Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare pt toate mamicile si burticile!
sunt mamica unui ingeras de 8 luni si 11 zile, si sunt foarte fericita ca de acum pot vorbi si eu cu voi, va pot intreba despre nelamuririle mele si poate va voi putea fi de folos.
puiuti sanatosi la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

salutare

am fost si noi la decalotat...a plans un pic... si acum doarme
nu a curs sange...si l-a dat cu ceva crema care contine anestezina si tetraciclina ca sa ii mai aline suferinta..
acum eu va trebui sa fap operatiunea jupuire de fiecare data cand il schimb si sa il dau cu crema...dr mi-a zis sa ii dau si paracetamol de 3x2,5 ml ..a mai zis ca s-ar putea sa nu vrea sa faca pipi de durere si atunci sa il pun intr-un lighean cu apa calduta sa il ajut

acum s-a trezit si e ff marait

as mai avea dezis una alta dar o las p alta data

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Roxi, poti sa te simti bine, are ... nasul tau! Ca altceva... nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RALUALEXANDREI- mi-a placut atat de mult mesajul tau... chiar cred ca esti o super mamica si ca cei trei copii ai tai au fost cu adevarat norocosi sa fie nascuti si crescuti de tine.

ALIMENTE(numai stiu cine intreba)- OUA din supermarket dar cat mai proaspete asa cum scria si Martutza
IAURT- numa'bun de la napolact sau zdravan tot de la ei.

ROXANICI- super geanta. Bine ca nu ai fugit dupa vulpe sa ne arati si un alt model de geanta si mai scump.

GHIBUADINA- eu as fi impotriva mancatului noaptea dar la Maria e singura masa normala din zi asa ca nu i-o pot scoate. oricum ei chiar ii este foame noaptea (ca mananca f putin ziua) si nu cred ca as putea-o pacali cumva sa nu-i dau lapticul.

IULIANA- si Maria face la fel: daca reusesc sa-i dau cumva sa manance (cu o alta lingurita, cu degetul,sa bea din cana, cu biberonul cand deschide gura sa primeasca suzeta) in 2 zile invata smecheria si gata nu o mai pot pacali. Eu chiar cred ca are o problema psihica. E grav dar asta am ajuns sa cred. Altfel nu-mi explic de ce noaptea poate manca cu asa o pofta. deci se trezeste din somn sa manance. Ziua se joaca, topaie pe aici consuma energie si nu ar manca nimic. Ba o apuca plansul daca indraznesc sa-i dau sa manance chiar si la 6 ore de masa anterioara.

DDANA- incearca sa-i dai apa cu seringa de la nurofen. Poate se trezeste de sete si nu de foame. Daca-i e foame nu cred ca ai cum sa nu-i dai sa pape.

Despre noi nu scriu nimic. Motivul- sunt suparata iar.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by lauramar

Fetelor cum pregatiti ficateii de pui pt. bebelusi???

POZE

Lauramar eu ficateii de pui ii fierb si ii dau ori cu cartofior, ori cu legume.

Roxana de 3 ori i-am dat Timeei pana acum ciorbita cu perisoare de pui. Exista la supermarket piept de pui tocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Sumetrolimul este biseptolul care este sulfamida. Nu este antibiotic. La asta a iesit el sensibil la microbul care il are.
Roxanici, te invidiez pentru zona in care stai. Eu sufar foarte mult pe chestia asta, ca nu am aer curat pentru copil. De aceea stateam toata vara afara. Urasc Bucurestiul care este foarte poluat. Daca aveti vreo carticica cu retete pentru copii, dati-mi si mie va rog.
Noi astazi am iesit 1 ora.

Avem si noi poze noi.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna fetele!
Weekendul acesta am facut o mica escapada , pana la Viena doar noi doi si niste prieteni fara Timi, doua zile fara copil, azi dimineata cand s-a ridicat din patut si s-a uitat la noi in pat a facut niste ochi mari mirati, ma asteptam sa-mi zambeasca de bucurie ca ma vede , da de unde... iar cand a venit azi buna-sa era toata numai un zambet;
important este ca si-a revenit si are o pofta de mancare de speriat , mananca iar de sase ori pe zi ca pe vremuri dar si cantitativ mult , si a pus saptamana asta 350 gr , deja are falcute si pielicica ca i se vedeau coastele; deci sunt bucuroasa sper s-o tina tot asa sa va prindem si noi din urma;

pa , deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am bagat neste sfecle rosii la cuptor. Ce rateta ati folosit ca sa dati la pici sa manance??

