Mamici de noiembrie- decembrie (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by slimatei

dar pana la urma ai reusit sa bei cafelutza lala..?

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Da

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Totulii, eu zic sa nu-ti faci griji decat daca nu-l simti absolut deloc in cursul unei zile. Am trecut si eu cu Matei printr-o perioada de vreo 3 zile in care nu misca decat stimulat (merg cu unghiile mele pe burta incet pana simt ca ma gadil si atunci reactiona si el ). Ieri a miscat toata ziua (insa nu sunt lovituri, ci mai mult am impresia ca se intinde). Eu mi-am propus de acum o luna sa nu ma sperii daca vor scadea la nr miscarile lui. E clar ca nu mai au spatiul de altadata.

quote:
Originally posted by totulii

buna fetelor,
am si eu o intrebare pentru burticile spre final 37-38-39 de saptamani: voi cum percepeti acum miscarile lui bebe la fel ca si inainte puternice si frecvente sau ati observat si voi modificari?
va intreb pt ca sunt tare ingrijorata.
de trei zile parca devin din ce in ce mai slabe, inainte bica al meu avea program relativ fix de activitate acum abia il simt, abia se roteste sau da din manute sau din ce-o da el pe acolo.Aseara era atat de ingrijorata, pentru ca de obicei nici nu puteam sta jos si el nimic, am babalansat burta m-am agitat si el nimic.
imi dau seama ca el a crescut si nu prea mai are loc dar totusi.....sa nu fie ceva mai ales ca am luat antibiotic si apoi am facut alergie si l-am tot indopat cu antialergice, offfff ce i-am facut bicului meu.

AU MAI RAMAS 12 zile, doamne ajuta-ne

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Fetelor, maine facem 38 de saptamani . Sunt mandra de puisorul meu ca m-a ascultat si nu a iesit mai devreme. Acum ii dau voie sa iasa oricand ca nu ma mai supar pe el .
Putem sa schimbam semnatura de azi?

Roxxy 38+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by Lala_D
Doua variante :

- rogi asistenta sa o sterilizeze ( contra cost )
- mergi cu un recipient in care iti pui solutie de sterilizat si n-ai treaba ( asa voi face eu , solutia aia e valabila 24 de ore ).

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

multumesc, lala

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxx mie mi-a spus pediatra ca nu e nevoie sa le sterilizez dupa fiecare masa ci o data pe zi, in rest bine spalate si clatite cu apa fiarta.
roxana, nici eu nu ii calc hainutele, azi de abia mami meu s-a pus sa le calce pe toate, dar in rest nu le calc.
adina, de obicei doarme noaptea, daca mai face o pauza de cate o ora, dar azi noapte nu a vrut nici cum sa doarma, dupa ce m-am pus cu ea in brate la comp atunci aa adormit. cred ca o doare burtik, ca se strange .

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ce fel de sterilizatoare v-ati cumparat?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+ Dora Ioana
AMR 13 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Si eu o sa fac la fel ca BB: o sa le sterilizez pe toate o data pe zi si in rest o sa le spal f bine cu apa fierbinte. Nu cred ca e cazul sa exageram cu sterilizatul (asta e parerea mea).

Roxxy 38+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Totulii...nu stiu ce sa-ti zic...decat ca Doamne ajuta ca bb sa fie bine

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele, mesaj de la ellis:

"S-a nascut Alessia Maria, 20.11, ora 10.15, 50 cm, 2900 gr. Suntem bine amandoua."

FELICITARI ellis, sa va traiasca printeza si sa fiti sanatoase. Recuperare rapida si te asteptam cu drag inapoi.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare, ca nu am apucat sa zic.

Felicitari noilor mamici ca vad ca au aparut multe . Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei, iar voua refacere rapida.

Roxana, mi-am adus aminte apropo de alaptatul in public. Cand am plecat din spital am apucat sa ma asez in masina cu bebelina in brate avand fatza spre geam. Pe drum a inceput sa urle de foame, iar eu nu aveam spatiu de manevra sa o intorc, ca sa nu mai vorbim ca eram ffff emotionata si fff obosita, asa ca am scos sanul pur si simplu si am inceput sa ii dau sa manance, fiind pozitionata in continuare indreptata spre geam, deci orice participant la trafic care isi arunca privirea spre mine ma vedea in toata splendoarea cu sanul gol , ca iti dai seama ca nu aveam cu ce sa ma acopar ca bagajele erau in portbagaj. In principiu nu ar fi fost o pb in trafic, dar am stat si in coada asa ca au fost cativa care s-au holbat pur si simplu, dar nu mi-a pasat, trebuia sa ii dau copilului sa manance. Dc mi se va mai intampla, probabil ca la fel voi proceda, in speranta ca voi avea la indemana ceva sa ma acopar, dar si fara. Nu fac nimik rau, imi hranesc copilul.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput