*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi mai ai curaj sa comanzi? Ca deja am si eu emotii, desi pecontul bun mi-au venit toate comenzile. Bafta!

Iar probleme cu LR. Mama, dar caposi mai sunt!
Noapte buna!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

De ce "Frais de traitement " in unele zile e de 5 euro si in alte zile de 6 euro?pentru comanda din 20.11.2007 am platit 5 euro iar pentru cea din 21.11.2007 am platit 6 euro.
Felicia74si eu am patit la comanda din 30.10.2007 la fel cu o pereche de pantaloni,am comandat marimea 50 si mi-au trimis marimea 56 dar am avut noroc si am gasit sa-i dau.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna,
Imi spuneti si mie adresa de mail a lui Sabina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

addya am vazut la Real bucatarie pe albastru!

Feli pai ultima oara am comandat in iunie/iulie la reduceri si apoi inca una cu cecul. Acum m-am aventurat la o comanda pt ca ii trebuie lui Virgil adidasi si data trecuta cand am comandat adidasi a venit colet, la care sansele de pierdere-s mai mici. Acuma... ori la bal ori la spital: daca vine, am facut o afacere buna. Daca nu, nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

cu returnarea e riscant;eu nici acum n-am primit cei 27 euro,cat m-a costat in luna iunie sa returnez catre LR coletul Osaka.Am scrisa pe site de cateva ori despre chestia asta dar n-am primit nici un raspuns.M-am invatat minte:niciodata n-o sa mai returnez nimic.Daca e ceva alta marime,incerc sa-l vand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Buna fetelor,
nici eu nu am mai scris demult la acest subiect!!!m-am riscat si eu la o comanda, acu sa vad, vb lui Lavi ori la bal ori la spital.deocamdata astept!

Jasmine inca nu s-a rezolvat pb asta de azi-vara???????nu-mi vine sa cred ,ce neseriosi pot fi!mai bate-i la cap!!!!

Claudia ,imi pare rau ca ai pb cu LR,si vad ca inca nu au concediat-o pe "inteligenta" de Sabine!nu te lasa, nu conteaza ce suna e in joc,tb sa-ti faci dreptate.

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gologanii uite mail-ul lui sabine: sghysels@redoute.fr

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Nu am mai scris de mult pe aici , ca m-am lasat de comenzi, de cand am vazut ca eu imi pun in cos produse cu pret redus si ei imi calculeaza la pret intreg.
Clau eu nici acum nu am rezolvat cu refuzurile de plata pentru comenzile din iulie, dupa ce m-au plimbat de m-au zapacit intre banci, au ajuns la concluzia ca mai bine incasez cecurile de la BCR sau BRD .Desi le-am spus f clar ca nu ma intereseaza sa deschid vreun cont la alta banca .Sunt idioti ce sa zic.

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna,

Nu am mai scris nici eu de cand cu reluarea comezilor.
M-am chinuit cu refundul la ING si nu am rezolvat nimic. Dupa 45 de zile mi-au spus ca nu-mi pot da banii ca am primit CEC-uri, eu am cerut dovada ca am primit cecurile si nu au avut ce sa-mi dea. Pur si simplu i-au crezut pe cuvant. Am cerut apoi transfer bancar la LA Redoute si mi-au acceptat. Dim momentul in care am primit mesajul cu acceptul transferului bancar a trecut o luna pana am avut banii. Convenisem pe email cu ei sa plateasca comisionul bancar, insa nu au platit. Din 120 euro am primit 113. Acum zic ca este mai bine decat daca incasam cecurile. De comandat nu mai comand acum, astept perioada de solduri din ianuarie, insa voi continua sa va citesc. Oricum am sa platesc cu un card de la o banca care accepta refundurile (raiffeisen), asta ca sa nu mai am probleme.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, dupa ce am citit ce ati scris si voi, m-am lamurit ca situatia nu e prea roz cu ING-ul. Pur si simplu nu am decat sa ma rog sa-mi ajunga un CEC! Si pe viitor folisiti carduri ale unor banci unde stiti ca aveti castig de cauza la chargeback.

Ca vorbeati mai sus de colete care contin incaltaminte: coletul meu nevenit avea o pereche de balerini Laura Clement, blugi, fusta si pulover (toate pentru mine)- ar fi trebuit sa fie destul de voluminos cat sa bata la ochi daca e furat, dar se pare ca nu a fost asa...

Mergi la inceput