Mamici de ianuarie - februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by nicole_es

buna fetelor
recunosc ca nu prea va scriu,dar sa stiti ca incerc sa va citesc mereu si recunosc,am invatat foarte multe lucruri de la voi.
eu nu stiu ce am avut azi-noapte ca toata noaptea ne-am foit si nu am putut dormi.mi-era ba cald,ba frig si spre dimineata mi-a iesit un herpes la gura(pt.ca mi-a fost sete si nu am baut apa).
va rog mult spuneti-mi si mie,e de rau pt bebelina,riscam sa fie si herpes genital?exista risc mare pt bebe,pt ca la medic ajungem abia miercuri.
va.
nicole 27+ si alesia

nicole, daca nu ai avut herpes genital pana acum, si nu ai nici in momentul nasterii, nu e nici un risc. deci stai linistita, totul o sa fie ok.

citeste, dar mai si scrie, ok?

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta!

misto combinatie ai facut cu mama ta! o sa iti fie de folos, fara indoiala! mai daca e cumintica, saraca, si nu vine decat cand o chemi, precum duhul din lampa fermecata!

sori ca te chinui cu arsurile. vorba lu' creata, ele trec cu lapte sau nu, e greu sa te bazezi pe remediile astea. incearca maalox, am citit ca multe fete apeleaza la el. sigur te vei simti mai bine. sau trateaza-l doar cu rabdare, daca nu vrei sa te medicamentezi.

ce cumparaturi dragute ai mai facut?

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gatta, bine ai revenit, chiar intrebam si noi la un moment dat de tine. AI grija cu raceala ca e nasol de tot. Deci mai e cineva care lasa luminile la masina aprinse! Alaltaieri am lasat masina in parcare in carrefour si am uitat pozitiile, m-am fatzait pe-acolo ceva si mi-am adus aminte, m-am intors sa le sting ca eu de obicei sub 3 ore nu stau in Carrefour si pe urma nu mai puteam pleca de-acolo!

Eu am intrat deja in spiritul Craciunului. Mi-.am descarcat de pe net muzica de Craciun din aceea veche, clasica si ma delectez, in casa e cald, eu mananc cozonac si beau lapte cald cu o lingurita de miere si e asa de bine! Ar fi fost si mai bine sa fie si iubitul meu acasa dar doar ce a plecat la munca... Nimic nu e perfect pe lumea asta, nu ?

La 1 decembrie o sa fac brazii, am unul mare pe care il pun in sufragerie si unul mititel pe care il fac la noi in dormitor. Of, cat imi place Craciunul. Si anul asta cadoul nostru va fi BEBE!!!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Angi, asa de curand impodobesti bradutii? Mie mi se pare ca daca impodobesc bradul prea devreme, nu mai simt chiar asa de intens spiritul Craciunului de...Craciun.

Eu am expediat copilul la soacra (il tine pana maine dupa amiaza) si m-am apucat de treaba. Am sortat hainutele pe care le aveam de la Luca si am realizat ca nu mai am prea multe bune pt primele 3-4 luni ale Anei. Asa ca ...uraaaaaa....merg la cumparaturi de hainute de bebe.

Gatta, poate iti amintesti ca la ultima noastra intalnire eu ma laudam de mama focului ca nu am arsuri. Hmmmm...cui crezi ca ii arde acum esofagul??? Ai ghicit! Mie! Rennie si laptic. Uneori merge alteori nu. Mergem mai departe ca oricum mult nu mai e si o sa fim nostalgice dupa perioada asta.

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Da, Alina, intotdeauna fac bradul la 1 decembrie, ca sa ma bucur mai mult de ei. Si a doua zi dupa Sfantul ion il desfac.

Nicole_es, scrie mai mult ca sa scapi de primele 10 mesaje moderate! Docdecap ti-a spus bine, daca nu ai avut niciodata herpes genital, nu ar trebui sa fie probleme. oricum mai intreaba si medicul.

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Da, Alina, intotdeauna fac bradul la 1 decembrie, ca sa ma bucur mai mult de ei. Si a doua zi dupa Sfantul ion il desfac.

