Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
sovietica spune:
Ce? cum? ziua Elarei? La multi ani cu sanatate si cu familie mare, unita, fericita si sanatoasa!
Ancka, bine ai venit la odisee! sarcina usoara si bb perfect sa ai!
La multi Ani la randunoi! buna idee cu biletele!
Ioana, bine ai revenit acasa! eh? ti-a mai revenit cheful de forum?
Pidana, ma bucur ca te-ai reconectat la lumea virtuala. Sanatate maxima!
Rox! mama lu Radu, cat ma bucur pentru voi! sa fiti sanatosi si iubiti!
Naty, poate da din picioare ca mai vrea cu Sasha
Cami, brrr o luna la maternitate... sa speram ca n-o sa mai fie cazul
Cory, din pacate nu am fost in stare sa iti citesc povestea in amanunt. Cel putin nu azi. Dar am inteles in mare, numai cat mi-am plimbat privirea peste mesaj. Gata, a trecut, bine ca ai scapat!
Noi, printre altele am fost azi la Metro. Mai intai am fo la Selgros,da am fugit ca erau cozile prea mari. Cand am ajuns la metro, erau duble!!! am ramas acolo. Am stat la coada 2 ore jumate. Daca ma vedeati cum ma frecam de fetele care faceau sampling la actimel cu fructe imi scazuse glicemia, si nu stiam ce altceva puteam face decat sa le cer lor :))
Am incercat si sa merg la informatii sa le rog de o solutie sa ma ajute sa trec mai repede, ca deh, sunt gravi si mi-e rau, da au ridicat din umeri, ca daca ma lasa clientii in fata, treaba mea. Clientii au vrut sa ne goneasca din rand dupa 2 ore de stat si fara sa ii rog nimic, din cauza ca am stat la rand fara sa tinem carutul langa noi
Va pup pe toate!
sovi 17+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
randunici spune:
Fetelor,iertati-ma ca scriu cu randunici-dar m-am logat sa editez repede si numai am nici chef,nici putere sa sa ma loghez cu userul meu.
Am citit-pe diagonala-ce-i drept si vreau sa-i urez si eu un sincer La multi ani-fericiti si sanatosi!!-Elarei,sa o felicit pe Rox pt.BB Radu si sa-i urez-Bun venit!-Ancai
De asemenea-vreau sa va multumesc din suflet pt.ca sunteti alaturi de mine si pt.ca mi-ati scris cuvinte atat de frumoase!
Ma doare sufletul pt.ca pe Rita(catelusa-schnautzer pitic)o am de la matusa mea-care a decedat acum 6ani si care mi-a lasat-o..in grija si o iubesc f.mult-pt.ca este..aproape umana..Cine are un catel de mai multi ani-ma intelege.Nu stim ce s-a intamplat-cert e ca a incercat sa sara pe la toate ferestrele din casa-pt.ca intr-un dormitor am gasit tot ce era pe noptiera(de langa geam)ravasit,iar in dorm.2-era o masa de calcat(tot langa fereastra)cu haine pe ea-haine pe care le-am gasit insirate prin toata casaLa bucatarie nu a avut acces la fereastra-iar la balcon s-a urcat pe o ladita si a gasit un gemulet(balc.nu-i inchis cu geam termopan)crapat putin-nu spart-prin care a plonjat in gol..de la etajul 4!
Dupa cum va spunea si Deea,colegele soacrei au vazut intamplarea,a venit soacra acasa si a gasit-o intinsa-tremura si plangea,trec peste detalii aici-cert e ca am gasit niste oameni minunati-deoarece la noi in oras nu ai unde sa faci RX unui animal-am mers la spital(uman) si i-am rugat pe cei de acolo sa ne ajute.Am gasit un Dr. deosebit care i-a facut radiografii din toate pozitiile posibile,a palpat-o,i-a adm. un calmant si un antiinflamator,asistentele s-au strans pe langa ea si vb. cu ea si mangaiau,i-au dat apa si ciocolata(pe care a refuzat-o-desi in mod normal n-ar fi facut-o) si apoi am mers la un cab.veterinar la un Dr.recomandat de Deea.Din Rx reies 3 coaste rupte,un "gol" maricel intre 2 vertebre si nu pare a avea hemoragie interna.M-au invatat cum sa ii fac inj.in continuare,ne-au spus ca urm.2 zile sunt decisive si sa o supraveghem atent,respira greu din cauza coastelor si plange si ofteza de cate ori isi schimba pozitia.Off..m-am lungit-dar credeti-ma ca sufar tare,e un sufletel si ea si nu puteam sa o lasam asa..Mi-a facut bine ca v-am povestit,m-am mai usurat-parca!
