Casnicute sexy(147)
Raspunsuri - Pagina 2
monica-elizabet spune:
bravo Cami, ma bucur mult pentru tine cred ca si piticii tai sunt super fericiti ca vine bunica in vizita.
Gabitza, eu nu am inteles cui nu-i mai dai biberon? a ai o seara linistita si pitici cuminitei.
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Buna gagici!
Ange , ma bucur ca faceti Craciunul in famile!!!
Monica ce bunatati ai facut?
Miha, ce a zis doctorita?
Miky, asteptam vesti!
DanaCh multumesc de cafeluta!!!
Soni, nu ai tras cu prastia in sateliti?
Georgi spor la treburi!
Fetelor si la noi a nins, s-a asezat pe jos zapada, e frig bate vantul....aseara nu am avut nici net, nici transmisie la tv
Doina Bita
mariussimiuc spune:
Si eu is pe aici...pe undeva... Ma tarai prin casa...Acum taras taras merg in pat la culcarica. Sper sa nu nasc nici in seara asta.
Miha si Robert
monica-elizabet spune:
Miho, hai c-o sa ajungi sa te rogi de bbelina sa iasa afara chiar si fara dop si somn usor
Doina bunatati prea mari nu am facut...niste vinete prajite cu usturoi, o mancarica de linte cu orez, niste cartofi natur si varza calita...si din ultimele doua am amestecat putin si fac niste painici umplute cu cartof si varza clita amestecata...va pun mai tarziu reteta.
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
CRISMIR spune:
MIHA,am vazut pozele,superbe!!!!..ce scump e piticul tau,si tortul a fost dragut!!!...iar burtica,hmmmmmmmm,imi faci pofta..ce bine arati mai in luna a 9,wauuuuu,...bafta sa ai o nastere usoara!
CAMI...ai vazut ca se dau vizele mai usor,..ma bucur pt voi...eu deja sunt fericicta ca ai mei ajung maine seara la Miami...si vor sta 6 luni ,deci trai pe noi!!!!...mama ta cat va sta?
DANELUTZA,mortala tare Isa,am ras ce scumpa trebuie sa fie!!!
MONICA,fata draga tu atata mancare faci ,cum poti fi asa slaba..ce de bunatati!!!
SONI,tare bancul!!!
Gata,fug la treaba ca am facut si eu azi un bors de perisoare si chiftelute si mai am de facut Krem a la krem-ul
la toata gasca si sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
monica-elizabet spune:
Mirela , esti tu dragutza dar eu slaba nu sunt
mama ce fain...si la voi vin parintii...distractie placuta...aveti timp 6 luni sa tot petreceti
aici sunt Painicile cu varza calita si cartofi
reteta o stiu de la niste Maicute de la Patriarhie care atunci cand cantam in cor la Patriarhie si aveam repetitie(eram in Post) si dupa 2 ore de cantat ele veneau si aduceau tavi intregi cu painici din astea... nu va zic cum dispareau in 5 min parca eram termite
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Helau...anybody here?
Mirela,multam de complimente... Oi fi aratand io bine (sau nu ) dar abia astept sa scap de burta.
Miha si Robert
Danelutza spune:
'neata natiune , am vrut sa mai intru aseara, dar nu reuseam sa intru pe forum nici cu politia
Monica arata bine piinicile tale, dar pe mine m-ar tenta sa le pap fara umplutura . Cum se mai simt piticii, Alex e mai bine ?
Cuscra mult a fost putin mai este si ai sa o ai pe domnisoara linga voi, atunci ai sa spui... ce bine si liniste era cind stateai la caldurica in burtica
Mirela felicitari, trai pe voi daca spui ca stau parintii cu voi, inseamna ca va intelegeti bine. Ce mai face domnisorul Robert ?
Cami felicitari si vacanta placuta
Soni a venit calduria la voi, cica vor fi cu cinci grade mai cald astazi, ca eu din casa nu mai ies cu motata, mai mult din cauza mea ca ma doare spatele si abia ma misc
Gabitza, Elizei nu-i mai dai biberon ? Dar de ce ? De fapt eu nu i-am dat niciodata, iar acum ne luptam sa scapam de suzeta, ca o tine intre dinti cind doarme.
Stefania ai nascut ?
Doina si la noi a fost ieri frig, nu a nins dar a inghetat. Sper sa vina si zapada, ca vremea e innorata, nici nu-mi amintesc ce culoare mai are .
Liana ma gindeam c-ai scris si tu cum mai stai, ca te vazui in direct ieri
Va tuc pe toate in ordine analfabetica si va doresc o zi frumoasa si calduroasa.
Liana30 spune:
scriu acu,,gataaaa am net
"La multi ani sarbatoritilor!!" scuze de intarziere.
camiiiiiiiiiiiiiiima bucut fatooo.. pot sa vin si io?
dau o turaaasi revin
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
am primit mesaj de la miki, a incercat sa intre pe DC si nu a reusit, este la fratele ei in Cluj, a ajuns cu bine acasa va si va fugea la cumparaturi
Liano ma bucur ca ai net si intri pe la noi
Daneluto, multumim piticii sunt bine, azi dupa amiaza avem controlul lui alex pentru sinuzita si anuiesc ca urmeaza din nou un set de analize si teste.
miha, tot aici esti? pe tine, pe robertzel si burtikutza cea cuminte
restul sexoaselor pe unde sunteti?
eu azi vreau sa merg sa cumpar cadouase mici pentru calendat sper sa reusesc fara pitici...
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post