Iasule, mandra cetate (62)
Raspunsuri - Pagina 19
anymony spune:
Fetele ......e tirg de texile incaltaminte la Providenta...de pe 5 pina pe 9 decembrie...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mephala30 spune:
Buna dimineatza si "La multi ani!" romanilor de pretutindeni.
Stie cineva la ce ora este parada militara?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
slimatei spune:
la multi ani si de la noi
Romania 
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Darria spune:
Poate intereseaza pe cineva: in Carrefour sunt costumase(pantalon si bluza) si rochitele de craciunite si craciunei la 33 ron. Cred ca sunt pt. 2 - 3 anisori.
Erau si pt. piticuti de 0-6 luni dar nu stiu pretul.
Un sfarsit de saptamana placut tuturor.
ralnied1 spune:
'Neata, mult dupa ora pranzului...![]()
La multi ani, Romania! La multi ani, romani!
Imi beau acum cafeluta si cred ca ma apuc de ceva treaba prin casa...
Desi, mai sigur ma voi uita la filme. Ca am adunat mai multe prin calculator si ar cam fi timpul sa ma "ocup" si de ele...
GabrielaG spune:
Buna dimineata si multumim pentru cafea....Acum sunt la ceai cald, cafeaua am luat la ora 7 si ceva...
Sa aveti o saptamana minunata din toate punctele de vedere,
Gabriela si baietii

ghinetz spune:
Multumim de cafea, aime. Gabi, ne dai si noua ceai? De care ai? Ai pus lamaie? (vezi, mai am si pretentii)
Si eu va doresc o sapatamana frumoasa. Cu zapada. Si cu voie buna. Si cu cadouri de la Mos Nicolae.
Anul acesta inca nu simt spiritul sarbatorilor. E drept...poate e prea devreme. Ieri mama a pus colinde si mi s-a parut ciudat. Deja? Pai pana de Craciun ma plictisesc. (ca ma mai patit eu asa intr-un an, am luat-o prea din timp cu pregatirile si de Craciun eram deja sictirita de colinde, de ornamente, de...tot)
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ramonika spune:
dragi iesence,
Trupa OpIs va invita in data de 12 decembrie 2007, de la orele 17 sau 19, la un concert de colinde de Craciun (colinde tip 'Jingle bells', 'White Christmas', 'We wish you a Merry Christmas' etc). Spectacolul va avea loc la Ateneul Tatarasi; biletele se pot procura din timp de la Agentia Operei (pe Str. Stefan cel Mare, la Cub, dupa sediul BCR). Pretul unui bilet e de 20 RON.
Va asteptam cu drag!
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumim tuturor pentru urari!
Suntem bine,deocamdata necolicoase si incercam sa ne adaptam traiului in 4. ![]()
Miha
si Robert 

si o saptamana buna!
Vladimir