Iasule, mandra cetate (62)
Raspunsuri - Pagina 2
anymony spune:
Stiu si eu de Msemcu ca are tripleti..citisem pe undeva pe la "gemeni tipleti...". stiu ca e ok dar...vorba voastra - cred ca nu are timp decit pentru cele 3 comori.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Darria spune:
La multi anisori, Robert! Sa cresti sanatos si sa fii fericit impreuna cu parintii si surioara
alic spune:
ati fost la carrefour? sunt foarte bine oferta "la 2 produse de acelasi fel, al doilea e la jumatate de pret"
www.carrefour.ro - in stanga paginii sunt cataloagele, primul e cel cu promutia care mai este valabila pa pe 19.11.
ALICe
eu
anymony spune:
Super faine ofertele din Carrefour. Si sunt preturi bune si la articolele de Craciun!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Am ajuns si el la filmul lui Mungiu "432", la noul Cinemacity. Cam scump biletul...14 lei, dar arata bestial amenajat. Cit despre film, ma asteptam sa ma socheze mai tare!
mariussimiuc spune:
Multumim pentru urari!
Miha si Robert
l_carmen2003 spune:
La multi ani Robertel! Sa cresti mare si frumos si sanatos si fericit!
Si norocos! Si sa iti dea Domnul oviata fericita si luminoasa alaturi de cei dragi!
Mihaela toate bune si sa te bucuri de comorile tale...
aime spune:
Gata, ne-am sarbatori si am sarbatorit...am fost ocupata, fetele (multumim muuuult de urari), vb Mihaelei, am prajiturit...am avut treaba, ptr ca sambata am avut petrecerea.
Poze aici.
Fug sa culc copilu', ne mai auzim maine
aime si Vladimir