Ceea ce a impins-o sa faca gestul asta ramane o enigma,nu ne putem explica,iesea pe ferestra cand ne auzea masina,vorbeam cu ea..dar nu ne-a fost niciodata teama ca o sa saraVara-cel putin-ferestrele stateau deschise,era libera sa stea sa privesca cat vroia..Nu stim..Noua ne pare de domeniul SF-ului toata intamplarea
Va multumesc pt.ca "m-ti ascultat" si imi cer iertare-inca odata-ca am scris cu userul comun
Va pup pe toate!!
Ela
clauclau spune:
Vai Zoze, ce trist! Mi-au dat lacrimile...se vede ca suferi foarte mult! Sa dea Dumnezeu sa-si revina repede catelusa ta iubita, tu ai facut tot ce s-a putut, sa nu cumva sa te simti vinovata de ceva. Hai linisteste-te , noi toate o sa ne rugam pentru cutzi iubit!
CLAU 24 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
sovietica spune:
Of Ela, trista poveste! Am citit-o si celorlalti din casa (sora si sotzu) ca numai ce le spusesem de intamplare in mare cu putin inainte sa ne dai detalii. Mi-am dat seama ca tremuram in timp ce le citeam.
Sa dea Domnu sa se faca bine! si incearca sa te linistesti si tu, poate cu un ceai de tei?
te pup
pozici
natynic spune:
Ceva a speriat-o rau, sarmana, Dumnezeu stie ce...In sfarsit, sa speram ca se va face bine, fiecare ora ce trece e in favoarea ei.
naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Sovi, era un subiect intreg la Odisee privind coada la casele prioritare pt gravide (dar la Metro nu stiu daca exista, ca nu merg acolo...), cert e ca erau pagini de plangeri universale despre cat de rau e tratata o biata gravida care isi cere dreptul de a trece prioritar, de genul: "te-am pus eu sa ramai gravida?" si alte magarii; si asta la fete in peste 30 de saptamani, care abia rasuflau cu cosul impins. Atunci ce sa mai zica cele de prim trimestru, la care nu se vede nimic si carora le e cel putin la fel de rau...Ma rog, am o prietena care la Carrefour, fiind ea cu vreo saptamana inaintea nasterii, a facut scandal monstru mergand pana la conducerea magazinului ca n-a fost lasata in fata la coada-dar, te alegi doar cu nervi...
naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
sovietica spune:
Da, Naty, l-am citit, de acolo am prins curaj sa incerc o intrebare in fatza cu speranta sa trec mai repede. dar asta este. Ne-am jurat sa nu mai mergem in weekend la supermarket. De data asta nu prea am avut incotro, ca urmeaza niste delegatii la randunoi.
pozici
lyvy spune:
Buna seara burticoaselor !!!
Elara, LA MULTI ANI,, si tot ce iti doresti!!!
Ela, mi-au dat lacrimile cand am citit de catelusa ta, iubesc fffffffffff mult animalele, mai ales pe astea pe care le umanizam noi, si mi se rupe sufletul cand aud ca patesc cate ceva, Eu iti doresc putere sa ii poti sta alaturi, si sa ne dai vestea ca totul e bine.
Sovi, sa stii ca nu tine nimeni cont atunci cand esti la coada ca esti gravida, mi s-a intamplat si mie, si la Selgross, si la Auchan (unde aveau case speciale pt gravi ), si la Real. Dar asta e , suntem in Romania, tara de romani !!
Cory, mi s-a ridicat parul pe mine cu povestea ta, bine ce totul s-a terminat cu bine !!!
Rox, felicitari pt bebe Radu
Naty, sa stii ca si eu simt bebita destul de jos, dar asa am simtit-o de la inceput, foarte rar o simt prin zona ombilicului, probleme nu cred sa fie, doar merg destul de des la consult si ECHO, aflam daca era ceva de atata timp, de cand o simt.
Azi am fost f harnica,, si acuma sunt rupta, m-am pus la calc, ascult un Mozart si va scriu.
Am observat zilele astea,un lichid incolor la niveleul sfarcurilor, care apare cand strang putin sanul, ati patit din astea ????
livi +24 Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
RalucasS spune:
Ela - ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne scrii si noua despre cum te mai simti tu si catelusa ta, si sper din tot sufletul sa se faca bine sanatoasa.
lyvy - ce harnicuta ai fost tu azi, bravo! iar lichidul acela este colostru si este semn ca vei avea lapte, si da mai multe dintre noi au patit la fel inclusiv eu
23+ Lucas
lyvy spune:
Naty, cam nasol s-a terminat meciul!!!
Pun poze cu burtica de 24 sapt, imediat !!!!!
livi +24 Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe