Mamici de noiembrie- decembrie (120)
Raspunsuri - Pagina 13
vali_delide spune:
GGaby, te inteleg f. bine, eu am nu una, ci doua pisicute si numai eu stiu cum ma lupt cu toata lumea.Toti vin si povestesc tot felul de tragedii, dar eu imi cunosc fetele si stiu ca nu-i vor face rau bebelinei...nici nu vor dormi cu ea in patut, sau nu vor manca din acelasi castronel, dar nici nu pot sa le "dau pe strada" cum sunt sfatuita zilnic.
Parerea mea este ca un catel se va adapta f. usor cu noul membru al familiei, incearca, atunci cand se naste bebe, sa-i pui o hainuta langa catea, sa se obisnuiasca si sa-i stie mirosul.Si,mai ales, nu neglija cainele, pt. ca poate sa devina f. gelos!
Bafta multa!
Valentina
36+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
loub_erika spune:
GABITZ 78 ,despre lectile de inot ptr bebelusi ,gasesti mai multe detalii pe www.miciicampioni.ro,e foarte interesant si cautat,abia astept sa incepem si noi acasa in cadita pana la 4 luni dupa care mergem la piscina,dar sa nu cumva sa incercati singure acasa,nu e indicat,pe site gasiti persoana potrivita care va veni in functie de programari acasa! Miercuri m-au chemat la o prezenatare,merg sa vad bebelusii cum inoata!![]()
Am plecat sa fac ceva mancare ca Angi doarme,pupici!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
ggaby spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
GGaby, te inteleg f. bine, eu am nu una, ci doua pisicute si numai eu stiu cum ma lupt cu toata lumea.Toti vin si povestesc tot felul de tragedii, dar eu imi cunosc fetele si stiu ca nu-i vor face rau bebelinei...nici nu vor dormi cu ea in patut, sau nu vor manca din acelasi castronel, dar nici nu pot sa le "dau pe strada" cum sunt sfatuita zilnic.
Parerea mea este ca un catel se va adapta f. usor cu noul membru al familiei, incearca, atunci cand se naste bebe, sa-i pui o hainuta langa catea, sa se obisnuiasca si sa-i stie mirosul.Si,mai ales, nu neglija cainele, pt. ca poate sa devina f. gelos!
Bafta multa!
ca sa te mai linistesti putin...sora mea are o pisicuta si un bebe de 5 luni si vreau sa spun ca e tare nebuna pisica ei...dar niciodata nu s-a apropiat de el! si nici parul de pisica nu a avut probl. Bineinteles ca saraca trebuia sa faca mereu atentie si curatenie ca sa elimine parul dar cum ai spus tu....nu poti sa alungi un animal in strada .Cred ca e mai usor cu pisici decat cu un caine,mai ales de talie mare ca al meu...sper sa o scot la capat si sa nu fiu nevoita sa dau cainele ca tare m-ar durea inima am crescut-o de micutza...multumesc oricum pt incurajare!
gaby +37
Valentina36+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
Ank83 spune:
"Azi , 19.11.2007, a venit la noi o barza si ne-a lasat din ciocul ei lung doua sufletele mult asteptate care ne-au umplut inimile de fericire: ELENA 2.200, 45 cm.Apgar 10 si Ana 2.000, 44 cm Apgar 9" sms Pussi
Ank
Raul
17.10.2007
Roxxy80 spune:
FELICITARI, MAMICA PUSSI!!!!! BINE ATI VENIT, TUSTELOR!!!! CA DE CAND VA ASTEPTAM!!!!!! SA FITI SANATOASE, FERICITE, MANCACIOASE, VESELE SI SA ASCULTATI DE MAMI!!!!

Roxxy
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
vali_delide spune:
Pussi, felicitari din toata inima, sa-ti traiasca printesele, sa fiti sanatoase si sa va aduca multa fericire in viata...sa va dea DD tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Ai reusit, dupa atata chin, ai reusit! Inca odata multe felicitari, urari de bine si multi, multi pupici pt. cele trei fete frumoase!
Valentina
36+
Cristina Stefania
AMR 15 de zile
RGE spune:
PUSSI FELICITARI, MULTA SANATATE SA VA DEA DUMNEZEU!! REFACERE RAPIDA!!!!SA VA TRAIASCA PRINTESELE SA VA BUCURATI DE ELE!!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
Pussi felicitarile noastre... toate stim cat de lung a fost drumul pana aici... dar uite ce rezultat a avut
... sa iti traiasca printesele si de abea asteptam sa vedem 3 

frumoase
Ank
Raul
17.10.2007
Anne_Ma spune:
Pussi, felicitari!!!!! Sa-ti traiasca printesele, sa fiti sanatoase si sa te bucuri de ele!!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+
Dora Ioana
AMR 14 de zile pana la cezariana
gabitz78 spune:
pussi - felicitari mamico! sa-ti traiasca tustele si sa fie sanatoase. sa va bucurati de ele!
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/