Durerea unei pierderi de sarcina (49)
Raspunsuri - Pagina 19
irinabobe spune:
mav si mie mi-e tare frica de dilatatia aia, asa ca ma agat si eu de orice. asa m-am bucurat cand dr mi-a spus ca daca am mai ramas gravi dupa chiuretaj nu crede ca e sinechie... acum nu stiu ce sa fac. o sa vad ce zice la eco de vineri si in functie de asta trebuie sa ma decid neaparat ca asa stiu si eu ca e bine sa se rezolve cat mai repede.
L5845 spune:
Uraa, am net
.
,
si
la toata lumea, revin mai tarziu, ca sa citesc din urma si sa ma pun la curent cu ce ati mai facut.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Speranta moare ultima...
Lau-Meli
si 
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
mav spune:
irina, eu sunt ingrozita, paralizata de teama, cand ma gandesc cum ar fi sa mai suport inca o interventie in zona cu pricina...
(si mai ales pt ca mi-a zis dr ca mi-ar face-o doar cu anestezia locala, care la mine nu prea prinde... iar AG nu mi-ar mai face acum).
alinushca si pe mine m-ai facut sa zambesc cu pariul tau, dar dupa cum scriam mai sus, n-as fi prea fericita sa fi ramas acum (astept rezultatele la urocultura si banuiesc ca nu vor fi prea bune
), din accident n-am folosit protectie in z5,6 ... si cred ca am ovulat cam in z11. sper sa nu fi rezistat voinicii atatea zile.... desi n-ar fi imposibil...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
miha74 spune:
Musstte - nu te supara pentru atata lucru...un avertisment..ei si!

Violeta69 - e bine sa plangi...iar eu zic ca ai fost suficient de tare...pe mine m-a apucat plansul in momentul cand eram pe masa...de 10 minute nu s-a putut apropia de mine ca plangeam in hohote, iar asistenta ma intreba ca de ce plang ...de frica!!!!
Suntem alaturi de tine
Lau-Meli - bine ai revenit printre noi. Te asteptam cu vesti
Miha
http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
IreneCAM spune:
Violeta,
, e foarte dureros ti s-a intamplat. E cumplit
.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
violeta69 spune:
fetelor,va multumesc din suflet pt raspunsuri 
stiu ca e prea devreme sa uit,probabil ca nu voi uita niciodata....
insa stiu ca aici langa voi cele care ati trecut prin aceleasi tragedii imi gasesc putina alinare....pt.ca am uneori senzatia ca nimeni nu pricepe prin ce trec si ....nici nu stiu cum sa zic,dar faza asta cu "mai bine ca a fost asa!!" ma darama total...desi si eu imi zic la fel,dar eu am voie sa-mi zic asa....ati inteles voi ce vreau sa spun
...
nu e deloc bine ca a fost asa!
nu acum cel putin....inca nu sunt impacata cu mine!
poate ca dupa un timp voi gandi altfel...
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
alinush_77 spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat de mult timp dar acum am revenit.Acum 2 luni am pierdut a 2 a sarcina in interval de un an. Nu stiam motivul si am facut o serie de analize si am descpoerit ca, din cauza Tiroidei, pt ca sufar de Hipotiroidism (HASHIMOTO), nu imi permite sa duc asrcina pana la capat. Acum trebuie sa fac tratament si din momentul in care voi ramane insarcinata va trebui sa ma tina sub supraveghere stricta, in speranta ca voi trece de primul trimestru.Astazi am fost la endocrinolog si mi-a crescut doza de eutirox, pt a-mi regla TSH(care este f important in sarcina). Imi este foarte frica pt ca mi-a spus dr. ca s-ar putea sa iasa bebele sub greutate , sau mai rau , cu probleme..
VIOLETA69 consulta un endocrinolog cat poti de repede , pt ca TSH -ul tau este foarte mare(ar trebui sa fie in jur de 1 si ceva 2 pt o sarcina ).Si eu am avut aceiasi problema cu TSH-ul si tot din cauza asta am pierdut sarcinile (la 5 saptamani).ORICUM ma mir ca ginecologul nu ti-a zis ca este problema cu TSH-ul, pt ca este foarte importanta .
Ninia81 spune:
Violeta, uneori ni se pare ca nu ne intelege nimeni. Si eu cand am trecut prin asta mi se parea ca toti din jurul meu nu ma inteleg sau mi se parea ca discuta cu usurinta despre ce mi s-a intamplat...si asta ma infuria la culme. Doar aiic, pe forum mi s-a parut ca am fost inteleasa complet. Aici fetele aveau aceeasi experienta nefericita ca si mine si stiau ce se intampla cu mine.
Stiu ca e nedrept, dar sigur vei gandi altfel cu timpul si te vei simti mai puternica. Acum e totul proaspat si e greu...Dar noi suntem aici si te vom asculta!
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
Ninia81 spune:
Alinsh 77, imi pare rau ca esti si tu printre noi, cele care am pierdut un copil...Se pare ca ne inmultumim cu fiecare zi....
E tare nedrept!
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
alinush_77 spune:
Violeta69 imi pare rau pt pierdere si credema ca te inteleg perfect prin ce treci si eu am pierdut 2 sarcini si parca nu este o durere mai mare decat a nu putea tine in brate bebele mult dorit. Eu nici acum nu mi-am revenit total dar in speranta de a avea un bebe candva parca imi da puterea de a merge mai departe. Nu iti pierde speranta si bucurate de micutul pe care il ai deja.