Buna , mama mea a avut o transfuzie de sange acum cativa zeci de ani si a fost infectata cu virusul hepatitei C, s-a stiut bolnava de hepatita cronica ,dar abia in urma cu 3 ani s-a depistat virusl C.
Atunci a consultat medicul care nu a ingrijorat-o deloc la momentul respectiv,nu i-a administrat interferon sau alte medicamente doar Imudon pentru intarirea imunitatii.
La cateva luni dupa ce a aflat ca este bolnava de hepatita C a suferit un soc foarte puternic deoarece a murit nepotul drag ei la 22 de ani in accident de masina, fapt care cred eu ca a contribuit foarte mult la agravarea boliidatorita socului .
De ceva vreme tot simtea mama la palpare ceva nodul la nivelul ficatului asa ca am consultat din nou medicul care in urma ecografului i-a spus ca are ciroza hepatica si nodul in ficat.
Urmeaza sa faca analizele specifice si ivestigatii amanuntite.
Eu de atunci incoace simt ca imi pierd mintile intrucat am citit informatii pe internet de unde am inteles ca nu sunt sanse foarte mari.
Acelasi medic a consultat-o si acum si in urma cu 3 ani, acum se scuza ca nu i-a administrat interferon , cu ce ar trebui sa ma incalzeasca pe mine treaba asta ?
Va rog sa imi spuneti ce putem face pentru ea , exista vreo sansa ca acel nodul sa nu fie malign?Cred ca nu mai pot suporta eu acest soc pentru a o incuraja pe ea , mama incearca sa ne incurajeze ea pe noi, este foarte documentatat in ceea ce priveste boala .
Va rog ajutati-ma cu info si cu vesti mai bune .
Unde se pot face analizele pt a putea depista daca sunt compatibila pt a dona ficat
eu iau in calcul aceasta varianta dar mama nu este de acord.