Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mie nu-mi raspunde nimeni vra-sa-zica!
Hai mai, chiar trebuie sa va desenez?
Iote-asa vreau sa fie rochia:

http://www.stylephox.com/wp-content/uploads/2007/06/dress2.JPG

Deci, unde gasesc io rochie din asta? Pliiiiz!!!!!

Ziceti magazinu', cam cat costa, ce chestii faine ati mai vazut in magazinul ala etc, etc, etc. Stiti voi!...Chestii de fete .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:
Originally posted by denizel

Ziceti magazinu', cam cat costa, ce chestii faine ati mai vazut in magazinul ala etc, etc, etc. Stiti voi!...Chestii de fete .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Cred ca ai putea discuta despre rochii pe alt topic!
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:

Denizel, e foarte misto rochia! Ce fel de pantofi vrei sa asortezi la ea? Sau poate ai spus si nu am fost eu atenta:)
Daca ai o croitoreasa buna, poti sa te duci cu modelul...

In alta ordine de idei mie mi-a fost tare rau azi, m-a luat cu ameteala si durere de cap, maica-mea zice ca e de la curent

Voi ce mai ziceti?
Acsintetina, scuze pt offtopic, dar pe noi ne ia valul, stii tu, femeile....arata-le o toala si discuta 10 pagini pe marginea ei....

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by acsintetina

Pot fi mai multe religii pe acest pamant. Daca acelea sunt adevarate, atunci crestinismul este fals.
Nu poti crede ca Iisus este Adevarul si ca si Mahomed spune Adevarul! Ori unul, ori altul.
Allah nu are fii.
Dumnezeul Scripturii are pe Singurul Sau Fiu si la dat la moarte pentru pacatele noastre, fiindca ne-a iubit si nu vrea ca nici unul din noi sa nu piara, ci toti sa vina la Mantuire!

Putem sa ne ghidam viata dupa sistemul de valori al Scripturii sau dupa sistemul de valori al oamenilor fara Dumnezeu. In functie de sistemul de valori adoptat de noi vom umbla pe acest pamant si vom ajunge dupa moarte.
Crestinii cred Scriptura si cred in Dumnezeul Bibliei, ca sa-L cunosti, trebuie sa cunosti acest sistem de valori si sa-l accepti in viata ta! Ca sa fii credincios lui Dumnezeu trebuie sa-i accepti sistemul Sau de valori pentru viata ta. De fapt acceptand acest sistem de valori poti avea fericire si pace in inima si viata ta!

De exemplu poftele, betiile, chefurile, slujirile idolilor sunt pacat pentru Dumnezeu.
In acelasi timp pentru oamenii fara Dumnezeu sunt valori!
Un om fara Dumnezeu se lauda ce betie a tras aseara si ce bine s-a simtit el, se lauda cu poftele lui, se lauda cu idolii lui.
Dupa cum vedeti intre crestini si lumea necrestina exista o diferenta enorma. Sistemul de valori este diferit, viata lor este diferita, educatia copiilor este diferita, familia crestina este diferita, viata in societate este diferita ectc....[/b]Intr-o asemenea lume vei aparea ca un nebun, spunandu-le unor oameni ca daca fumeaza pacatuiesc impotriva lui Dumnezeui, un depasit daca ai pretinde abstinenta in fata unor tineri, un intolerant daca ai spune ca Iisus Hristos este Unica Cale, Unicul Adevar si Cel care da Viata, un intolerant daca condamni homosexualii, un intolerant daca condamni crima copiilor mici sau avortul, un abuzator daca pretinzi copiilor ascultare de parinti si de Dumnezeu ectc....

Cred ca sunt doua lumi diferite, una este Imparatia lui Dumnezeu si alta imparatia lumiii acesteia!

E absurd ceea ce spui.

Criss si Alex

Binenteles ca este absurd, pentru cineva care nu accepta valorile lui Dumnezeu, este absurd sa traiessti ca un crestin!
Fiecare este liber sa traiasca cum vrea, judecata lui Dumnezeu va desparti la sfarsit "oile de capre"!
MAT 25: 31 ,,Cind va veni Fiul omului in slava Sa, cu toti sfintii ingeri, va sedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.
MAT 25: 32 Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El ii va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre;
MAT 25: 33 si va pune oile la dreapta, iar caprele la stinga Lui.

Clar n-ai inteles nimic din ce am subliniat. Tu spuneai ca [b]numai crestinii
traiesc dupa norme morale si cei din alte religii "false", nu. M-am referit indeosebi la musulmani, pentru ca despre aceasta religie cunosc cat de cat , si ei traiesc dupa norme morale, pe care le respecta, sunt foarte credinciosi, nu vreau sa intru in detalii pentru ca despre islam s-a discutat si rasdiscutat si mereu s-a lasat cu scantei, si acesta nici nu e un topic despre islam.
Ti l-am dat ca exemplu pentru ca tu ai subliniat faptul ca "numai crestinii."..etc.

