Gravidute prin FIV (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offfffff Crisis si tu!!!!!!!!!Stiu ca orice cuvant e de prisos,incearca sa fii tare,sincer imi pare tare rau.
Pussi,tustele sunt superbe,sa ajungeti bine toate trei acasa
Andicu, votat bebe Filip.
Cris vin cu la tine daca nu stai linistita.
Ginger, Delfi sa fie bine pana la marea intalnire.
Denisa da-ne vesti despre tine
Ioana,Kla,Cellu,Diana,Ciarli
Despre noi:am fost vineri la dr care s-a mirat cum de un bb asa mare 1600g incape intr-o burta asa mica,colul este de 3.7,ne mai ducem pe 11.01.2008 cand cred ca ne va programa marea intalnire,eu vreau sa nasc natural asta daca nu ajunge bubulina la 4 kg.

Madalina 29+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am fost la spital si acum seara .. Tustele sunt bine, m-au lasat s-o iau si pe Elena in brate.. desi e cu cablurile dupa ea(puls, saturatie oxigen). Anei i-am dat eu papa. Maine mergem sa facem ceva gen EKG sa vedem daca a fost convulsie! Elena are deja 2.470 gr. si Ana 2.170 gr!
andicu LA MULTI ANI! l-am votat pe BB Filip!
diana pe 19.11 am facut cezariana, anestezie totala... a fost mai bine din cuza tensiunii mele incontrolabile.. m-am ridicat din pat pe 20.11 cand am si circulat pe coidoare .. si pe 22 am inceput deja sa urc si sa cobor treptele.. 2 etaje! Tustele cam din 24 am inceput sa le ridic singura!
aurica incerc sa fiu pozitiva pt. ele.. n-am plans in jurul ca sa nu le transmit starea mea ... acum m-am mai linistit! O sa stam in spital cat e nevoie ..
mada felicitari pt. grasunica!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Pussi, esti o curajoasa!
Realmente m-ai impresionat...

Multa sanatate va doresc fetelor!
Sa ne vedem toate cu bebeii frumosi in brate!
Va pupup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, va multumim mult pt voturi!

Pussi, iubita, fii puternica si optimista in continuare, asa cum esti tu de fel, si o sa treaca si asta! te linistesc cum m-au linistit alte mamici pe mine : primele 3 luni sunt mai grele! eu zic ca mai putin de 3 luni dureaza acomodarea, dar trebuie sa-ti dai timp tie, rabdare, pt ca nici-o mamica nu se naste invatata, robotel! e normal sa ai stari de'astea, sa plangi si sa fii ingrijorata sau obosita, dar incet, in timp, o sa te obisnuiesti! iti spune "Stan ( asa ma cheama) Patzita"!

Ceva vesti despre Ginger si Delfi ??
Kla, ce simti tu inseamna ca se intind ligamentele, se mareste uterul si restul organelor ii fac loc, de aceea o sa simti presiuni si intepaturi pe jos, stai linistita ca atata vreme cat nu ai sangerari sau contractii, totul e in regula!
Madalina, ma bucur ca ai un bebe grasun! sa dea DD sa nasti cum vrei tu si sa ai un bebe grasan si sanatos!

Noi avem poze noi la semnatura, de la Sf, Andrei si cu Filip la 5 luni.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi chiar ca esti curjoasa,ma bucur ca tustele sunt mai bine
Andicu, bb Filip e un scumpic.
Azi am intrat in AMR wow nu-mi vine sa cred, pt mine a trecut timpul asa repede.
toate fetele.

Madalina 30+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Crisis,imi pare nespus de rau sa aflu ca si tu a trebuit sa treci prin greaua incercare de a ramane fara bb.E foarte dureros,te pupic si ai grija de tine!
Pupsii frumoase fete ai mai facut,mamico,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele.Multa forta si rabdare!
Noi suntem bine,Slava Domnului nu prea ma lasa Cristian pe net ca sa mai si apuc sa scriu ceva insa va citesc mesajele.Va pupic pe toate dulce dulce!

17 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_bobeica spune:

Buna fetele! Sunt noua pe forum dar va citesc de mai bine de 2 ani cand am avut si eu primul FIV nereusit in Ungaria, iar cel de-al doilea l-am facut la Bucuresti la spitalul Titan,acum am aproape 38 de sapt si astept sa nasc.Chiar asa din umbra, doar citindu-va mi-ati dat speranta si curaj atunci cand mi-a fost greu si m-am bucurat si m-am intristat alaturi de voi de fiecare data atunci cand a fost cazul pt fiecare dintre voi.Atat am stat cu sufletul la gura pt. PUSSI care nu mai dadea nici un semn de viata si acum ma bucur tare pt ea pt ca noi am facut FIV cam in aceeasi perioada.Acum m-a cuprins o amaraciune din cauza celor intamplate MEDEI si lui CRISIS, dar D-zeu o sa va dea putere sa treceti si peste astea.Eu nu mai pot de frica pt ca se apropie momentul nasterii.pe fiecare.NICO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_bobeica spune:

Buna fetele! Sunt noua pe forum dar va citesc de mai bine de 2 ani cand am avut si eu primul FIV nereusit in Ungaria, iar cel de-al doilea l-am facut la Bucuresti la spitalul Titan,acum am aproape 38 de sapt si astept sa nasc.Chiar asa din umbra, doar citindu-va mi-ati dat speranta si curaj atunci cand mi-a fost greu si m-am bucurat si m-am intristat alaturi de voi de fiecare data atunci cand a fost cazul pt fiecare dintre voi.Atat am stat cu sufletul la gura pt. PUSSI care nu mai dadea nici un semn de viata si acum ma bucur tare pt ea pt ca noi am facut FIV cam in aceeasi perioada.Acum m-a cuprins o amaraciune din cauza celor intamplate MEDEI si lui CRISIS, dar D-zeu o sa va dea putere sa treceti si peste astea.Eu nu mai pot de frica pt ca se apropie momentul nasterii.pe fiecare.NICO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Nico, bine-ai venit ! felicitari pt reusita si nastere usoara si bebe sanatos! fii atenta ca daca mai scrii, sa nu te superi ca nu ti se raspunde imediat pt ca primele tale 10 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu, deci noi nu le vom vedea la timp.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

CRISIS.........nu am cuvinte!sa ai grija de tine!
pussi sunt super frumoase bebelele,sa-ti traiasca sa te bucuri de ele!

Mergi la inceput