Angelique 34+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Ideea nu este rea si cred ca lui Luca i-ar placea mult. Numai ca trebuie sa-mi scot eu din capatana barzaunii .

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by ginnette

In situatia noastra, se da concediu de maternitate (adik cele 126 de zile); el se da pe fiecare luna; de ex: la mine, mie imi da din 24.12 pana in 31.12; apoi din 1.01 - 31.01; apoi 1.02 - 28.02; la fel si pe martie, iar pe aprilie, imi da din 01.04 - pana la data la care se implinesc cele 126 de zile.

Nu se mai da concediu medical "clasic" ! Daca n-aveti zile de concediu de odihna, intrati direct in prenatal.
Incepand de la 7 luni si 10 zile, esti obligata sa-ti incepi concediul de maternitate.

Roxana 33+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 7 SAPTAMANI!

Bai , eu nu inteleg ...de ce sunt obligata ? Eu nu vreau sa-mi iau nicio zi din cele 126 , am intelegere cu patronul sa ma plateasca normal , ca si cum as fi la serviciu , sa ma treaca prezenta. Apoi , dupa expirarea celor 42 zile obligatorii , sa-mi iau indemnizatia pt cresterea copilului pana la 2 ani...Chiar nu se poate sa nu figurez deloc cu concediu de maternitate si lauzie ? Pierd cumva dreptul la indemnizatia de 6 mil. ( sau 8- cat o fi , ca nici nu mai stiu )?

32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by ginnette

In situatia noastra, se da concediu de maternitate (adik cele 126 de zile); el se da pe fiecare luna; de ex: la mine, mie imi da din 24.12 pana in 31.12; apoi din 1.01 - 31.01; apoi 1.02 - 28.02; la fel si pe martie, iar pe aprilie, imi da din 01.04 - pana la data la care se implinesc cele 126 de zile.

Nu se mai da concediu medical "clasic" ! Daca n-aveti zile de concediu de odihna, intrati direct in prenatal.
Incepand de la 7 luni si 10 zile, esti obligata sa-ti incepi concediul de maternitate.

Roxana 33+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 7 SAPTAMANI!

Bai , eu nu inteleg ...de ce sunt obligata ? Eu nu vreau sa-mi iau nicio zi din cele 126 , am intelegere cu patronul sa ma plateasca normal , ca si cum as fi la serviciu , sa ma treaca prezenta. Apoi , dupa expirarea celor 42 zile obligatorii , sa-mi iau indemnizatia pt cresterea copilului pana la 2 ani...Chiar nu se poate sa nu figurez deloc cu concediu de maternitate si lauzie ? Pierd cumva dreptul la indemnizatia de 6 mil. ( sau 8- cat o fi , ca nici nu mai stiu )?

32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Daca NU ai MINIM 42 de zile de POSTNATAL NU ai dreptul la concediul pentru ingrijirea copilului si respectiv la indemnizatia aferenta lui !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna! M-am trezit si eu si mi l-a luat soacra-mea pe bebe cel mare (!?), asa ca am putin timp si am mai trecut pe la voi.
Din ce saptamana puneti voi AMR-ul? Eu am 32...
Irinouka, se pare ca nu suntem numai "vecine" de maternitate, dar si de cartier. Eu stau pe Ferdinand, vav de pompieri.
Angi, vorbesti asa cu pofta de sarbatori, ca m-ai molipsit si pe mine. Din pacate barbatu-meu nu vrea sa auda de brad pana pe 24 decembrie, ca cica asa e traditia(?). Nici pregatiri pt. bebe 2 nu vrea, ca pasamite avem experienta si se descurca el cat sunt eu in spital. Noroc cu bebe 1, ca va trebui sa se mobilizeze, altfel nici nu simteam ca se apropie sarbatorile.
Irina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

desi vad ca nu v-a placut pilar montenegro sper ca acum sa am succes cu:
http://www.youtube.com/watch?v=X1KocXqn28o&feature=related
am si varianta lenta a celor de la Sohora Dinamipa...

azi am lucrat la calcu ascultand de pe youtube cam toate melodiile de care-mi era dor....

29+

Mergi la inceput