Mamici de noiembrie- decembrie (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, felicitari, refacere rapida si va asteptam inapoi! BB sanatos si papacios!

Anca, sa vezi ce-am facut eu cu Jasmina cand era micuta, avea vreo 2-3 saptamani si mergeam la mama fostului in vizita, cam o ora cu masina. Ei i s-a facut foame si bineinteles ca era in scoica, de scos nu se punea intrebarea, deci am lasat-o in scoica si m-am aplecat cu tot cu san cumva deasupra ei. Parca faceam gimnastica, nu alaptam ;-)

Adina 35+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Stefi, tocmai m-am uitat din nou la pozele tale, sper ca nu te superi... Esti tare frumusica! O intrebare: in poza aia cu SI, cati ani ai? Ca arati de 15-16 ani!

Adina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eva-Elena a venit pe lume pe 14 nov, cezariana, 3.500kg, 52 cm, Apgar 10. Plange mult si vrea papa continuu.

AMR 4 zile
adra_bell 39+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitari noilor mamici!!!!!

mamici voi cat tineti bebei afara???? iesiti de mai multe ori pe zi???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

FELICITARI ELLIS SI ADRA-BELL!!!!! SA VA TRAIASCA PRINTESELE SI SA FIE SANATOASE!!!! ASTEPTAM CU NERBADARE SA NE POVESTITI CUM A FOST NASTEREA!!!!

Roxxy 38+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari noilor mamici!! Sa dea Domunul sa aveti bbi sanatosi si mancaciosi!

Noi ne-am intors acum de la spital, chirurgul ne-a spus ca buricutul e muult mai bine!! Maine seara am putea chiar sa-i facem baita adevarata.

BB, aceeasi intrebare o am si eu. Eu am tinut-o doar cate o jumatate de ora pe-afara, dar acum o sun pe pediatra sa vad ce zice. As prelungi plimbarile, mai ales cand e soare.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAVINIA noi am stat astazi de la 12 la 17 afara in parc ..am avut noroc ca a dormit ca altfel trebuia sa ne intoarcem la papa...noi l-am dus si la munte si nu a avut absolut nimic, decat pofta de mancare ..atata timp cat ii imbracati adecvat..adica asa cum va imbracati si voi si va este bine puteti sta cat vreti....cand am intrebat-o pe pediatra de la ce varsta are voie la munte s-a uitat foarte ciudat la mine si mi-a spus ca are voie normal..ca ce intrebare e asta..bine asta nu inseamna sa-l duc pe partie sau la 2.000

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

Stefi, tocmai m-am uitat din nou la pozele tale, sper ca nu te superi... Esti tare frumusica! O intrebare: in poza aia cu SI, cati ani ai? Ca arati de 15-16 ani!

Adina 35+

multumesc adina... dar era in ziua nuntii cu 2 ore inainte de matrimoniu ...i-am spus ca daca nu ma cere in casatorie pana in ultimul ceas il las in fata altarului... deci logodna mea a durat doar 2 ore...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..a si inca ceva..eu prima oara l-am scos afara la plimbare dupa vreo saptamana si cand am mers la primul control si m-a intrebat cat stau cu el afara s-a suparat pe mine si m-a certat dr ca de ce l-am scos doar o data si am stat atat de putin..sa-l scot zilnic si sa stau cu el cat timp doarme.

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Adra, felicitari si tie, refacere rapida si bb sanatos, numai bucurii!

BB, asa cum spune si Roxana, iesiti afara ca-i prinde tare bine Iasminei!

Adina 35+

Mergi la inceput