ca zicea miki, nu a mai putut sa o ia fratele ei de la Budapesta, a venit un vecin de-al bunicii ei si de-aia nu a mai putut sa se vada cu tine...zicea ca poate la intoarcere(sper sa nu dau informatii eronate)

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Cami ma bucur pt c/a reusit mama ta sa obtina viza.
Miha frumoasa poze. mooooama ce bine arati. pupici lui Robert
Monica te pup de mii de ori. ce face alex?
Leanoooooo ti/am scris ca nu mai ajung in Szeged pt ca m/a asteptat un prieten de/al fratelui meu si mi/a fost jena sa/l rog sa ma duca la tine. la intoarcere vin pi l tini

Ce nervi imi face tastatura asta, io obisnuita cu a mea . Ai mei au ramas socati in momentul in care m/au vazut. L/am trezit pe tata si l/am intrebat dac/a terminat friptura, imi spusese la tel. ca se pregateste sa faca o friptura. Am stat la povesti pana la 5 dimineata. Ai mei n/au plecat la munca hihihihi. Ieri am fost la bunicii din partea tatalui meu......sa pic pe jos de ras, au crezut ca sunt prietena lui frate/meu. A fost super, dar foarte rece. Nu ma pot obisnui cu banii. Imi spun la casa 20 si nu mai stiu cati bani scot milionul meu . Se distreaza astia de mine. am timp sa invat banii hahahhaha.Bai da ce preturi, sa pici in fund nu alta. Pai am fost aseara cu mama la cumparaturi si am platit vreo 4 mil si n/am avut multe plasute.
Sunt la fratele meu, m/a luat de dogsitter. nu stiu unde sta Bia ca/i faceam o vizita si nu mai veneam la Cluj. nah cam atat...e foarte bine acasa, ma bucur enorm ca sunt aici. ai mei m/au pupat de/am albit
Mai stau pe net , dup/aia ma duc sa/mi cumpar o cartela cu nr romanesc. io bleaga am tot sunat si/am trimis mesaje de pe nr nemtesc
Pupici

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

aaa...iote ca aparu si miki
Liana, din cate stiu eu ca zicea miki, nu a mai putut sa o ia fratele ei de la Budapesta, a venit un vecin de-al bunicii ei si de-aia nu a mai putut sa se vada cu tine...zicea ca poate la intoarcere(sper sa nu dau informatii eronate)

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

exact!!! vrei sa fii avocatul meu? nu de alta dar te pricepi la raspunsuri si detectivari .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

avocat da...dar nu lucrez decat in echipa cu Danelutza ca detectiv

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

E bine. Esti angajata.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

daniela.. inca nu ...o astept pe miha ca-s co zi dupa ea... da' tare bine mai arata ea in comparatie cu mine..de' are si experienta si cred ca o ajuta mult si metabolismul...sper sa nu te superi ca-ti barfesc cuscra

stau pe aici si mi se lungesc ochii uitandu-ma la pozele monica-i iam arata sotului pozele cu negreasa si a zis ca vrea sa o faca el..si chiar insista....cica vrea sa o faca pe-a cofetarul..pt. fetita..sa nu vina la mine pt. dulce ..sa se duca la el.... tot ii bun de ceva....

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mihaaaaaaaaaa acu poti sa nasti fatooooca acu am net si pot sa fac galerie
miki ai fi scris tu da io fara net nu vazui..e ok atunci..te puppp
monicooo nu ma luati fatoo si pe mine in echipa voastra?fumei de sarvici macar

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki si bun revenit printre noi. Dar de cind n-ai mai fost acasa, de nu te-au recunoscut bunicii ? Sa inteleg ca te-ai germanizat rau de tot ?!

Monica prezent, pe cine, cind, cum detectivam ?

Liano dar de ce vrei fumeie de serviciu, ti-ai pierdut documentele de studioasa ?

Stefania zici tu ca esti cu o zi dupa cuscra, dar ce crezi ca bebita vine cind vrei tu ? Sotul tau e roman, de spui ca vrea sa se prajitureasca ?

Dispar, ca am niste ardei la copt

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput