Dr. Nayel -CF2 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Shine, nu am gagici nicio problema cu numele neu... Ma bucur ca e cat de cat mai rasarit. Daca ma chema Florica, Vasilica, Georgeta, Frosa, Stana sau mai stiu eu cum???? Atunci ce mai faceam, vere?
Bine, adevarul e ca treaba cu numele este mai mult decat relativa. Te poate chema Leantza si sa fii o scumpete de femeie, cum la fel de bine poti avea un nume super senzual, dar caracterul tau sa lase de dorit. Mie, in modestia mea imensa (care nu ma caracterizeaza), mi se pare ca mi se potriveste foarte bine prenumele meu. Plus ca ma mai cheama si Cristina. Deci au fost rezon ai mei, zic eu. Pupa-i-as!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Codrutza dragutza, recunosc sportiv ca am intrat mai rarutz... Am avut niste episoade mai uratele atat in viata personala cat si pe forum, cu celalat grup de fete unde scriam. Am fost la un pas sa-mi inchid contul, dar nu puteam sa o las pe Blueeyes singurica, nu? Acum nu mai scriu decat la voi. Mai ales ca s-a retrezit la viata subiectul doctorului Nayel. Cu atatea gravi dragute, cum nu...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Codruta27

Dar, eu vreau sa te apostrofez un pic! Ce-i cu tine? Te arati cam rarut! Si nu dragut, deloc!

Ma arat rarut si nu dragut? Adica dupa ce ca vin rar, mai sunt si naspa sau cum?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Off, fi-r-ar sa fie! Am mancat si eu un e. Voiam sa zic:"Mai rarut si nu e dragut"!

Annisi, hai, nu te supara, ca mi-e si mie foame, de la gravideala! As manca si lemne!

Imi pare rau pentru episoadele urate, mai ales pentru cele din viata ta! Cred ca cele de pe forum sunt inerente, atunci cand nu poti inghiti marlania! (eu sunt prinsa intr-unul, as we speak!)

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Codruta, ma radeam si eu de tine. Judeci ca am intuit ca de la gravideala ti se trage... Hihihii... Ce dor imi este si mie de bebe in burtica... Burtica inca o mai am, dar nu mai misca niciun pestisor pe acolo...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pai, si... masuri, ceva? Am vazut ca vrei sa mai astepti! Dar cat? Ca apoi o sa ne anunti ca te intorci la serviciu...si nu o sa mai ai timp.

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Ce masuri tata, ca abia face Y cinci lunisoare. Doar nu sunt iepuroaica, pacatele mele?! Iar munca o incep abia peste un an. Probabil ca voi mai lucra nitelus si abia dupe ma bag la alt bebe. Am mai scris, ca vreau sa ma bucur si eu de baietelul asta dulce mai mult. Daca fac repede altul, nu o sa mai am timp de el. O sa trebuiasca sa ma impart in o mie de bucati si nu sunt genul. Nu ca nu as fi in stare, dar eu cand ma apuc de ceva imi iau rolul in serios. Orice ar fi treaba aia...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna seara,

Am o intrebare, nu stiu daca mai este cineva acum pe aici, treaz. Nayel are acelasi nr. de mobil de acum 4 ani? O prietena are o urgenta si i-am dat nr. de mobil pe care eu il am din 2003. Credeti ca mai este corect? Voi cand ati avut urgente l-ati sunat indiferent de ora, sau cum procedati?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

ad_b activeaza-ti pm sa iti dau nr pe care il am acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Shine, nu stiu cum, am fost prin contul meu, pe profil, dar nu m-am prins cum sa fac. Poti si sa ma indrumi un pic?

Mergi la inceput