Iasule, mandra cetate (62)
Raspunsuri - Pagina 10
herra spune:
multumesc, ti-am trimis mail! multa bafta! (sa-mi confirmi ca ai primit, ca e ok - se poate deschide fisierul)
anymony spune:
e nopatea reducerilor in mall, in seara asta....
dar ia cititi aici..
http://www.stiletto.ro/cool-hunter/trends/pe-24-noiembrie-nu-ai-voie-sa-cumperi-nimic.html
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Danna_36 spune:
Miha, ce mai faceti voi, tu si bebelina mai ales?
Ai un CD la mine, n-ai uitat, nu?
A inceput sezonul calendarelor 2008, am pregatit cateva modele (inclusiv calendare de birou) cu poze de pitici, destinate bunicilor si nu numai.
Cenia o fi tot in America? Nu a mai postat de mai bine de jumatate de an. Mai stie cine va ceva de ea?
slimatei spune:
tuturor...oana am votat si eu...miha primeste cafea..eu ce primesc...?![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Miha, ce mai faceti voi, tu si bebelina mai ales?
Ai un CD la mine, n-ai uitat, nu?
Ce sa facem?Asteptam
Stiu ca am un CD la tine,n-am uitat,doar ca eu ma misc cam greu,de fapt nu prea ma mai misc
Miha
si Robert 
mephala30 spune:
La multi ani, Gabiarama! 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
kriss79 spune:
[quote]Originally posted by Danna_36
Cenia o fi tot in America? Nu a mai postat de mai bine de jumatate de an. Mai stie cine va ceva de ea?
Danna, mami de printese
[/quote]
da, este tot in America si este graviduta urmand sa nasca in mai!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
adi69 spune:
Buna dimineata si o saptamana placuta!
Un ness de la mine ptr cine vrea.
La multi ani Gabi!
lacrabaciu spune:
Heeeeeeeeeeelp! am mai scris la un topic despre aceeasi problema; sper sa nu fie cu suparare; caut Batista bebelusului prin farmacii si nu gasesc! Am cautat la Sensiblu, la farmaciile despre care am crezut eu ca sunt mai mari sau mai bine aprovizionat cu produse de bebelusi; La o farmacie in PD. Ros vazusem dar n-am avut bani la mine si pana am venit cu banii s-a vandut. Ati vazut de curand la vre-o farmacie? Va implor raspundeti-mi daca stiti ca nu mai suport s-o vad pe mica mea cum respira greu!
Merci frumos frumos!
elbi spune:
si eu as pofti la ness, dar cu bebelusa ce sa fac?
kriss79,cum te mai simti? cat mai putine colici fetitei tale! am vazut ca doreai un sutien negreu pentru alaptare. in pasajul din piata unirii e un magazin cu lenjerie intima si acolo am vazut unul negru 12 ron.
numai bine!