LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura13 spune:
noile jucarii minune
n-am timp, ne pregatim de mot pe dupa amiaza
va pup pe toate toate toate
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
desiree spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
cumnata mea e insarcinata in 5 luni,are eminenta de avort nu se mai duce la servici a intrat in concediu, dar patronul la care lucra ii plateste 85% din salariul minim pe economie e normal asa?ea are salariul mult mai mare din cate stiam eu se plateste 85% din salariul care il ai ,lamuriti-ma si pe mine
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bambo,daca are tot salariul trecut pe cartea de munca are dreptul nu la 85 ci la 100 % din salariu pt ca are sarcina cu risc crescut..dar are nevoie de hartia de la doctor cu 100% platit
daca are doar salariul mimin trecut..nu prea are ce sa faca..astea sunt riscurile cand accepti sa fii platit la negru!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
dandusa spune:
Marani,
off,te inteleg din tot sufeltul...,incearca sa te odihnesti pe cit posibil...,doarme ea ziua?,dormi si tu linga ea...!,stiu este usor de spus...,mai ales cind,poate mai ai o groaza de alte chestii de facut pe care nu le poti face cind este ea treaza...,DAR fa un efort...,lasa-le naibi si odihneste-te...,chiar si o baie fierbinte de 20 de min face minuni...
am mai zis eu de Bonisan...,i-am dat si parca a mai ajutat-o...,acum este ,inca ,in plina criza de eruptie,o masea,doi canini si un incisiv..,gingia este fff alba si umflata...,roade tot,ce prinde,baleste...,musca,miriie ,dar parca nu chiar asa rau...,sau m-am obisnuit eu,oare?!?
cind te mai linisteti sa ne pui poze cu bubamara,zapada,primul bulgarel,prima gura de zapada...si binenteles mult asteptatul botezva pupam cu mare drag
Ktrinel,
citeam citeam si cind am ajuns la "-15 grade",imi si imaginam un cuplu infierbintat ,iubindu-se cu pasiune in ciuda vremii...,dar afara...ce face abstinenta asta din oameni,domle'...
ce ma distreaza faza cu agenda...,mi-ai dat o idee...,la cit de uituca sint...,mi-ar trebui una...
Lavinia,
ce bine ca ne-ai ajuns din urma...,imbratisam tare pe Mihaita si pe mami lui,frumoasa foc...
Dia,
oauuu,zapada...,abia asteptam si noi...,nu ratai,iesiti la aer si multe poze...ai dreptate,am vazut si vacuta in acelasi format
Leyla,
lasa-le naibi de incaltari...,apuci sa le porti,daca iti iei asa de multe...?,mai ales cu bebe mic si carut de impins...
fetele din Buc...,azi ploua fff tare si este fff firg...,voi iesi din casa ca am o urgenta...,dar daca miine daca este la fel...,nu vin in IOR,pe motiv ca mai mult de 30 de min nu rezist la asa temperatura...,dar sa mai culc copilul afara...
www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCURESTI&metric=1" target="_blank">meteorologii zic ca si miine va fi la fel...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Laura13 spune:
sau . mai bine amandoua! ieri s-a ridicat dani prima data in picioare, asa pana sus, de 2 ori!!! l-am vazut cu mult mult noroc, plecam la pediatra lui si m-am intors din drum....uitasem ceva.
azi a facut puiul meu primii 3 pasi singurel. se uita la reclame si n-a realizat ca nu il tine nimeni eu ....eram la bucatarie spalam vase dupa socrii, n-am vazut
stiu, e o mica mica problema, dar sa mor daca nu m-am saturat, numai eu sa stiu ce/cand/cum trebuie sa manance, ce/cum/cand trebuie sa ia mediacamente, eu sa pregatesc mancarea, eu sa spal vasele, eu, eu, eu si sa ratez o multime de momente frumoase. ma striga acum ca nu mai vrea sa mai manance. sa ma duc eu sa fac ....ce??????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by bamboletta
cumnata mea e insarcinata in 5 luni,are eminenta de avort nu se mai duce la servici a intrat in concediu, dar patronul la care lucra ii plateste 85% din salariul minim pe economie e normal asa?ea are salariul mult mai mare din cate stiam eu se plateste 85% din salariul care il ai ,lamuriti-ma si pe mine
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
bambo,daca are tot salariul trecut pe cartea de munca are dreptul nu la 85 ci la 100 % din salariu pt ca are sarcina cu risc crescut..dar are nevoie de hartia de la doctor cu 100% platit
daca are doar salariul mimin trecut..nu prea are ce sa faca..astea sunt riscurile cand accepti sa fii platit la negru!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
m-am lamurit,nu stiu ce salariu are pe cartea de munca,o voi intreba...mersi mult
Aniversare 1 An
luna 12
bamboletta spune:
Laura-felicitari pt primii pasi cu siguranta vor urma si altii o sa te saturi,sarbatoritul
am vazut si jucariile minue
si in Iasi e frig 2 grade brrrr
Aniversare 1 An
luna 12
Lavinia_P spune:
Laura,
ei ai vazut?ce ti-am zis?ca incepe si dani?cand nici nu te astepti..
Felicitari!
Bambo,
cum sa se sature?
Eu nu ma mai satur sa-l vad cum umbla prin casa..un omuletz asa mititel.. dare si el in rand cu lumea..si mai ales cand e in hamletei si ii face funduletzul ca la ratza..
Dandusa,
minunea mea
Lavinia_P spune:
Dandusa,
vroiam sa zic ca nu am apucat sa iti spun ca ma bucur mult pt voi ca vine Claudiu si veti fi impreuna de sarbatori!
O meritati!
Dar ramane definitiv,nu?
minunea mea
Lavinia_P spune:
Bambo,
le-am pus la uploadat!
Sa le cauti in jumate de ora!
In albumul "ziua lui dani"
minunea mea
simo29 spune:
Revin si eu cu o veste super - beton armat
Aseara a facut si David 2 pasi singur-singurel. Ne jucam cu el in living si l-am ridicat in picioare - tati l-a chemet la el - si iaca asa s-a produs minunea....
Azi dimineata eram f adormita si am uitat sa fac acest anunt! Mama ce fericita sunt!!!
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)