Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cred ca stiu despre ce e vorba. Era un serial cu mai multi ani in urma, in genul celor de jumatate de ora, nu?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Alexandru m-a informat ca nu mai crede in Mos Craciun. Probabil ca n-ar trebui sa ma mir... Acum culeg informatii pe internet, sa ne lamurim cum e si cu asta... Of!
Am fost in seara asta putin la Mall, l-am vazut pe Mos Craciun de acolo. E foarte reusit, ma gindesc sa duc copiii la poze. Alexandru a stat cu el de vorba (dupa aia m-a informat ca nu e adevarat), dar Anuta n-a vrut deloc. Asa ca nu stiu cum o fi la poze!
Gata cu copilaria lui Alexandru, trece la o faza noua si "I'm not looking forward to it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ramona cand eu eram prin clasa I am zis ca nu exista Mos Nicolae si nici Mos Craciun. prin urmare am avut o discutie cu mama ce cred si ce nu despre Mosi astia.. si a zis, Mos Nicoale si Mos Craciun vin doar la copii care cred in ei.. daca nu crezi poate nici nu vine la tine anul asta... exact .. nici nu a venit la mine mos Nicolae.. dar la fratele meu a venit.. ma pun eu pe cred ca exista mos, da cred si cred si cred... si a venit mos Craciun.. incearcati si tu norocul.. am crezut inca vreo 2 ani.. cand din nefericire pt mine am prins pe mama sub brad cum aseza cadourile ... Dar si in zi de astazi eu afirm, exista mos Craciun..

Ptiu ce m-am lungit, sorry...

PS: Ramona thank you... sti tu pt ce

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Exista, ca eu vreau cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

exista pt cine crede.. tu , Anuta, sotul...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce telepatie n-am avut acces la net cateva zile si vad ca mi-ati transmis telepatic cumparatul de GPS ca si noi am luat asa ceva, pentru sota-miu, socra-miu si cumnata-miu.
N-am fost niciodata la cumparaturi de vinerea neagra si nici n-o sa merg vreodata. Nici nu sunt cele mai mari sale-uri de peste an, de multe ori incep de fapt din seara de Thxgiving si a doua zi cand te duci de dimineata nu gasesti nimic din ce scrie in sales papers. Asa au patit sota-miu si cumnata-mea. S-au rugat de mine sa merg si eu sa ii ajut initial am acceptat dar cum nu m-am putut trezi la 3 cum vroiau ei ca au cu capu' asa ca am scapat. Au vrut sa ia nush ce laptop de la BestBuy si cand s-a deschis magazinul nu il mai aveau aia. Probabil au inceput cu vanzarea de cu seara si daca n-or fi avut decat vreo cateva bucati normal ca vineri dimineata nu mai erau.

Mi-am luat si eu aspiraretul ala FloorMate inca nu l-am incercat, sper sa fie bun. Daca nu mi-o place il duc inapoi, o sa pierd 15% stocking fee da' macar n-o sa raman cu el pe cap.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Si sotul a vrut laptop de la Best Buy. Din cite stiu eu s-au dat numere de ordine.
Cica au fost si la Wal-Mart, dar era "secret deal". Atit de secret ca am aflat abia dupa vreo doua zile de el...
Eu vreau Tom-Tom, Garmin asta nu-mi place deloc. Am mai vazut unul care mi-a placut, am uitat cum il cheama. Oricum, Tom-Tom vreau. Poate gasesc ceva de Cyber-Monday si il duc inapoi pe Garmin daca nu-l vrea careva.
Cica: shop 'til your mouse breaks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

What, what, what? Cyber monday? Aia ce mai e, cumparaturi pe net? Suna bine ca mie imi place mai mult sa cumpar de pe net decat de prin magazine.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Da, luni dupa Thanksgiving (adica peste putin timp) unii au deals online.
Si eu prefer sa cumpar online. Inainte mergeam mai mult la magazine, dar de cind cu copiii e mai usor asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetele, teste (poate online) ptr testarea teoretica ptr DL (California) stiti pe undeva? teste assa ca-n Ro, sa-ti faci mina ...?! cineva sustinea ca ar exista.

Mergi la inceput