Aparat Biocleaner are cineva?

Aparat Biocleaner are cineva? | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Astazi am vazut la teleshopping un aparat de curatat pe baza de abur cald care mi-a facut cu okiul. Se numeste Biocleaner si are 10 accesorii, cica curata gresie, faianta, aragaz, mobilier, tapiterie, masina.
Nu foloseste detergent, doar apa chioara. Are cineva minunea asta sau o fi alta tzeapa???

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliana spune:

http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:d846ae060de0b790450825fbd12d991f&fsreloaded=1&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Fsearch%3Fsource%3Dig%26hl%3Dro%26rlz%3D%26q%3Dquelle%26meta%3D
urmeaza acest link... acest aparat este mai bun decat biocleaner care are o putere de numai 800 W...cel de la quelle are 1300W.. eu il am de cateva luni si intradevar nu trebuie sa folosesti decat... apa rece..curata extraordinar de bine ...pot spune ca am reinventat cuvantul curat.. dupa ce l-am folosit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamara_s spune:

Salutare fetelor,

ma intereseaza si pe mine un aparat minune de curatat ecologic, mai ales pentru ca am si un motan si locuiesc la bloc. E vorba cumva de "Aspirator cu abur CLEAN MAXX" de la quelle, cel cu 399,99 ron (cu 1550 W) ? Ca ei mau au si un alt aparat de curatat, mai ieftin, "2 in 1 - Aparat de curatat cu aburi si mop cu aburi", la 269,90 ron, dar si de putere mult mai mica: 500 W.

Tamara

Mergi la inceput

Am folosit aparatul Clean Maxx (cod AP546305) care are o putere de 1300 Watt si pret 199.90 lei cam vreo doua luni de zile , timp in care am curatat, de fapt igienizat, totul prin casa, de la geamuri, rafturi de bucatarie, calorifere, usi, faianta, gresie, linoleum... m-am gandit si am cumparat si Clean Maxx (cod AP546303) care are o putere de 1550 Watt si pret 399.90 lei cu care am curatat... covoarele... si hainele... dar sa stiti fetelor ca cel mai des il folosesc pe cel mic... care este mai usor de manevrat... mai mult, eu nu pot folosi produse de curatat gen domestos .. sunt un pic alergica la produsele chimice (mi se inrosesc ochii, nu pot respira..si imi ies bubite pe maini... chiar daca folosesc manusi.. asa ca genul acesta de aparate sunt perfecte pentru alergici..si casele in care sunt copii!!!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca desi se numesc apiratoare cu aburi.. ele de fapt nu aspira... si ca dupa ce termini de curatat covoarele.... merge si un aspirator clasic... cel de-al doilea la pretul de 399.90 lei are un dispozitiv pentru covoare... cel de 199.90 lei are numai 2 periifoarte mici pentru curatat locurile mai murdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamara_s spune:

Multumesc mult Iliana, m-ai convins
Si eu am probleme mari cu alergiile, fara manusi nu pot curata nimic cu substante mai 'dure', si asa am probleme respiratorii urate (imi curge nasul, tusesc, aproape astm). Chiar am observat si mancarimi pe piele, tot soiul de bubite si basicute nu numai pe maini, dar mai nou si pe gat ...
Ma gandeam la aparate de acest gen, ca ar fi tare utile si chiar necesare, dar nici sa arunc banii pe ceva care nu e folositor nu as vrea, pentru ca sunt patita.

Tamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Intrebarea era despre Biocleaner...parca e mai ieftin.Nu are nimeni?

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Biocleaner n-am, dar am ceva f asemanator de la ufesa, aparat de curatare cu aburi. Nu sunt f data pe spate de felul in care curatza propru-zis grasimea, sau calcarul, adik nu e ca in reclame, dai cu jetu si gata, totul e luna. Dar sunt incantata ca la baie dezinfecteaza, scoate mirosul de la wc, curata f bine sub marginea wc-ului, unde este mai greu de intrat si nu mai tb sa stau cu oalele cu apa fiarta prin baie. Dar cu domestos tot dau dupa-aia, ca depunerile de piatra si rugina nu se duc. Si la aragaz, hota, pot sa zic ca inmoaie, si pot cutata mai usor dp. De geamuri sunt incantata, acolo chiar cutata frumos. Isa mi se pare destul de greoi de folosit, butonul de ponire opune rezistenta, fac si muschi de cat il plimb prin casa...in ansamblu e bun la casa omului, ca multe alte accesorii

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am uitat sa precizez ca aparatul ufesa se gaseste la metro si e 120 lei, parca 1200W.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clari spune:

te rog iliana spune-mi mai multe despre acel aspirator CLEAN MAXX vreu si eu.am unele nelamuriri,de ce nu aspira? daca dai aburi cum absorbi apa ? cum il folosesti? te rog

Mergi la inceput