Gravidute si mamici de Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

AngeliquedeS unde este situat acest magazin Maredi?Imi poti spune si mie te rog?

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 25+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Maia, magazinul e pe strada IG Duca, vis-a-vis de Aliment Murfatlar Antoniadi, imposibil sa nu dai de el, e foarte mare si are firma mare portocalie sus si doua vitrine largi. Mergi cu incredere, e minunat, are absolut de toate!

Fetelor, nu stiu ce se intampla cu mine, dar imi e din ce in ce mai rau. De dimineata mi-a fost foarte foarte cald si vad ca acum bufeurile de caldura se intensifica tot mai mult si simt ca iau foc, curg apele pe mine dar sunt rece si transpiratia e tot rece. Si eu nu mai pot de cald! Am oprit toate caloriferele din casa, si mie tot cald imi e... chiar sunt destul de speriata

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mokika, Angi: va astept sa luati DVD-ul...altfel nu stiu cum sa facem sa intrati in posesia lui...
Tinna: imi pare tare rau k ai trecut prin atatea emotii si tristeti. sper k soacra ta este bine si k istoria nu se repeta cu acelasi final..
AnneMa: bun venit la subiectul nostru! Nu stiu dc d-na dumbrava vine si acasa, dar cel mai bine ar fi sa o suni si sa o intrebi...E asa de draguta incat nu cred k s-ar supara dc i-ai adresa o astfel de intrebare.
Eu ma intrebam daca lucreaza si in spital....

Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara!

Angi, ti-ai luat temperatura? Daca ai febra, sa mergi neaparat la dr, sa nu stai asa!

Mada, vreau si eu dvd-ul pt Seb! Ti-am zis ca nu e ok raguseala la pitic... Bine ca ati ajuns la dna dr; acum trebuie sa-l supraveghezi cu atentie pe Darius... Tu cum te mai simti?

Anne, nu stiu daca dna dr vine si acasa, ca noi n-am avut nevoie, dar poti sa suni si s-o intrebi, e draguta, nu se supara.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mada, am scris in acelasi timp. Din cate stiu eu, de la Crixia, dna dr si-a facut rezidentiatul la Sp. Jud., dar acum nu cred ca mai lucreaza acolo, ci doar la cabinet...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Anne-Ma mie una mi-a spus dna dr Dumbrava ca face consultatii si la domiciuliu.dar poti suna si intreba dc vrei:0722/950950
Pupici

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Fetelor, va multumesc din suflet pentru primire!!!
Mie mi-a recomandat-o cineva pe dr. Blacioti si ma bucura faptul ca vine acasa. Mi-ar fi mult mai comod sa vina ea la noi.
Poate stie cineva daca dr. Dumbrava consulta si la domiciliu.
Va pe toate!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+ Dora Ioana
AMR 9 de zile pana la cezariana

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

fetele despre ce e vb in dvd-ul copiilor dc nu va suparati?
Sa stiu si eu dc ma abonez

Varsta Ana-Maria

Mergi la inceput

Am primit o carticica in format electronic cu retete pt bebeici pana la 3 ani, cu sfaturi despre imunizare si multe multe informatii utile.O doreste cineva?
Daca da lasa-mi adresele de email si v-o trimit as pune eu aici dar nu stiu cum....e in format doc!

Varsta Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Vai, Angi, nu sta asa! Sa te vada un medic imediat! Mie MF mi-a spus ca circula doua tipuri de viroze in paralel. Sanatate multa!

Fetelor, vom avea iar targ in Mamaia!
12-15 decembrie 10.00 - 19.00
16 decembrie 10.00 - 14.30

Parc - confectii textile pentru adulti

Dacia - tesaturi, galanterie, pasmanterie, lenjerii de pat, SALON CADOURI

Select - confectii din piele si blana

Perla - confectii textile pentru adulti

Sirena - incaltaminte, marochinarie si accesorii pentru incaltaminte si marochinarie

Cleopatra - tricotaje, confectii copii

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (2 luni si 3 sapt)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Multumesc mult Angelique si voi merge pe acolo sa vad si eu ce gasesc.
Sigur nu ai febra? Mergi la medic sa te asculte la plamani poate te-a prins raceala,vreun curent.Esi vremea asta tare schimbatoare iar noi la mare cam avem vant mereu.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 25+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput