Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ce zici tu mai Naty acolo, cu amanarea spectacolului???cine a zis?

Puneti frunze de varza la cap cu un fular, si stai linsitita ca mie asa mi-e trecut,si eu degeaba bausem cafea!!!

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Naty, ziiiiiiiii nu ma lasa asa......ca nu am chef pe vremea asta sa ies degeaba din casa.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Irina, vorbesc FF SERIOS, au zis la stiri ca Radu Beligan a cazut pe scari si l-au internat la Municipal si ca s-a anuntat amanarea spectacolului de azi. da un telefon daca nu crezi, dar am auzit cu urechile mele!
N-am varza...

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Pai nu ca nu te cred, dar vroiam sa stiu exact, merci de pont, am sa sun chiar acum.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

gata, am sunat si s-a amanat ca a cazut Radu Beligan pe scari, sper sa nu fie ceva grav ca mie de el imi era ca nu apuc sa vad spectacolul.
Merci din suflet inca o data, ca nu am mai iesit pe vremea asta.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Asta e, bine ca n-ai mai iesit pe vremea asta degeaba. Am inteles ca n-ar avea ceva grav Beligan, dar e internat.
Incerc reteta lui Cory cu lamaie la congelator pusa pe frunte, paaarca-parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Am revenit si eu, dupa o papica buna si un somn de dupa-amiaza, pot sa ma mandresc ca mi-a facut sotul salata de fructe , de fapt nu mie, ci lui Lucas, ca tot ce imi aduce bun de mancare in ultima vreme imi zice ca e pt Lucas. Am luat si doua pastilute de vit c cu propolis si pot spune ca mi-au mai calmat durerea de gat, de fapt ma mai doare numai in partea stanga, in cea dreapta deloc , iar acum am venit pe crenguta sa vad ce se mai ciripeste
Naty- ai dres cu ceva durerea de cap?

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Raluca pentru gat in afara de ceaiuri poti lua pastile homeopate Homeogene9 de la Boiron si sa iei dropsuri Hexoralette N ca-ti va trece sigur,multa zeama de lamiie luata cu inghitituri mici din cand in cand.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mersi mult de informatie Maia, mi-am notat si in caz de nu vrea sa imi treaca pana maine dau o fuga la farmacie sa vad ce si cum.

23+ Lucas

Mergi la inceput

Am atipit un pic dar degeaba, durerea de cap e acolo...
Intre timp, s-a stricat mandria mea, TV plasma primit cadou de nunta de la toti colegii de servici, e mort si gata, e in garantie, om vedea...Dar asa ma obisnuisem cu el ca TV vechi mi se pare minuscul.
Parca totul sufera azi...

Mergi la inceput