Gradinita in austria

Gradinita in austria | Autor: amyarabella

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu mai multe detali despre gradinitele din Viena , Preturi,conditi,etc

Daca stiti situri de la gradinite v-as fi recunoscatoare daca mi-ati recomanda cateva.

Si de la ce varsta pot sa dau copilul la gradinita ? Ar trebui sa faca lectii mai intai de invatarea limbii germane sau cum o fi mai bine?

Voi cum ati facut?

mami Amy si bebe Stefan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Initial creeata de amyarabella

As vrea sa stiu mai multe detali despre gradinitele din Viena , Preturi,conditi,etc

Daca stiti situri de la gradinite v-as fi recunoscatoare daca mi-ati recomanda cateva.

Si de la ce varsta pot sa dau copilul la gradinita ? Ar trebui sa faca lectii mai intai de invatarea limbii germane sau cum o fi mai bine?

Voi cum ati facut?

mami Amy si bebe Stefan

Unele gradinite primesc copii de la 1,5 ani, altele abia de la 3 ani.

Nu trebuie sa faca lectii prealabile de lb germana, copiii invata foarte usor limbi straine.

Preturile sunt cam aceleasi la cele de stat si particulare, adica aprox 180-200 euro program pana la orele 14 si aprox 250-300 euro program pana la 16,30-17.

Cel mai bine cauta o gradinita prin zona in care locuiesti si intereseaza-te direct acolo. Personalul e amabil, iti permit sa vizitezi gradinita si-ti ofera toate informatiile. Cel mai bine sa-ti faci Termin cu directoarea sau cu cine se ocupa.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Multumesc mult Maria pt rapuns .Am 2 gradinite aproape de casa o sa ma duc sa ma interesez.

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput