Casnicute sexy(147)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
Doina, ma bucur din suflet ca te-ai mai linistit si ca mama ta este bine...sanatate multa! 
eu am dormit ca vliza vreo ora ![]()
voi pe unde sunteti?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Buna fetelor!Va invit la o cafeluta!!!!

dupa ce termin de baut cafeluta, ma apuc sa fac fetei pachet.Mai revin.
Doina Bita
mariussimiuc spune:
Helau! 
Mai este nevoie sa spun ca suntem in aceeasi formula,2 in 1?
Deja m-am plictisit eu daramite voi...
Aseara am plecat repejor la culcare si n-am mai apucat sa ma laud cu improvizatia
mea.Am facut blatul de la Krem si doua creme de ciocolata (de la Tortul cu trei feluri de cioco),ca n-am avut decat 2 feluri de cioco in casa.
In rest nimic nou si interesant...
Va pup si va doresc o duminica minunata...
Miha
si Robert 
slimatei spune:
neata....miha arata foarte bine dar cred ca e mai bun cand il mananci...
azi ma apuc sa fac si eu ceva bunutz...nustiu ce ..ca nu prea am prea multe in casa si aici duminica e inchis peste tot
..in cazul asta preferam Romania...doar pt asta![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
mariussimiuc spune:
Stefania,sa stii ca e tare bun...
Si eu am facut cu ce-am mai gasit prin frigider...
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
Doina spor la pregatiri 
miha prajituriseste
bbelina nu soseste ![]()

stefania
tu cat mai ai?
Danelutza, cum a fost in excursie? 
Georgico
, hai ca azi e Duminica, baga si tu 2 randuri
fetelor, ce-i cu ioana? o tot vad prin alte parti, e suparata pe noi? de ce?
Liana
ce distractie mai e pe la unguri, cu ce fete te mai vezi, esti singurica sau mai sunt cris si alte fete cu tine?
eu sunt varza de somn, alex iar a tusit toata noaptea...dupa cateva zile de tratament probabil s-a obisnuit organismul cu siropelele si gata...nu-si mai fac efectul
si behaie rau de tot(acum parca si cu ragusheala de incep sa cred ca e sinuzita combinata cu vreo laringita-faringita)...Dumnezeu mai stie
ruxi a cazut si ea ca fleatza aseara si are in aman doi genunchii si in amandoaua palmele julituri...acum i-a trecut dar aseara s-a jelit vreo jumate de ora ![]()
va pup pe toate
sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Ce liniste pe aici...Hmmm...cred ca sunteti la votare...![]()
Miha
si Robert 
Danelutza spune:
... si de la mine pe ziua de azi ![]()
Cuscra arata rau de bune prajiturile tale, tortul si cremsnitul, si eu vreau cremsnit dar n-am foi, dar am sa fac unul fals ![]()
Mirela si eu am scris adresa la vedere, ca sigur nu-mi scriu fete de pe la alte subiecte ![]()
Doina sanatate multa mamei tale, offf, multe mai ai de dus in spate 
Monica
-ici domnisoarei Ruxi sa-i treaca juliturile. Pe Ioana am vazut-o si eu pe la alte subiecte, am votat-o si la burtici,iar in catalogul nostru sint o gramada care nu au mai dat buna ziua de mai bine de jumate de an, asa ca tura viitoare facem curatenie ![]()
Stefania si eu tinjesc dupa oraselul nostru romanesc, pentru ca aici nu-i deschis nici un magazin duminica, asa ca... ne ducem la Como, mai un Bennet, mai un Iper ![]()
Mai fetelor, mare brinza n-am facut ieri, doar ne-am tras cu masina vreo mie de km. La San Marino incepea sa ploua, deci ciuciu sa-i arat marea Isabellei, la Genova ploua cu galeata, de n-am putut sa-i arat portul si vapoarele
, iar astazi aici, e o vreme de primavara, cald si frumos, soare de au iesit toate mustele sa se plimbe pe malul lacului, asa ca... astept sa se trezeasca domnisoara sa plecam si noi hai-hui prin magazine.

monica-elizabet spune:
lasa Danelutzo bine ca ati fost toti 3 la plimbarica..fie doar si in masina
si multam...
ref listutza...astept propuneri ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Ma mai primiti?![]()
Monica multumesc ca ai intrebat de mine, nu sunt DELOC suparata pe voi, ci pur si simplu nu mai pot tine pasul cu voi ca aveti limbarita
!
Doina ma bucur ca e mai bine mama ta!
Miha tot 2 in 1 zici?
Mai putin....
Robertelu!
Ma duc sa fac niste clatite pentru urlaciosi ca nu mai am pace in casa....
!
u all!!!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"
Multumim anticipat!