Durerea unei pierderi de sarcina (49)
Raspunsuri - Pagina 16
IreneCAM spune:
Buna fetelor,
Ati scris asa mult si asa frumos...MAV m-a impresionat, parca scrisesem eu, LAURA IOANA m-a topit cu povestea despre bebe care a luat 2 kg, PEPSI mi-a adus aminte de cum dadea ea zapada din fata casei, gravida in vreo 26 s si tot asa la fiecare fata...ce mai azi sunt nostalgica rau!! Dupa-amiaza o sa va recitesc pe indelete
si o sa va raspund la fiecare. Va pup pe toate, tre' sa fug la munca dar revin

!
O zi frumoasa tuturor!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Ninia81 spune:
Buna dimineata fetelor dragi!
Flavia
, pai pe 3 februarie o sa avem cununia civila! Am vrut neaparat atunci, pt ca sarbatorim si 1 an de la prima noastra intalnire
!AAA...si tot in februarie este si ziua mea....
Irene
, intotdeauna iarna, mai ales in preajma sarbatorilor ne gandim la tot ce ne e drag...Sper sa nu cazi in butoiul cu melancolie prea rau....
Va pup pe toate fetelor si va doresc o zi minunata!
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
irinabobe spune:
Michelle ma bucur ca te-ai hotarat sa incerci din nou. eu sper ca de data asta sa fie cu noroc. iti tin pumnii ca la anul pe vremea asta sa fii mamica!
Flavia am vazut filmuletul. mi-a placut asa mult cum statea david ghemuit la pieptul tau. e dulce foc.
despre mine ce pot spune. am fost la 2 dr. unul a zis ca poate fi dereglare hormonala sau sinechie. am facut fsh si prolactina si din cate pricep eu am impresia ca au iesit ok. cel de-al doilea ( dr de la elias care ma urmarea pe mine si la care voi ramane in continuare pt ca este foarte bun sau cel putin asa a fost pt mine desi pe forum parerile sunt impartite)a zis ca nu crede ca este sinechie pt ca asta apare doar in urma unei interventii pe uter iar eu dupa chiuretaj am mai ramas odata insarcinata, asa ca a rama sa ma duc din nou vineri sa fac o eco in z14 sa vedem cum stau cu ovulatia, sa iau si rezultatele la papanicolau ca l-am facut si pe ala, si in functie de asta stabilim un plan de bataie. si daca tot nu raman deabia atunci facem si o histero sa vedem cavitatea uterina. oricum eu de la el plec intotdeauna foarte optimista asa ca macar cu moralul stau mai bine.
oana sper sa treci usor peste ziua de azi si sa o iei ca pe un nou inceput. gandeste-te ca asa a vrut D-zeu, poate a fost mai bine asa decat sa ai un bebit bolnav.
lau
.
myry nu te mai panica. parca ieri ai venit aici si uite ce repede trece timpul, acum esti insarcinata, sunt sigura ca totul va fi bine si maine poimaine facem galerie pt nastere.
fetelor va pup pe toate.
miha74 spune:
Neatza Fetelor!
vad ca sunteti in forma...scrieti mult si frumos
Myry - felicitari pentru fetita Denisa, ce gest frumos a facut dr. Hai capul sus si nu gandi "stramb" ramaii pozitiva. Cum stai cu greturile?
Ninia - felicitari pentru data cununiei! Banuiesc ca acum esti deja cu ochii dupa rochie, costum....si alte cele
Ce mai stiti de Consi, ca ea trebuia sa aiba zilele astea cununia, imi amintesc ca zicea ca nu poate pe 25 noiembrie...ca erau alegerile
.
Flavia- usurel cu zapada...ca baietii au nevoie de tine, auzi dar nu ii pui si pe ei la treaba? Cum reactioneaza cel mic la zapada?
diaconmaria - ai reusit sa jungi la medic?...nici eu nu te pot ajuta, ca la mine a fost Ok dupa chiuretaje
Kosir - tu pe unde umbli, mai povesteste-ne despre tine
musette - cum stai cu scarbiciul? hai fa-ti timp si de noi un pic
Teo- cum te mai smti?
Lau-Meli - iti simtim lipsa
Despre mine...numai de bine...va spuneam luni ca sunt in Z31 si nici urma de urati desi am facut tratament cu duphaston...dar am vorbit cu pacat ca azi sunt in Z2...si luna asta sper sa fie cu noroc si pentru mine si pentru voi toate cele care ati reintrat in cursa pentr BB.
Va pupicesc,
Miha
http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Ninia81 spune:
Consi, are cununia pe 08.12.2007. Eu asa imi amintesc!
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
mav spune:
Salut!
Iar scriu in graba, da' macar am apucat sa va citesc.
