Casnicute sexy(147)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doina, ma bucur din suflet ca te-ai mai linistit si ca mama ta este bine...sanatate multa!
eu am dormit ca vliza vreo ora
voi pe unde sunteti?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Va invit la o cafeluta!!!!dupa ce termin de baut cafeluta, ma apuc sa fac fetei pachet.Mai revin.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Mai este nevoie sa spun ca suntem in aceeasi formula,2 in 1? Deja m-am plictisit eu daramite voi...

Aseara am plecat repejor la culcare si n-am mai apucat sa ma laud cu improvizatia mea.Am facut blatul de la Krem si doua creme de ciocolata (de la Tortul cu trei feluri de cioco),ca n-am avut decat 2 feluri de cioco in casa.

In rest nimic nou si interesant...

Va pup si va doresc o duminica minunata...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata....miha arata foarte bine dar cred ca e mai bun cand il mananci... azi ma apuc sa fac si eu ceva bunutz...nustiu ce ..ca nu prea am prea multe in casa si aici duminica e inchis peste tot..in cazul asta preferam Romania...doar pt asta

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Stefania,sa stii ca e tare bun... Si eu am facut cu ce-am mai gasit prin frigider...

Miha si Robert

Mergi la inceput

Buna sexoaselor,
Doina spor la pregatiri
miha prajituriseste
bbelina nu soseste
stefania tu cat mai ai?
Danelutza, cum a fost in excursie?
Georgico , hai ca azi e Duminica, baga si tu 2 randuri
fetelor, ce-i cu ioana? o tot vad prin alte parti, e suparata pe noi? de ce?
Liana ce distractie mai e pe la unguri, cu ce fete te mai vezi, esti singurica sau mai sunt cris si alte fete cu tine?
eu sunt varza de somn, alex iar a tusit toata noaptea...dupa cateva zile de tratament probabil s-a obisnuit organismul cu siropelele si gata...nu-si mai fac efectul si behaie rau de tot(acum parca si cu ragusheala de incep sa cred ca e sinuzita combinata cu vreo laringita-faringita)...Dumnezeu mai stie
ruxi a cazut si ea ca fleatza aseara si are in aman doi genunchii si in amandoaua palmele julituri...acum i-a trecut dar aseara s-a jelit vreo jumate de ora
va pup pe toate
sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici...Hmmm...cred ca sunteti la votare...

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... si de la mine pe ziua de azi

Cuscra arata rau de bune prajiturile tale, tortul si cremsnitul, si eu vreau cremsnit dar n-am foi, dar am sa fac unul fals

Mirela si eu am scris adresa la vedere, ca sigur nu-mi scriu fete de pe la alte subiecte

Doina sanatate multa mamei tale, offf, multe mai ai de dus in spate

Monica -ici domnisoarei Ruxi sa-i treaca juliturile. Pe Ioana am vazut-o si eu pe la alte subiecte, am votat-o si la burtici,iar in catalogul nostru sint o gramada care nu au mai dat buna ziua de mai bine de jumate de an, asa ca tura viitoare facem curatenie

Stefania si eu tinjesc dupa oraselul nostru romanesc, pentru ca aici nu-i deschis nici un magazin duminica, asa ca... ne ducem la Como, mai un Bennet, mai un Iper

Mai fetelor, mare brinza n-am facut ieri, doar ne-am tras cu masina vreo mie de km. La San Marino incepea sa ploua, deci ciuciu sa-i arat marea Isabellei, la Genova ploua cu galeata, de n-am putut sa-i arat portul si vapoarele , iar astazi aici, e o vreme de primavara, cald si frumos, soare de au iesit toate mustele sa se plimbe pe malul lacului, asa ca... astept sa se trezeasca domnisoara sa plecam si noi hai-hui prin magazine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

lasa Danelutzo bine ca ati fost toti 3 la plimbarica..fie doar si in masina
si multam...
ref listutza...astept propuneri

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Ma mai primiti?
Monica multumesc ca ai intrebat de mine, nu sunt DELOC suparata pe voi, ci pur si simplu nu mai pot tine pasul cu voi ca aveti limbarita!

Doina ma bucur ca e mai bine mama ta!

Miha tot 2 in 1 zici? Mai putin.... Robertelu!

Ma duc sa fac niste clatite pentru urlaciosi ca nu mai am pace in casa....!

u all!!!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput