cotizezi inainte de a naste sau dupa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Eu am dat dupa pentru ca dr s-a ingrijit de mine cu mult mai mult decat atributiile "legale". Nu am dat niciodata nimic inainte. Si am fost tratata frumos, fara sa dau, fara sa promit ca voi da etc.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

La nastere am dat dupa,pt. ca doctorita a fost foarte draguta si m-am gandit ca mai bine o rasplatesc decat sa o mituiesc.Insa cu asistentele problema a fost altfel cine a primit s-a comportat frumos si cine nu m-a tratat cu imdiferenta.Asta e Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Eu am vrut sa-i dau dupa nastere si cand am vazut ca au trecut 10 ore de chinuri si dilatatia de 2 cm normal ca i-am bagat banii in buzunar ca deja simteam ca nu mai pot si mi s-a parut ca nu a fost multumit. Degeaba care ii de treaba ii de treaba si gata ca nu ma ajutat foarte mult ba chiar o asistenta ma ajutat ca a zis ca vede si ea ca chinui prea mult si a incercat sa ma dilate cu mana numai eu stiu prin ce am trecut si dupaia mi-a bagat perfuzii doua si durerile nu au mai avut oprire adica nu am mai avut pauza si am nascut la 15 ore de chin .
Asa ca degeaba i-am dat atata timp bani pe consultatii si ecografe ca a fost de o nesimtire iesita din comun!
Voua vi se pare 250ron putini acum 2 ani si jumatate? Ca poate de asta nu m-a ajutat dr.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

De acord!
Eu i-am dat dupa, desi anestezista se incadra clar in "categoria profesionala" mentionata.

quote:
Originally posted by m_monique

eu am dat banii dupa.
eu sunt de parere ca numai unei anumite "categorii profesionale" se dau banii inainte.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy2004 spune:

buna fetelor. sunt noua pe forum si am si eu o intrebare:voi naste in cateva zile la polizu prin cezariana(a doua) si-mi voi lega si trompele(am avut sarcini cu probleme si a treia nu se mai poate).m-ar interesa cat ar costa toata treaba, asa informativ. eu m-am gandit la vreo 350euro.e putin? de asemenea imi voi recolta si celule stem dar aici stiu pretul. as avea nevoie urgent de un raspuns. va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by borzasimo

bb yasmi la ce spital ai nascut si cu cine, imi spui te rog

imi cer mii de scuze ca nu ti-am raspuns, dar nu am vazut mesajul decata cuma. am nascut la Odobescu cu dr Furdean!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput