Durerea unei pierderi de sarcina (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana ma bucur mult pt voi! Sa dea Doamne Doamne sa fie bine in continuare!
Mav, si eu cred ca Musette a luat avertismentul nedrept! Dar asta e...si tu ai vazut ce s-a intamplat acolo asa ca...

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Irene, nici nu ma gandeam ca ar putea fi semn de sarcina (e si prea devreme si oricum refuz sa ma gandesc la asta, sa ma astept sau sa sper). Nici nu-mi doresc in conditiile astea. Mi-e teama de infectie, pt ca stiu ca daca e, trebuie tratata (probabil cu antibiotic). Si taman acum n-ar fi deloc potrivit sa fi ramas... si sa fac orice tratament, offff, sper ca nu s-a prins nimic!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Merci fetele!!!!!!!!!!!Ma bucur ca sunteti alaturi de mine si va multumesc!Nici mie nu mi s-a parut corect dar daca ei asa au considerat....am cerut niste lamuriri astept sa vad ce-mi vor raspunde!
Va pup dulce!

Danangie pup burtica!
Mav
Irene
Ninia
va pupic pe toate!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Ninia, intr-un fel ma simt aiurea, ca v-am atras atentia catre subiectul respectiv... desi voi l-ati fi putut citi oricum, fara sa zic eu ceva. ...Eu am spus ce-am avut de spus, am incercat sa nu ranesc pe nimeni (n-am inteles de ce s-a interpretat altfel) si m-am retras din discutie, desi recunosc ca-mi stateau pe varful limbii niste replici pt "dna dr"... nu le-am dat... pt ca eram convinsa ca mi-ar fi asigurat un avertisment (dat in graba si cu mare "darnicie").
...La urma urmei, fiecare om e responsabil pt actiunile sale... (si acum ma refer la cea care deschisese subiectul respectiv).

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Oana-oana26-stiu ca este o zi foarte grea pentru tine si vreau sa iti spun ca sunt alaturi de tine,ca inteleg ceea ce simti...as vrea sa te pot ajuta...nu pot decat sa iti spun ca te inteleg si sper sa ti se lumineze viata cu un copilas care sa iti mai aline din durere...desi puiutii nostrii nu ii vom uita nicioadata si intotdeauna ne va durea sufletul de dorul lor!Este atat de greu si nedrept,continui sa repet asta..of.te imbratisez si sper sa treaca cumva si aceasta zi grea din viata ta!

Mergi la inceput

Pepsi-ce dulce il tineai tu pe David acolo,scumpul de el...ai o familie extraordinara.ti-am vazut si pozele mai vechi,din adolescenta,esti tare schimbata,ai fost si esti foarte frumoasa.ai grija de tine!
Musettepink-ai primit avertismente?Pai cum?oricum nu are rost sa te consumi.Unde este acel subiect sa arunc si eu o privire?
Mav-ma bucur mult ca ai revenit mai activa pe forum!Mi-era dor de tine!
Danangie-nu iti fa probleme in legatura cu visele ciudate,sunt hormonii sarcinii si grijile.ai grija de tine!
IreneCam-te pup si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle e la femina intim,subiectul se cheama avort.

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Musettepink-ai primit pe nedreptate acel avertisment,daca scriam eu acolo cred ca eram data afara sincer.Ce sa spun...ai foszt curajoasa ca ti-ai spus parerea asa ca nu ai de ce sa iti faci pb pt acel avertisment.Te pup!CAT DE NEDREAPTA E VIATA ASTA!!!

Mergi la inceput

Michelle uite ca si mie mi-era dor de voi, desi nu s-a schimbat nimic in programul meu, inca muncesc prea mult (pt ca am prea multe sarcini de munca)...atunci cand mai iau cate o pauza... mai arunc cate un ochi pe la voi... Aseara am incheiat lucrul la miezul noptii (iar dimineata ma trezesc la ora 6)... Mi-e si ciuda ca n-am avut timp pt Sebi, sunt si obosita... Dar nu vreau sa-mi plang singura de mila, sunt altii mult mai... necajiti decat mine.
Tu cum mai esti? De ce nu mai scrii despre tine? Ma bucur ca ati hotarat sa o luati de la inceput (parca asa am citit sau fabulez eu?)

Musette inca o data nu merita sa-ti mai faci sange rau! (Cand am vazut ca s-a inchis subit subiectul respectiv, fara drept de replica, sa stii ca-mi venea sa deschid subiect la ZZ, dar m-am racorit cu un pahar de apa rece.... Chiar nu merita sa ne consumam energia in sensul asta!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mav, nu ai de ce sa te simti vinovata! Fiecare dintre noi care ar fi citit acolo, si a trecut prin ce am trecut noi...nu se putea abtine. Mi se pare nedrept ca nu am fost lasate sa ne spunem parerea si ca ni s-a bagat pumnul in gura! Musette a fost o curajoasa intr-adevar! Avertismentul pe care l-a luat trebuie sa ii aduca mandrie pt ca este rodul muncii sale in lupta de acolo. Sunt atatea fete aici, care se chinuie sa aiba un bebe, iar cele care il au...vor sa scape de el. E nedrept si asta ne-a infuriat! Sincer, eu simt o mare dezamgaire pt ce s-a intamplat acolo...
Am intrat aici pe forum, crezand ca vom putea discuta orice, bineinteles cu bun simt, dar se pare ca nu este chiar asa....

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput