Dr. Nayel -CF2 (16)
Raspunsuri - Pagina 2
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Sunt bine,nu am mai intrat ca nu am fost intr-o stare tocmai buna!
Shine ce rau imi pare ca nu am intrat mai devreme pe forum sa vad ce ai scris!Nu am stiut ca astazi este Sf.Stelian!Chiar as fi mers la biserica sa aprind o lumanare!
La Multi Ani! Numai bine iti doresc!
Codruta ce bine ca pana la urma s-au lamurit lucrurile cu analizele!Ma bucur ca din ianuarie te apuci de treaba! Doamne ajuta sa ramai din prima luna!
Annisia sa stii ca lucrez cu drag si spor ca sa pot veni cu vesti cat mai bune!
De ce ti-ai scos pozele de la semnatura?Eu niciodata nu ma saturam sa ma uit la ele!Sunteti o familie frumoasa!
Norocik tu ce mai faci?Ai mai fost la control?
Eu saptamana asta vreau sa imi fac o programare,am tot amanat pentru ca am lucrat la proiectul bebe si nu puteam sa ma duc asa!
Incerc sa ajung cu cateva zile inainte de perioada in care ar trebui sa imi vina CM!
Va !
Mirela
Come on baby!
Codruta27 spune:
Fetelor, voi la cat timp dupa ce ati intrerupt Anti-urile ati ramas gravidute?
http://tt.lilypie.com/16Vep2.png
blueeyes2003 spune:
Codruta nu stiu sa-ti raspund la intrebare pentru ca eu nu am luat niciodata AC.
Din intamplare astazi citeam un mesaj al unei fete care spunea ca a ramas din prima luna dupa ce a intrerupt AC.
Multa bafta sa ramai din prima!
Mirela
Come on baby!
Codruta27 spune:
Mersi mult Mireluta!!!
Aaaa, uite am o colega, care nu reusea deloc sa ramana insarcinata, si a luat Anti-uri vreo 4 luni, dupa care in prima luna a ramas foarte insarcinata!!! Tu te-ai gandit si la varianta asta?
Mie in prima luna, (dupa ce am oprit AC)mi-a venit CM la 28 zile, si in a 2a a intaziat 6, incat ma gandeam ca are ochisori, si nu stiam ce sa mai cred.
Dar pana la urma au venit rushiiiii!!! Am fost usor dezamagiti, desi nici macar nu incercaseram sa se prinda ceva( in Z21) stiam ca nu prea sunt sanse!!
Tu ce faci, Mireluta, cand mergi la dr?
Spune-ne tot!
Pupici multi si dulci pentru toate mamicile si toti bebitii!!!
Annisia spune:
Pup fetele!!! Pe mine m-a cuprins febra cumparaturilor si nu prea stau pe acasa... Astept cu drag sarbatorile astea pe care le vom petrece in preajma micului si noului venit in familia noastra...
Vad ca si pe forum e o linisteeeee.... Sa speram ca toate-s bune pe la voi si ca ne vom intoarce la actiune in plina forta si cu vesti super truper!!!!
Eu una ma voi intoarce cu pozici proaspete. Deocamdata nu i-am mai facut bebeului dulce... Nu de alta dar m-am apucat sa le scot pe hartie si, dupa cate milioane m-au costat, am hotarat sa o las mai moale cu pozele... Hihihihihihihihi...
Micul Yannis creste mare
Codruta27 spune:
La Multi Ani pentru toti Andreii/ Andrelele, daca aveti!!!
Intr-adevar, mare liniste pe forum!! Parca inainte erati mai vorbarete, acum tacere nenica....
Suntem ocupate cu toatele, cu facutul/ crescutul de bebiti, sper!
Sa aveti un weekend frumos, si
La Multi Ani si de 1 Decembrie!
Va pup pe toate!!!
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor cochetelor!
Ce liniste....
Eu sunt in asteptare,sunt in Z26 si sper sa vin cu vesti bune cat mai curand!
La dr nu am mai ajuns pana la urma!
Luna asta am sa merg sa repet analizele pentru depistarea sindromului antifosfolipidic cu toate ca le-am facut la inceputul anului,dupa ce a pierdut cea de-a doua sarcina dar am mai vazut fete pe forum carora la Medlife le-a iesit in regula iar la Fundeni sau Coltea le-a iesit SAFL pozitiv.Nici nu stiu ce sa mai cred!M-am bucurat atunci ca nu ma astfel de probleme cu coagulare sangelui dar acum sunt cam in dubiu!
Va pe toate si va astept pe voi cu noutati,in special pe Codruta!Poate ne faci vreo surpriza!
Mirela
In asteptarea Craciunului!
Codruta27 spune:
Mireluta Draguta,
Lasa-ma pe mina, ca eu sunt in Z8. Asteptam cu nerabdare liniutele tale!!! Si o sa facem o petrecere, pana dimineata....
Noi, cred ca o sa fim cuminti si o sa-l ascultam pe dl. dr. care zicea ca ar trebui sa facem pauza de AC timp de 3 luni.Desi am devenit foarte foarte nerabdatori.
Va pupicesc pe toate!
Annisia spune:
Mai fetelor, cu cata pohta vorbiti voi de facut copilasi?!? Mai ca imi vine si mie sa ma bag iar... Da ma trezesc repede cand ma uit in oglinda... Sunt deformata!!!!! Si inca acum m-am mai indreptat, dar am fost varza tocata... Praf, tzandari - cum are al meu o vorba...
Mai astept nitelus sa mai creasca pisoiasul aista dulce si apoi va urmez degraba...
Micul Yannis creste mare
Codruta27 spune:
Hai Annisia, Hai Annisia!!!
Lasa ca slabesti tu!!!! Oricum vad ca nu vrei sa ne mai arati poze cu bebelul tau mic si scump.
Cel mai important este sa ai forta pentru laptic, astfel incat BB sa creasca frumos si sanatos! Cand o sa inceapa sa mearga, sa vezi ce de ture o sa faci, de o sa ajungi numai piele si os!!
Asa ca pune mana si mananca, sa ai de unde slabi!!
Acum serios, din pozele pe care le-am vazut, chiar nu mi s-a parut ca esti grasa!Asa ca nu te mai amari degeaba, nu ai motive! Auzi la ea! Deformata!
Mireluta, asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine!!!!!
O sa ai niste sarbatori superbe!!
Va pup pe toate si aveti grija!