Iasule, mandra cetate (62)
Raspunsuri - Pagina 7
lgireada spune:
Nu am reusit nici macar sa va citesc ... atat de ocupata sunt de cand am inceput serviciul. Sper sa ma acomodez, ca parca nu m am timp de nimic.
O rugaminte / intrebare: recomandati-mi un psihoterapeut bun pt adulti in Iasi. Eventual din experienta - poate fi si pe pm. Multumesc.
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
aime spune:
quote:
Originally posted by Darriaquote:
Originally posted by aime
Fetele mai demult vorbeati de un orl-ist pediatru, mai puteti sa-mi dati nr telefon?
Mesaj postat de o mamica din Is(scuze, am uitat numele): " dr. Preda, de la Providenta - 0232.215.940 sau dr. Magda Cristian de la Spitalul de copii (nu am telefon)"
Multumesc, am transmis si au rezolvat problemutza.
Fetelor, da ce-i cu voi azi....nimeni pe baricade?
Haideti la o
aime si Vladimir
mariussimiuc spune:
quote:
Haideti la o
Da' o limonada ai?
Miha si Robert
aime spune:
Se rezolva, am niste portocale la mine, le storc si gata limonada....
Te lasasi de cafea, asa-i
aime si Vladimir
mariussimiuc spune:
quote:
Te lasasi de cafea, asa-i
M-am lasat,caci...de chestia aia rusinoasa ma tem-nu ma tem ,dar ca nu se prinde anestezia ma tem ca de naiba.
Miha si Robert
acvi spune:
Alipiticot am citit ca esti in cautare de cojocel pentru fetita ,azi am intrat in Alexandru in magazinul de vis-a vis de flori chiar in statia lui 11(au in vitrina camasi pt barbati si haine pt copii),si am vazut multe cojocele pentru copii(am intrebat pentru 2-3 ani si au zis ca au , 1.4 milioane)..si am mai vazut la TEBA niste cojocele grena la 880.000 lei de la Chicco dar nu stiu daca erau naturale.
Miha,nastere usoara ca am vazut ca esti in pregatiri.
GAbi.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by acvi
Miha,nastere usoara ca am vazut ca esti in pregatiri.
Multumesc!
Pregatirile le-am terminat,chiar si cele sufletesti acum astept sa hotarasca donsoara momentul cand vrea sa vina.
Miha si Robert
anymony spune:
Miha, da de ce sa nu tina anestezia...de la cafea???
Cojocel eu nu i-as lua asa mica, e pacat d ebanii aruncati-o geaca sanatoasa e suficient, cojocel cind va avea 3-4 ani...
La teba nu-s naturale si mi se par scumpe cu 80 lei unul asa...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by anymony
Miha, da de ce sa nu tina anestezia...de la cafea???
Any,stiu de cand mergeam la dentist,ca inainte de orice interventie sub anestezie nu aveam voie de cafea,alcool sau tigari...Banuiesc ca acelasi principiu e si la anestezia pentru cezariana.
Miha si Robert
palmyrah2002 spune:
Miha,nu e nici o legatura intre cafea si anestezie!
Fumatul asisderea,iar alcoolul,doar daca esti alcoolic nu se prindeanestezia!
Ideea e ca tu faci ce crezi ca e mai bine pentru sanatatea ta si a bebelusului, dar cafeaua nu cred ca are impact asupra anesteziei!
Daca iti este pofta si bei jumate de canita nu se intimpla nimic!
Pupici si multa sanatate!