Mamici de noiembrie- decembrie (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

FETELOR, MAINE NE VEDEM MINUNEA! MAINE DIMINEATA SUNTEM PROGRAMATE!
VA SARUT!
DOAMNE AJUTA-NE!

Ellis39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ellis, tinem pumnii. Sa te ajute Dzeu sa ai o nastere usoara, o fetita sanatoasa si recuperare rapida.

quote:
Originally posted by ellis

VA SARUT!
DOAMNE AJUTA-NE!

Ellis39+

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Fetelor, vroiam sa va intreb ceva. Am tot citit pe toate site-urile ca la 38 de saptamani ai tot felul de contractii dureroase sau nedureroase. Eu nu am nici un fel de contractie. Oare o fi normal?

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!
Noi mai rarut,ca nu prea avem timp...Si am avut multi musafiri...toata lumea vrea s-o vada pe Bea.
Sa va spun ce am mai facut noi...va spuneam ca pitica nu se satura cu lapticul meu...a venit pediatrul vineri seara si a observat ca pitica are un frau sub limba,care e scurt si nu poate sa suga bine...asta trebuiau sa vada cei din maternitate...stiti voi,pielicica aia de sub limba...si m-a trimis sambata dimineata la un chirurg la spitalul de copii...si i-a taiat pielicica...nu a plans mult saracuta...acum papa bine,suge mai cu putere si inghite bine...fraul acesta prea scurt poate da deficiente de vorbire mai tarziu...bine ca s-a rezolvat...dar tot sunt ingrijorata ca nu prea se ingrasa...acum ca s-a rezolvat problema,sper sa ia in greutate...va da-ti seama ca sunt disperata cu cantaritul...sa nu faceti gresala mea...
Inca o chestie,care m-a suparat la iesirea din spital...eram in ultima zi,i-am dat 500 mii la asistenta sa-i faca gauri in urechiuse si sa le faca calumea...si ajung acasa..siii...o gaura mai sus ca alta...sa innebunesc nu alta...acum vreau sa-i scot cercelul,sa se inchida gaura si sa-i fac alta cand se vindeca...oare in cat timp se vindeca????Ce o fii zis,e prea draguta bebelina asta,hai sa o uratesc putin...sau trebuia sa-i dau 500 mii pt fiecare gaura????offf....Romania...
In rest e cumintica,papa,plange putin si doarme.
Va pup pe toate,si sper sa am mai mult timp sa va mai citesc...

A,SI CRED CA A FUNCTIONAT DE MINUNE CEAIUL DE FRUNZE DE ZMEUR!!!!M-AM DILATAT FOARTE REPEDE!!!!!!!!!!IN 3 ORE AM AJUNS DE LA DILATATIE 3 LA 10!!!!!!!

poze

bebelina Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:

VA SARUT!
DOAMNE AJUTA-NE!

Ellis39+

Ellis, Doamne-ajuta...tinem pumnii sa ai o minune de bebelusa sanatoasa si mancacioasa si tu sa te refaci repede...te asteptam cu drag inapoi, impreuna cu printesa ta!

Roxxy , stai linistita, e mai bine ca nu ai contractii,nu trebuie sa-ti faci probleme!Oricum, este posibil sa ai din cele nedureroase, prin care uterul se pregateste de nastere. Important e ca te simti bine, nu-ti mai face griji.

Dany2007...oare pe unde o fi, nu mai stiti nimic de ea?

Valentina 36+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Anne, eu nasc la Medlife, cu dr. Luis Mendez...parca tu nasti la Elias, nu?

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Da,la Elias. Sunt suparata ca nu naste nimeni in perioada asta la Elias, poate ne intalneam si schimbam impresii. Oricum, imi iau laptopul la mine...

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+ Dora Ioana
AMR 14 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Vali, azi intrebam si eu de voi. Nu mai stiam nimic nici de tine, nici de Dany2007 si Eni. Sper sa fie bine si sanatoase.

Fetelor, de Pusii stie cineva ceva?

quote:
Originally posted by vali_delide

quote:

VA SARUT!
DOAMNE AJUTA-NE!

Ellis39+

Ellis, Doamne-ajuta...tinem pumnii sa ai o minune de bebelusa sanatoasa si mancacioasa si tu sa te refaci repede...te asteptam cu drag inapoi, impreuna cu printesa ta!

Roxxy , stai linistita, e mai bine ca nu ai contractii,nu trebuie sa-ti faci probleme!Oricum, este posibil sa ai din cele nedureroase, prin care uterul se pregateste de nastere. Important e ca te simti bine, nu-ti mai face griji.

Dany2007...oare pe unde o fi, nu mai stiti nimic de ea?

AMR 15 de zile

Roxxy 37+Matei
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ellis - tinem pumnii maine! nastere usoara si bb sanatos!
si noi suntem in razboi cu biberonul. m-am enervat si am zis ca nu-i mai dau bibi ca s-a lenevit de tot si nu mai suge. asa ca acum suntem in certuri, ca d-ra se enerveaza la san ca nu-i curge ca la biberon. dar nu ma las. sunt mai capoasa decat ea!
si noi am aranjat de botez pe 15 decembrie.abia astept!
am uitat sa va zic...am ajuns la 3 kg!
erika - daca nu te deranjeaza poti sa-mi dai si mie mai multa detalii despre cursul de inot? preturi...etc....
va pup pe toate in ce ordine vreti voi!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

salutare fetelor! am siu eu o intrebare,adica as dori niste pareri...
eu voi naste peste putin timp(11 dec)dar ma gandeam cum voi face cu cainele meu...am o femela rottwailer de 7ani si acum in ultima luna de sarcina sincer nu prea o mai suport,si nu am chef de ea...credeti ca va fi periculos pt copilul meu?va rog tare mult sa nu ma speriati si sa-mi povestiti cazuri tragice...amira(cateaua mea) e o scumpa si o alintatura niciodata nu a facut rau la nimeni...dar nu se stie niciodata...cum ar trebui sa procedez? dati-mi articolele unde ma pot informa cum sa impac cainele si copilul...sau tot ce imi poate fi util! va multumesc si pup!
gaby +37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by ggaby

salutare fetelor! am siu eu o intrebare,adica as dori niste pareri...
eu voi naste peste putin timp(11 dec)dar ma gandeam cum voi face cu cainele meu...am o femela rottwailer de 7ani si acum in ultima luna de sarcina sincer nu prea o mai suport,si nu am chef de ea...credeti ca va fi periculos pt copilul meu?va rog tare mult sa nu ma speriati si sa-mi povestiti cazuri tragice...amira(cateaua mea) e o scumpa si o alintatura niciodata nu a facut rau la nimeni...dar nu se stie niciodata...cum ar trebui sa procedez? dati-mi articolele unde ma pot informa cum sa impac cainele si copilul...sau tot ce imi poate fi util! va multumesc si pup!
gaby +37

Unui copil ii face bine prezenta unui caine. Daca ii vei lasa impreuna, catelusa va fi un fel de "mama" pt. copil, nu va lasa pe nimeni sa se apropie.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+ Dora Ioana
AMR 14 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput