Mamici de noiembrie- decembrie (120)
Raspunsuri - Pagina 11
loub_erika spune:
alfa_anca ,am gasit colantii la helpnet din piata iancului,dar cred ca are peste tot,au si acea banda cu scai care te strange calumea la burta,dar am preferat sa imi iau colanti stramti pana deasupra la genunchi,ptr ca am o pereche dar mai scurti ,iar cand pun blugi se vede pulpa piciorului deformata ,asa ca daca va luati ,va sfatuiesc sa-i alegeti mai lungi,ptr ca strange piciorul tare si nu e bine sa se vada!![]()
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Vasari spune:
Sheri, si a mea era cam haraita, am aspirat-o din nou azi si nu am mai scos mare lucru (dupa ce am bagat destul ser). Ma gandesc ca-i mai intra laptic pe nasuc? :P
RGE, eu am incercat sa-i dau sab simplex. Tot asa, nu reactioneaza prea bine la el: a si vomitat odata. Am inceput sa-i dau mai putin si vad ca e binisor. In cateva zile o sa pot aprecia daca isi face efectul. Din cate am citit, fiecare copil reactioneaza diferit si trebuie sa gasesti solutia potrivita. Eu am facut o lista cu ce pot incerca: Sab Simplex, Bonnisan, Epumisan, Gripe Water si Debridat. Poate te lamureste pediatrul mai bine.
Ank, sunt sigura ca o sa ia in greutate. Oricum, o sa poti aprecia si dupa culoare :) Si eu o cantaresc mereu pe a mea, mai ales cand mi se pare ca termina masa prea repede.
Maria - 3 NOV 2007
Anne_Ma spune:
Ce fac fetele mele dragi?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+
Dora Ioana
AMR 14 de zile pana la cezariana
vali_delide spune:

Bine v-am gasit, dragele mele...in sfarsit am reparat laptopul, deci pot sa stau pe forum...

In primul rand felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mancaciosi si voi sa va refaceti rapid!
In al doilea rand vreau sa le multumesc mamicilor care,printre doua alaptari si schimbat de scutece, printre colici si plansete, isi fac timp sa ne scrie.
Cred ca suntem foarte norocoase ca ne avem unele pe celelalte
...se vede ca mi-a fost dor de voi, nu?
Mai am putin de citit din urma si revin...de Pussi inca nu stiti nimic?
Valentina
36+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
oana8188 spune:
quote:
manuala ...cea electrica e vreo 500 ron
AnkRaul
17.10.2007
Daaa, pai de asta te-am intrebat, ca si eu mi-am cumparat de pe acum, din asta manuala si vroiam sa stiu daca e ok
Oana
35+
Alexandra
Anne_Ma spune:
Astazi s-a externat Mihuta, sunt curioasa daca "trece" pe la noi!
36+
Dora Ioana
AMR 14 de zile pana la cezariana
RGE spune:
VALI BINE AI REVENIT!!..CUM TE MAI SIMTI??
ANK inseamna ca 9 decembrie ar fi ok..oricum molifta am facut-o si preotul mi-a spus sa ma duc intr-o vineri la biserica cand fac 40 de zile sa imi faca nu stiu ce slujba...
...eu zic sa te linistesti ...incearca sa te mulgi sa-i dai laptele cu biberonul ..zic si eu..ca sa vezi exact cantitatea pe care o papa..mie dr mi-a spus cand am intrebat de completare sa-i dau in momentul in care la o masa papa ambii sanii si tot oracaie de foame..dar al meu niciodata nu a trecut la al doilea san...i-am dat numai la cerere sa pape..chiar daca asta insemna din 10 in 10 minute si astazi cand l-am cantarit avea 4.200 grame..ceea ce inseamna ca a luat un kg in nici 3 saptamani..eu zic ca e foarte bine..stiu ca in prima luna bebe trebuie sa ia de la 600 grame in sus...
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
vali_delide spune:
Roxana, [pup
... tocmai ti-am citit aventurile de la munte...imi pare rau ca nu ai reusit sa te relaxezi...dar ai un stil mortal de a povesti, de a face haz de necaz.Chiar m-am amuzat 

Anne-ma, cred ca noi vom naste in aceeasi zi, maine aflu data exacta a operatiei.
Eu am fost la maternitate sambata seara, de urgenta, cu niste contractii infioratoare, dupa 3 no-spa fara efect. Noroc ca era dr. meu de garda si ca dupa ce m-a controlat, monitorizat si ecografiat, mi-a zis sa nu ma grabesc, ca bebe mai poate sta macar o saptamana, dar el vrea sa ma programeze peste 2 saptamani, ca e mai bine. Sper sa nu-i vina vreo idee domnisoarei sa incerce sa iasa mai repede.
Valentina
36+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Roxana, [pup... tocmai ti-am citit aventurile de la munte...imi pare rau ca nu ai reusit sa te relaxezi...dar ai un stil mortal de a povesti, de a face haz de necaz.Chiar m-am amuzat
Anne-ma, cred ca noi vom naste in aceeasi zi, maine aflu data exacta a operatiei.
Eu am fost la maternitate sambata seara, de urgenta, cu niste contractii infioratoare, dupa 3 no-spa fara efect. Noroc ca era dr. meu de garda si ca dupa ce m-a controlat, monitorizat si ecografiat, mi-a zis sa nu ma grabesc, ca bebe mai poate sta macar o saptamana, dar el vrea sa ma programeze peste 2 saptamani, ca e mai bine. Sper sa nu-i vina vreo idee domnisoarei sa incerce sa iasa mai repede.
Valentina36+
Cristina Stefania
AMR 15 de zile
Unde nasti?
36+
Dora IoanaAMR 14 de zile pana la cezariana
vali_delide spune:
Anne, eu nasc la Medlife, cu dr. Luis Mendez...parca tu nasti la Elias, nu?
Valentina
36+
Cristina Stefania
AMR 15 de zile

17.10.2007