Io recunosc, nu prea sunt cu sfecla rosie. Decat salata facuta, cu putin hrean de la borcan.In rest...

Ce mai fac piticii cu problemute la ochisori?Sunt mai bine?Tinem pumnii sa nu se ajunga la operatie..
Si Teodora a avut probl cu ochii, adica conjunctivita, acum 2sapt.Am tot chinuit-o cu picaturi Nettacin.Insa a mers.

Cat despre sb bone, ni s-a ridicat parul pe spate.Sunt constienta ca cele din asemenea "povesti" sunt minoritare, insa sunt povesti de groaza.Pe cea cu bona care isi racea cana de cafea pe capul copilului o stiti???Chiar vb cu sotul meu, si la astea care gazau copilul, sau isi racea cana pe capul lui, le-am fi tras o mama de bataie sau aplicat un tratament identic, apoi la politie cu ele!!! Gata, am terminat, n-are rost sa va intristez.

Mai fetelor de prin tara(a se citi:cele care aveti zapada ), trimiteti-ne si noua, aci , la capitala, o basculanta-doua cu zapada!!Ca noi, capitalistii, n-am mai vazut zapada de la iarna lui 2005.
asteptam cu interes transportul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mai am vazut de-a poze cu bebei la 8 luni, niste frumosi toti. Au prins contur mai, ce mai, si fiecare are ceva de spus cu mutrita lui.

Decalotat....ups, speram sa depasiti ziua cu bine.

Tzuna, imi inchipui de ce esti iar suparata. Sper sa vina zile mai bune si la voi.

Absoluto, da, este binecunoscut ca am fluturi multi, cand vb cu tata asta ma intreaba prima oara: daca mi-am aerisit fluturii .
Da cu periuta spal si io sita cu pricina dar totusi io consider un efort in plus faptul ca dau cu periuta, deh, lenea-i mare.

Vitel, vita tanara sau manzat sau vaca batrana.... ce conteaza? daca are carnita moale io as lua indiferent daca ar fi vitel sau vaca tanara. Io chiar nu ma pricep la asta, urmaresc doar rezultatul.

Perisoare faceti asa? carne tocata (de pui sau vita) + orez+ verdeata+ ou (poate doar galbenus ptr pitici)? io asa fac ptr oameni mari, asa fac si ptr maria sa rares? ca imi dati idei de gateala.

Invidiat zona in care stau...nu ne mai invidia. Seara vii pas pas si te uiti in stanga dreapta sa nu cumva sa dai peste urs. Acu' vulpile cred ca is mai sperioase si te poti rasti la ele. Si chiar am urmarit intr-o emisiune locala cum ca ar mai trebui plantati muuulti copaci in brasov ptr ca desi e inconjurat de padure, toate emanatiile orasului plutesc deasupra lui si il sufoca. Una peste alta cred ca e mai bine ca in bucuresti dar nu e un colt de rai nici aici.

Kmi, frumos va sade sa va plimbati fara Timi? nah ca ti-a aratat la cine se hlizeste mai mult daca o lasi acasa.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

AM FACUT PRIMUL PIPI LA OLITA, DE FAPT DE DOUA ORI, INSA PE KK NU L-AM NIMERIT!!!

Azi a zis "mama" intr-o veselie, si fff clar..

Iaurt, il mai fac in casa din lapte proaspat de vaca.daca nu CAMPINA, Napolact, de-astea mai naturale...

Oua..tot de tara iar cd nu am de la market.

PUI tot de la tara de ceva timp in coace, de fapt crescuti la curte.Mi-au adus ai mei, desi ei traiesc la oras, au facut rost...

VITA, vitelus, manzat, cred ca i-am dat de toate, n-am tinut cont..de la market am cumparat.

PESTE, salau file si pangasius
(doar o data ca am vrut sa ma interesez mai bine despre el, oricum la gust seamana cu puiul)

Va las ca mai am si alte trebi...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput