Strumfi de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Ashera spune:
Si eu sunt tare suparata. Si Chris face greva foamei de cateva zile. Singurele momente cand mai suge bine sunt noaptea, cand e adormit. In rest, suge 1 min si urla, mai trage de 2 ori si iar urla, si tot asa. Am incercat sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul, nu vrea nici asa. Ieri de la 9 dimineatza pana la 8 seara am reusit sa-i dau 50 ml cu biberonul! Sunt tare suparata. Am inceput sa iau si galactogil si ma tot mulg, nu asi vrea sa pierd laptele.. Chris a luat in greutate in 10 zile, 100 gr. . Am tot fost pe la doctori, nimeni nu gaseste "buba". In rest, e vesel si jucaus, numai sa nu incerc sa-i dau papa..
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luna1 spune:
Oanaaaa! La multiii ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa si iubita sa fii mult ca meriti! Si lasa depresiile ca vin peste tine!
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Alina nu eu sunt cu ideea... pe Deni trebuie sa o felicitam pt.ideea de a ne inscrie la concurs
karligutza
sunt mamica Adelutei
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Si eu sunt tare suparata. Si Chris face greva foamei de cateva zile. Singurele momente cand mai suge bine sunt noaptea, cand e adormit. In rest, suge 1 min si urla, mai trage de 2 ori si iar urla, si tot asa. Am incercat sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul, nu vrea nici asa. Ieri de la 9 dimineatza pana la 8 seara am reusit sa-i dau 50 ml cu biberonul! Sunt tare suparata. Am inceput sa iau si galactogil si ma tot mulg, nu asi vrea sa pierd laptele.. Chris a luat in greutate in 10 zile, 100 gr.. Am tot fost pe la doctori, nimeni nu gaseste "buba". In rest, e vesel si jucaus, numai sa nu incerc sa-i dau papa..
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
ashera, asa si noi. numai ca la noi tine de 1 luna. am incercat o singura data sa ii dau cu biberonul, dar nu a vrut. eu nu ma mulg, dar cred ca daca o sa continue, va trebui sa o fac si pe asta. si cand e vesela, daca o pun la tzatza, e jale!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Luna1 spune:
Fetele cu bebei nemancaciosi va pup si va zic ca Anya rabdare si tutun (sau lasa fara tutun) ca trece de foame nu mor ei. Si adelise a facut asa iar acum manananca iar insa si-a scazut cantitatea de lapte la 120 de la 150. Asta e, o las in pace.
Despre trezitul Almei la zgomot cat de mic eu sunt mai categorica Aylin, i-as pune muzica, zgomot, as aseza-o pe pat sau undeva unde ar putea adormi si de fiecare data cand ar plange as linisti-o insa nu as lasa-o sa adoarma la mine in brate. Adica sa vada ca mama o iubeste si nu a parasit-o insa nu poate dormi in brate. Zgomot nu agresiv ci doar asa cat sa fie. O sa zici ca nu o sa adoarma, pai cat poate sta treaza? Toata ziua insa maine nu va mai putea, va cadea lata indiferent de zgomot.
Iti zic toate astea pt ca fratele si cumnata mea o invatasera pe nepoata mea in liniste deplina daca claxona o masina afara se trezea. Sa-ti mai zic ca nici la WC nu puteai merge ca era langa camera ei si se trezea cand deschideai usa? Asa ca m-am jurat ca ai mei copii vor dormi oriunde si in orice zgomot, asa a fost si primul asa e si Adelicioasa,mai ales ca il am pe Cosmin care urla langa ea nu aveam cum sa o tin in liniste.
Singurul moment cand pretind liniste pt ea e seara la culcare, consider ca e sfarsitul zilei si are nevoie de liniste. Dar eu sunt mai categorica ti-am zis, tu faci cum crezi.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Ziua buna si de la noi!
LA MULTI ANI OANA, muuuuulta sanatate, sa fii fericita , si sa te bucuri de tot ce v-a dat Dumnezeu...muuuulti pupici de la mine si albastrel!
Vad ca nu numai albastrel al meu e setat pe scos peri albi...eu una sunt terminata de oboseala si nervi!Asta independent de problema ce tocmai a trecut...plodul meu nu doarme noaptea, sta cu ochii in tavan pana la 3 dimineata are chef de hinca si vb. iar eu sunt rupta de oboseala, imi pica capul in toate partile, nu-s ce sa-i mai fac.
Nu-l pot lasa sa urle ca trezeste blocu, asa ca il mufez la titi si acolo sta cu orele, suge, vomita, suge vomita...uite asa ...si binenteles ca in timpul zilei cine doarme tun?Albastrel....iar eu sunt zombie, slaba...aici poate ma ajuta bagheta fermecata, si imi da si mie vreo 7 kg!
Cam asta de la noi...a si avem 3 luni si doua sapt, si 7 kg.cm. nu stiu, dar e lung si greu...Slava Domnului ca am lapte suficient, ca tzitzi nu prea mai am, nu-s de unde curge ...
Nu am vazut-o pe Nico , sa o votez si eu.mai tarziu iau iar la chekuit paginile, sa nu scape nici o burtica de vot...maxim, nu asa!
pupici, merg sa fac mancare...
Nikole,mami lui albastrel
aylin_tarcan spune:
luna, ai mare dreptate. asa am incercat si eu. de cand s-a nascut tot asta fac. o tin nedormita, la un moment dat o adormi ea. ei bine, a adormit dupa o saptamana in care nu a dormit deloc ziua. asta in prima luna!!! si in ziua aia a dormit 6 ore, de m-am si speriat!
incercam sa vorbim, ca sa nu o deranjeze vocile scazute, muzica ii pun. insa tipa de se invineteste, o iau, o potolesc, o pun la loc, tipa de se invineteste...etc. si innebunesti. nici nu adoarme, nici nu mananca, nu face altceva decat sa tipe de nu mai are aer. insa o sa iti urmez sfatul, care este foarte bun si ai mare dreptate, sa vad daca o merge acum. insist, perseverez!!!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
diane_dun spune:
OANA! Multa sanatate, fericire si noroc alaturi de familia ta frumoasa! Si inca ceva: esti inca tanara cat timp lumanarile nu costa mai mult decat tortul...
La multi ani micilor strumfite: Elisa, Arina, Alma, Daria, Cristina!
Va spuneam ca fie-mea are noaptea un program minunat, cu o singura trezire in jur de ora 3. Nu mai e cazul. De mai bine de o saptamana, se culca pe la 10 si se scoala la 1 si la 5... Si inca ceva: m-am dus si eu ca omul la bucatarie sa mananc de pranz, ciulind urechile la ea pe principiul, cat timp gangureste, nu face alte prostii. Gresit! O auzeam gangurind de zor, ce-i drept parca un pic mai infundat si cand ma duc la ea, ce sa vezi: de pe spate, cum o lasasem eu, ajunsese aproape pe burta, lingea de zor paturica ei, cu un colt al paturicii tras bine peste cap, reusind totusi sa gangureasca!
Sanatate multa strumfilor bolnaviori si un Adelisei, care e dulcica foc in cojocel!
Mami de Dani (1 august 2007)