Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, pina la urma ti-am ascultat sfatul si am vorbit ca intre prieteni. Fetita i-a spus lui Alexandru ca a nimerit din greseala pe site-urile alea, dar a vrut sa impartaseasca din "experienta" ei.
Presupun ca e un computer folosit de fratele de 20 de ani, o sa intreb mai multe si miine.
Deocamdata am avut un "heart to heart" cu Alexandru despre cum prietenii vin si pleaca, dar sint numai un mami si tati. Care sint his best friends intotdeauna. Ca inteleg ca e curios, e absolut normal sa fie curios despre orice si ca poate intreba orice, oricind. Ca nu are de ce sa-i fie rusine.
Ca unor oameni le place sa se uite la poze din alea, cum altii se drogheaza. Ca prietena lui e neinformata, nu s-ar duce la o fetita de cinci ani s-o intrebe despre univers.... Deci nici la subiectul asta ea nu se pricepe, a nimerit peste o prostie si atit.
N-am discutat despre sex sau altceva, ma inarmez cu carti inainte si tati cred ca-si pregateste textul deja...
E devreme si nu cum as fi vrut, dar daca "the cat's out of the bag" trebuie s-o lamurim si pe asta.
Va multumesc pentru sfaturi si idei, acum sa vedem cum o fi cu parintii fetei...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Vreau sa pun internet filter. Nu stiu mai nimic despre ele, cine ma poate ajuta? Ce anume sa aleg? In ce fel functioneaza? Cum afecteaza computerul, nu e mai lent sau ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona, eu stiu ca se pot seta restrictii si in Windows, Control Panel, Parental Control -ai acolo mai multe optiuni pe care ti le setezi cum vrei.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Am gasit Control Panel, dar acolo m-am blocat.
Nu ma pricep, poate-l chem pe Alexandru sa si-l blocheze singur, sigur se pricepe mai bine decit mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu ii dai un gram de credit? Eu zic ca ar fi bine ptr primul pas si la urmatoarea abatere sa i blochezi accesul.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Cred ca s-a linistit pentru o vreme. Dar ma gindisem la asta si inainte. Citeodata dai search pentru ceva obisnuit si iti apar tot felul de chestii ciudate.
Decit sa-i interzic accesul la internet mai bine il protejez cum pot. Vezi ca deocamdata n-am reusit destul de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Specifica i ca de data asta ai incredere n el ca i baiat mare ca ia decizii bune (le place mult sa i atingi asa) bla bla bla si apoi o vreme fa i si tu pe spioana. Nu i frumos da i sanatos!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna sa va fie ziua,
Sper ca ati avut o zi frumoasa de curcanel si acum un we super va doresc.
lai, josefine sarut mana de informatiile despre cum as putea gasi dealuri bune la bietele de avion. Am cautat si am gasit intr-adevar oferte fainutze. Stiti cam cu cate saptamani inainte este cel mai bine sa iti iei bilet? Ma gandesc ca nici prea devreme nu e bine. La noi mai este problema limbii ca nu o sa fie deloc usor sa schimbe cursele dar am auzit ca se poate sa ii declar imobili si ii ajuta ei. De aceea vroiam eu Buc-Ny sa ma pot duce dupa ei, sau mai era varianta viena, frankfurt sa ii duca cineva si sa ii iau eu de la destinatie. Uff ...stai inaint sa trecem hopul vizei si poate mergem sa il botezam pe bebe si vin cu noi.Ati fost tare dragute, merci mult.

ramonaj Mi-au placut pozele la nebunie ce de verdeata, si florile sunt superbe. Eu mor ca am incecat si eu aici cu niste muscate si au murit desi le-am udat zilnic este atat de cald vara incat nu iti poti imagina, numai toamna si iarna ma pot bucura de gradi. Foarte putine reziste la caldurile astea.Cat despre copilas, ... la cat e de frumushel nici nu ma mira ca il plac fetele. Si ce frumos sunt amandoi , sa-ti traiasca.
Delicata problema cu sexul...eu cred ca este bine sa vorbesti serios cu el despre tot. Uite spre exemplu IN THE WOMB este un cd despre dezvoltarea vietii in burtica la mama. Il invata cum vin copii. Partea mai sexuala a "problemei" i-o explici asa pe rand, azi o aluzie, maine povestesti tu de una de alta...important este sa VORBESTI MEREU acasa cu el ca de multe ori tacerea ii face pe copii sa actioneze asa cum cred ei. Uite ex meu: mama, tata....sssssttt rusineee (multi parinti fac asta) fara nici o explicatie. Bunicele ma dascaleau cum sa fac, sa ma feresc de una, sa am grija, asa.. Crede-ma ca de mica au inceput si toata viata mi-au rasunat in minte sfaturile lor. Nu evita, vorbeste-i, invata-l la bine si o sa isi aminteasca vorbele voastre mereu. Poate ca timpul lui a venit si deja este curios. Explica-i mereu diferenta dintre sex si dragoste sa inteleaga bineeeeee difrenta (ffff multi tineri si copii le baga pe amandoua intr-o oala) Succes si tine-ne la curent. Te pup :)

lai, e frumos tare acolo la voi si desi nu a fost adresat mie sarut mana pentru info legata de mile....foarte utile. De unde pot sa imi iau frequent flyer?

Andrada, suna a meniu de restaurant cea ce ti-ai propus tu ...yumi..:) Sa ne arati poze cu casa din copac. Cred ca o sa fie super.

ocebine, se poate gati si puiul cu reteta pe care ai dat-o pentru curcan la rotisor?? Suna atat de bine.

cum aplici pentru un scholarship? M-ar interesa pentru sotzul meu, pana acum a avut la colegiu (p,t,k...ceva de genul asta) dar la anul merge mai departe (deh...noi suntem mai inceti) Exista siteuri unde poti aplica, sau se face la universitate. Ei l-au admis fara probleme dar n-au zis nimic de bursa, iar celelalte univ care l-au admis cu ceva bursa sunt prea departe (Cornell..parca mai era una prin michigan...nu mai stiu, Ca,...etc si acum cu bebe on the way nu suntem asa dornici de mutare. Poate la master ;ha ha .Plss daca stie cineva.
Si de unde pot sa cumpar ceai de codite de cirese??? Am cautat dar n-am prea gasit ste-uri de ceaiuri . La Ro e plin dar as vrea repede.
Numai bine tuturor si un we luuuuuung si faaaaain.

obiectu' avertisment http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110366&whichpage=33
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

25+ cu

Mergi la inceput

Pai eu sint cu ochii pe el oricum, ca asa am si vazut la ce se uita. Daca se jucau aici copiii te asigur ca nu se intimpla chestia asta.
Alexandru se juca mai des acolo pentru ca Anuta doarme dupa-masa si doi copii nu prea fac liniste. Acum poate sa-si ia ramas bun, o pazim pe Anuta pina se trezeste si abia dupa aia ne facem activitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna dimineata! Ramona, cred ca ai procedat f. bine cu discutia cu Alexandru. Eu am citit ca tocmai din cauza acestor probleme (deci nu esti singura patita), e bine sa ai computerul copilului undeva in sufragerie, la vedere, nu in camera lui (cum il avem noi . Al meu nu are internet deocamdata, am considerat ca la varsta lui nu ii trebuie asa ceva, dar mai ales dupa experienta ta, Ramona, cand o sa fie cazul pun un birou in living room si pun aici computerul lui, desi pica destul de ca nuca'n perete.

Mergi la inceput