Criss si Alex

Mergi la inceput

In sfarsit, in sfarsit!...
Draga Miericel, ce bine ca m-ai bagat in seama! .

Adica, stai! M-a bagat in seama si acs. mai inainte, da' nu asa cum as fi asteptat de la un bun crestin ca el: imi zise intr-un PM ca sunt rea, egoista si ca sufar de micime spirituala .
Eh, multa lume nacajita, maica!...

Asaa, deci suntem la Sufletul credintei, da?
Am vorbit despre micimea (mea) spirituala :-)) si, mai departe, ne inscriem in noul look al topicului, discutand despre femei .

Deci , da, am nevoie de rochia galben-pai pentru un botez (ca doar de aia am postat la Credinte si nu la topicul de rochii. Hm!!! Ce stiu unii? ).
Tu, Miericel, vad ca esti din State, deci nu ai cum sa ma ajuti cu magazinele .
Da' de ajutor tot poti sa-mi fii: pantofii! Cum sa fie pantofii? Negri sau maro?

In rest, ai mare grija la curent. Nu te joci cu asta! .
Pe-acilea, pe la noi, se zice ca mor oamenii pe capete de la curent....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Denizel, maro sa fie pantofii, maro si cu botul rotund ca e in voga acum...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

quote:

In sfarsit, in sfarsit!...
Draga Miericel, ce bine ca m-ai bagat in seama! .

Adica, stai! M-a bagat in seama si acs. mai inainte, da' nu asa cum as fi asteptat de la un bun crestin ca el: imi zise intr-un PM ca sunt rea, egoista si ca sufar de micime spirituala .
Eh, multa lume nacajita, maica!...

Asaa, deci suntem la Sufletul credintei, da?
Am vorbit despre micimea (mea) spirituala :-)) si, mai departe, ne inscriem in noul look al topicului, discutand despre femei .

Deci , da, am nevoie de rochia galben-pai pentru un botez (ca doar de aia am postat la Credinte si nu la topicul de rochii. Hm!!! Ce stiu unii? ).
Tu, Miericel, vad ca esti din State, deci nu ai cum sa ma ajuti cu magazinele .
Da' de ajutor tot poti sa-mi fii: pantofii! Cum sa fie pantofii? Negri sau maro?

In rest, ai mare grija la curent. Nu te joci cu asta! .
Pe-acilea, pe la noi, se zice ca mor oamenii pe capete de la curent....

Pai galbenul merge foarte bine si cu negru dar si cu maro. Acum vezi si tu ce gasesti, sa-ti placa mai mult.

Criss si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ingrid S

Denizel, maro sa fie pantofii, maro si cu botul rotund ca e in voga acum...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

La o emisiune, Mihai Albu zicea ca si varful ascutit e la moda (nu acela foarte lung si ascutit). Acu' drept sa spun mie moda aceea cu botul rotund nu mi-a placut niciodata si nici nu mi-am cumparat niciun astfel de pantof.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Aha! Deci, maro!
Da' sa fie din lac, din piele normala sau piele intoarsa?
De fapt, ca sa fiu sincera, eu sunt mai ecologista, asa, si as prefera sa fie din piele ecologica.
Of, da' unde gasesc io piele ecologica de calitate? Nu as vrea sa-mi faca rani la picioare (apropo de picioare, ati gasit o crema de corp buna, cu adevarat buna? . Obisnuiti sa adaugati vitamine, coenzima Q10 in crema de corp?)
Hotarat lucru! E tare greu sa gasesti ceva potrivit de imbracat pentru un botez.
Of si iar of! Numai fara cap sa nu fii....

Mergi la inceput

quote:

Aha! Deci, maro!
Da' sa fie din lac, din piele normala sau piele intoarsa?
De fapt, ca sa fiu sincera, eu sunt mai ecologista, asa, si as prefera sa fie din piele ecologica.
Of, da' unde gasesc io piele ecologica de calitate? Nu as vrea sa-mi faca rani la picioare (apropo de picioare, ati gasit o crema de corp buna, cu adevarat buna? . Obisnuiti sa adaugati vitamine, coenzima Q10 in crema de corp?)
Hotarat lucru! E tare greu sa gasesti ceva potrivit de imbracat pentru un botez.
Of si iar of! Numai fara cap sa nu fii....

Ai grija ca daca nu vine acsintetina sa ne ia de urechi, o sa vina moderatorii.

Criss si Alex

Mergi la inceput