Irene, ai citit mesajul meu de ieri inainte sa-l sterg
(din pacate nu l-am salvat pe nicaieri)... si te-a impresionat... si eu care credeam ca am aberat prea mult... Intr-un fel ciudat, ma bucur ca si tu gandesti ca mine (desi nu doresc nimanui sa fie intr-o situatie de genul asta), e bine cand te intelege cineva, ai impresia ca nu esti chiar singur pe lume...
...De cateva zile sunt cam agitata, pt ca din cand in cand am ustura jos, iar in primele zile de cm nu ne-am protejat si ma rooog sa nu cumva sa fi ramas insarcinata si sa am vreo infectie urinara... Am mai facut o urocultura acum vreo sapt. si nu s-a evidentiat nimic special, doar pH-ul=7 a iesit cam mare (cred eu). Am dus si azi o proba la lab. Usturimea asta (nu este f intensa, dar e suparatoare) poate fi si de la altceva decat de la vreo infectie urinara (cum m-oi fi pricopsit cu asta?!)?!
Irina, dupa mintea mea, faptul ca ai mai ramas insarcinata inca o data dupa chiuretaj, nu exclude sinechia uterina (lipirea peretilor uterului). Teoretic, intai se produce fecundarea si apoi produsul de conceptie ajunge in uter, unde ar trebui sa se fixeze. Nu vreau sa te sperii... dar gandindu-ma ca apoi ai avut "avort menstrual"... eu totusi vad posibilitatea unei sinechii... CM-ul cum il ai?
Myry, imi pare rau ca ai probleme... si nu stiu cum sa te incurajez...
Sa dea Domnul sa fie bine de data asta!
Flavia, pls, arunca-ne si noua o lopata de zapada, ar fi si puiul meu atat de fericit...
Pupici pt toate fetele mele dragi! Acum fug la munci....
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
musettepink spune:
Buna fetelor!
Miha
uite mi-am facut timp si pt voi.....si am fost o fata rea....m-am ales cu un avertisment de la subiectul cu avortul.Nu are nimic,sa-mi traiasca.
Noutati nu am.......sunt in asteptare.......nu vreau sa mai zic nimic nici ca sper sa fiu nici ca cred sau nu cred ca sunt gravi....ma las in voia Domnului.Iti tin pumnii sa se prinda bebe luna asta cu tratamentul cu duphastan.
Va pup pe toate!!!!!!!!!
Visez la ziua cand voi fii 
danangie spune:
Buna ziua,
Ce mai faceti? Imi pare rau pentru unele fete ca sunt triste. As vrea daca as putea sa va ajut, sa va dau putin din fericirea mea. As vrea tare mult sa va stiu
pe toate. Nu trebuie sa va pierdeti speranta.......eu stiu ca aceste cuvinte nu ajuta prea mult.....eu imi aduc aminte cum eram cand asteptam pe bebicul meu cel drag. Stiu cum va simtiti. Cumnata mea care pierduse sarcina odata cu mine in mai, saraca e asa de depresa....plange in fiecare zi. Imi pare rau atat de ea ca nu stiu cum sa o ajut.......stiu ca acum cred ca nici nu ma suporta , dat fiind ca sunt gravida......ma simt atat de neputincioasa.....
Eu continuu sa sufar de insomnii....continuu sa am cosmaruri numai despre gravide si copii.....stiu ca e normal. Mintea mea incerc sa o golesc de ganduri negre, sa fiu pozitiva........in mare parte reusesc......dar uneori ma mai napadesc gandurile urate.
Va doresc numai bine, tot binele din lume!
PS: FLAVIA
ca iti urez cu intarziere " La multi ani". Sa fii fericita si sanatoasa!
" Nu-ti doresc viata unui trandafir, ca e prea scurta,
Nu-ti doresc viata unei stele, ca e prea lunga,
Dar iti doresc frumusetea unui trandafir
Si splendoarea unei stele! " Sa fii fericita Flavia!
mult asteptat
mav spune:
Musette
nu mai fi suparata pt avertisment, ca nu merita (cam aspru dupa mine, da' nu fac eu legea p-aci). Noi oricum te iubim!
Hai, fruntea sus si zambetul pe buze!
Dana, imi pare rau pt cosmarurile tale... Sa stii ca eu nu te invidiez absolut deloc, ci ma bucur pt tine din tot sufletul!
Laura, am uitat sa-ti spun, abia astept sa nasti si sa aflu ce sex are bebica!!!
Lau-Meli, mi-e dor de tine, mai da un semn!
Cum ti-a iesit analiza?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
IreneCAM spune:
Mav,
eu stiu ca usturimile sunt de la infectii, fie urinare, fie genitale. In sarcina eu nu am avut, asa ca nu stiu daca e un simptom.
Musette, 
Irina, sper sa nu ai sinechie
. Offf, dar asta nu se vede la eco? Trebuie neaparat histeroscopie?
Danaangie
ai grija de tine si de bebe.
Michelle, ce mai faci? [pup
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb