Fetele din America (95)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
Mama ei de Garmina, ma obsedeaza cum vorbeste!
Sotul are Tom Tom, al lui te anunta ca ai sosit cu vreo suta de metri inainte. Mai bine asa decit dupa, dar tot e enervant. Vad ca si Garmina e off, dar nici nu mai stiu in ce sens. M-am uitat la Magellan, parca nu mi-a placut asa mult. Sint obisnuita sa spuna strazile, dar probabil ca m-as obisnui si asa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrada spune:
Eu m-am gindit sa ii iau lui Marcu http://laptopgiving.org/en/index.php de Craciun.
Daca ne-am fi strins 100 de romani am fi putut spune unde sa se duca celalalt, adica in Ro, din pacate se vinde acum numa in US si Canada,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mamamariana spune:
Buna fetelor!
Acu, ca m-am linistit si eu putin cu mutarile astea, sper sa incep sa scriu mai des pe aici. N-am prea facut-o in ultima vreme, trebuie sa recunosc. Nu stiu daca mai sunt fete din zona asta unde stam noi. Sunt multi romani care lucreaza aici la Caterpillar si banuiesc ca mai sunt si romance care intra pe forumul asta.
Ca noi veniti aici in zona, ne-a fost relativ usor la inceput pentru ca ne-au ajutat niste prieteni f. mult (sa le dea Dumnezeu sanatate). Spun asta ca sa stiti ca mai exista si oameni din astia buni la suflet.
Acu am o intrebare care ma nelinisteste in ultima vreme. Am vazut f. multi vecini care si-au facut deja bradul de Craciun. Anul trecut, in Canada l-am facut si noi devreme, pe aprox. 5-6 decembrie, insa s-a uscat si ingalbenit pana la Craciun. N-as vrea sa mai fac aceeasi chestie si anul asta. Aveti cumva vreo solutie la problema asta? Voi cum faceti? Mi l-as face si eu mai devreme... n-as astepta pana in seara de ajun, asa cum faceam in Romania si nici nu mi-as lua brad de plastic
Alta intrebare: cum v-ati ales voi dr. de familie? pe ce criterii? dar dentistii? N-am nici o idee cum sa fac chestia asta. Prietenii nostri de pe aici nu au copii mici si nu au nici cunostinte in domeniul asta.
Cu GPS-urile... noi le-am lasat balta. Am avut unul pentru o perioada in Canada si l-am folosit putin si in State, insa ne rataceam mereu. Cel mai bine ne descurcam cu harta si cu mapquest. Probabil ca trebuie sa iti iei unul mai scump ca sa fie mai bun si sa te "intelegi" cu el. Acu, ce sa zic??? poate si noi suntem putin mai batuti in cap si nu intelegeam ce spune. Ca am auzit ca altii se impaca f. bine cu ele.
V-am pupat acu,
Mamamariana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
'Ai sa ne mutam la 96.
Mamamariana mai pune o data mesajul acolo te rog
.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!