Mamici de ianuarie - februarie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
grati.ela spune:
eu intru in prenatal la 36-37 de sapt...vreau sa stau in lauzie pana la mijlocul lunii mai pentru ca asa merg doar 2 sambete la servici si apoi intru in vacanta. In ingrijirea copilului sper sa intre sotul.
29+
alina023 spune:
Cretule, iti spun cum a fost la mine, la nasterea lui Luca. Sotul meu s-a ocupat de oferit plicuri, dupa ce am nascut. Acum nu stiu cum voi face. Ma gandesc sa dau moasei si anastezistului inainte, iar doctorei dupa (oricum am inteles ca doctora mea se lasa greu la capitolul asta...adica nu prea vrea sa primeasca; ceea ce ma face sa insist eu )
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
ramonab spune:
Mersi si tie pt vot Angelique.Fetelor, care mai sunteti pe la concurs si ati vazut ca nu v-am votat spuneti si se rezolva
32+
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
creata2008 spune:
Un motiv extrem de simplu: BANII!
Daca mergem cat mai aproape de ziua nasterii la munca, vom avea salariul intreg pe perioada asta, plus inca 4 luni cu 85% din salariul brut. Si intru pe 6 milioane incepand cu inceputul lunii mai. Tu, daca intri in prenatal mai devreme, de post-natal iti mai raman doar 2 luni, deci intri cu 6 milioane la inceputul lunii martie.
Cel putin asta e logica mea, si a Irinoukai, din ce am citit.
quote:
Originally posted by nemary
dragelor, dar de ce intrati asa de tarziu in prenatal? (Alina, Elenuta si poate si alte )
eu voi intra peste 2 sapt si atunci o sa am 32 sapt, mai putine decat aveti voi acum.
Mari 29+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ginnette spune:
Si la mine se-aplica logica Createi; oricum, nu cred c-o sa "beneficiez" de fabuluoasa suma de 800RON - o sa ma intorc la munca.
Roxana 33+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 7 SAPTAMANI!
creata2008 spune:
Nu e brutul de pe cartea de munca. Conform contractului colectiv de munca aferent anilor 2007-2010:
"ART.51. - In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;"
Am lasat doar punctul care ne intereseaza pe noi. Contractul il gasiti la http://www.ugir1903.ro/download/CCMUN2007-2010.pdf
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetele .. am fugit la dr!!!!
angi .. iti raspund cu salariul bonus de acasa .. am fugit la dr caci e fff tarziu .. orice angajator fie stat fie privat este obligat sa-ti dea un salariu bonus la nastere .. brutul de pe cartea de munca. la mine nu e asa mult caci eu am drepturi de autor dar oricum si cele 12 mili sunt ceva!!!
fetele
33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
nicole_es spune:
buna fetelor
recunosc ca nu prea va scriu,dar sa stiti ca incerc sa va citesc mereu si recunosc,am invatat foarte multe lucruri de la voi.
eu nu stiu ce am avut azi-noapte ca toata noaptea ne-am foit si nu am putut dormi.mi-era ba cald,ba frig si spre dimineata mi-a iesit un herpes la gura(pt.ca mi-a fost sete si nu am baut apa).
va rog mult spuneti-mi si mie,e de rau pt bebelina,riscam sa fie si herpes genital?exista risc mare pt bebe,pt ca la medic ajungem abia miercuri.
va.
nicole 27+ si alesia
creata2008 spune:
Mercic de raspuns... Pe el, adica pe sot, il exclud din start. O sa fie varza!!!! Daca am o zgaiba la deget, el imi spune ca i se face rau... Si ca nu poate sa suporte. Ca atare, poate ma orientez cu prietena mea, care va filma nasterea. Sa ii las ei instructiuni precise: daca fac epidurala, buzunarul de la camasa, pentru moasa - buzunar stanga si pentru neonatolog - buzunar dreapta. Si m-am scos!
quote:
Originally posted by alina023
Cretule, iti spun cum a fost la mine, la nasterea lui Luca. Sotul meu s-a ocupat de oferit plicuri, dupa ce am nascut. Acum nu stiu cum voi face. Ma gandesc sa dau moasei si anastezistului inainte, iar doctorei dupa (oricum am inteles ca doctora mea se lasa greu la capitolul asta...adica nu prea vrea sa primeasca; ceea ce ma face sa insist eu )
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
irinouka spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Un motiv extrem de simplu: BANII!
Daca mergem cat mai aproape de ziua nasterii la munca, vom avea salariul intreg pe perioada asta, plus inca 4 luni cu 85% din salariul brut. Si intru pe 6 milioane incepand cu inceputul lunii mai. Tu, daca intri in prenatal mai devreme, de post-natal iti mai raman doar 2 luni, deci intri cu 6 milioane la inceputul lunii martie.
Cel putin asta e logica mea, si a Irinoukai, din ce am citit.quote:
Originally posted by nemary
dragelor, dar de ce intrati asa de tarziu in prenatal? (Alina, Elenuta si poate si alte )
eu voi intra peste 2 sapt si atunci o sa am 32 sapt, mai putine decat aveti voi acum.
Mari 29+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
indeed!
:-)
irina 32 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ereena spune:
buna fetelor
Am venit si noi de la doctor, am luat analizele la sange, inisor, calciu si magneziu sub limita putin , restul bine.
Am facut si un eco sa vada cum e bebe, pt ca exista risc de retard de crestere la bebe in caz de hipertensiune la mama.Dar el e fat frumos,are 1800 gr si 43 cm la 30 sapt , este de 32+, lichid normal, placenta grad 2 , in rest totul bine.Bebe Matei e sanatos.I-l mai vedem pe 29 la morfo poate nu se sperie de blitz de data asta si sta si el la poza.
Va pup , sa aveti o zi buna, ca a mea este chiar daca e urat afara, si nu mai sunt asa deprimata
30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png