Mamici de noiembrie- decembrie (120)
Raspunsuri - Pagina 16
RGE spune:
..vreau sa zic ca eu nu i-am mai calcat hainutele ca nu am avut timp..sa nu aruncati cu rosii!1..aseara de abia am reusit sa-i calc sotului 3 camasi sa aibe .
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
dany26 spune:
NEATZA DRAGI MAMICI SI GRAVIDUTZE!bine v-am regasit! FELICITARI tuturor noilor mamici!
Noi suntem bine!Cezariana a decurs mai bine decat ma asteptam...iar bb meu e f f cumintel...asa cum ere si in burtica.....deocamadata![]()
Am trimis pe mail 2 poje cu Andreiash!
Laptele de san e cam putin....si am inceput sa ii dau si eu lapte praf....dar fara sa intreb nici un dr.....sper sa fie ok....am luat Humana...Abia azi vb cu un pediatru....
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
adinag spune:
Ai dreptate, ROXANA, cu amanatul asta, dar nu stiu ce-i cu mine, n-am absolut nici un chef! Mi-a calcat mama lucrusoarele de bb, dar la Jasmina le-am calcat o singura data, dupa mi s-a parut inutil. Oricum nu arata rau, siin definitiv bb tot sta intins pe ele, deci oricum nu are sens atata calcat.... Asa ca stai linistita, eu cel putin sunt ultima care ar arunca cu rosii ;-))
Dany, ma bucur ca sunteti bine! Dar cum iti dai seama ca nu se satura cu lapticul tau?
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
SMS RALUCIS - ''AM NASCUT DUMINICA, LA ORA 14.20, O FETITA DE 3,3 KG, 52 DE CM, NOTA 10. SABINA A VENIT PE LUME NATURAL, CU EPIDURALA, A FOST SUPER USOR, FARA DURERI''. 

BINE AI VENIT, SABINA. SA FII SANATOASA, VESELA, MANCACIOASA SI SA ASCULTI DE MAMI!!! RALUCIS, SA TE REFACI RAPID!!!
Roxxy
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
Dani, m-am emotionat tare sa-l vad pe Andrei, mai ales ca eu ti-am vazut burtica de atatea ori. E intr-adevar o comoara. Ai vazut ce baiat mare si sanatos ai facut!!!!!! 
.
Bine ati revenit acasa!!!! Sa fiti cumintei si fara colici!!!!
quote:
Originally posted by dany26
NEATZA DRAGI MAMICI SI GRAVIDUTZE!bine v-am regasit! FELICITARI tuturor noilor mamici!
Noi suntem bine!Cezariana a decurs mai bine decat ma asteptam...iar bb meu e f f cumintel...asa cum ere si in burtica.....deocamadata
Am trimis pe mail 2 poje cu Andreiash!
Laptele de san e cam putin....si am inceput sa ii dau si eu lapte praf....dar fara sa intreb nici un dr.....sper sa fie ok....am luat Humana...Abia azi vb cu un pediatru....
Roxxy
37+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adinag
Ai dreptate, ROXANA, cu amanatul asta, dar nu stiu ce-i cu mine, n-am absolut nici un chef! Mi-a calcat mama lucrusoarele de bb, dar la Jasmina le-am calcat o singura data, dupa mi s-a parut inutil. Oricum nu arata rau, siin definitiv bb tot sta intins pe ele, deci oricum nu are sens atata calcat.... Asa ca stai linistita, eu cel putin sunt ultima care ar arunca cu rosii ;-))
Dany, ma bucur ca sunteti bine! Dar cum iti dai seama ca nu se satura cu lapticul tau?
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pai in primul rand adoarme f repede cu tzatza in gura....e cam lenes
Iar concluzia mea a fost ca nu ii e suficient doar atat....FELICITARI RALUCIS!!!!!!!!!!!!!!!!!

RGE spune:
ADINA si mie mi s-a parut inutil ..mai ales ca le spal aproape zilnic ..le pun pe calorifer ..noaptea daca e transpirat si il schimb le iau dupa calorifer..si i le pun cine naiba mai sta sa le calce..hai sa fim seriosi ..oricum prea multa cocolosire strica..![]()
DANI BINE ATI REVENIT!! SA FITI SANATOSI!!
RALUCIS FELICITARI, MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA!!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
KIVA, FELICITARI MAMICO!!! SA-TI TRAIASCA PUISORUL, SA FIE SANATOS SI SA AIBA PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!! ASTEPTAM CU NERABDARE SA NE POVESTESTI CUM A FOST NASTEREA!!!!!
Roxxy
37+
Matei
_
dany26 spune:
[quote]Originally posted by Roxxy80
Dani, m-am emotionat tare sa-l vad pe Andrei, mai ales ca eu ti-am vazut burtica de atatea ori. E intr-adevar o comoara. Ai vazut ce baiat mare si sanatos ai facut!!!!!! 
.
Bine ati revenit acasa!!!! Sa fiti cumintei si fara colici!!!!
mersi mult 
Roxxy, de abia astept sa nasti si tu sa vezi ce sentiment absolut SUPERB ai cu bb acasa!E O MINUNE!!!!!!!!!!!!!!!Nu il poti compara cu nimic [pe lumea asta!
Mie inca imi vine sa stau sa ma uit la bb meu nonstop....si tin patutul langa patul nostru ....nu ma mai satur!!!!!!!!!!!!!!

dany26 spune:
fetelor voi cum spalati biberoanele, dupa fiecare masa le fierbeti ....?le mai spalati si cu altceva????