Gravidute prin FIV (10)
Raspunsuri - Pagina 13
kla78 spune:
am vazut pozeleeeee,sunt frumoase foc bebelinele,le-as papa de picioruse si de obrajori!sa va traiasca si sa va bucurati in fiecare clipa de ele!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
kla mersi, ti-am scris la unguroaice!
meda .... nu am cuvinte..
delfi si ginger va tin pumnii, la mine a fost destul de usoara recuperarea !

merg la spital acum.. ca nu pot sa stau linistita!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
crisis81 spune:
Pussi in tristetea mea singurul lucru care m-a inveselit au fost pozele la tustele tale. Sunt minunate. Sa fie sanatoase si sa creasca mari sa-si bucure parintii.
Felelor eu l-am piedut pe bebe asa ca momentan ies din cursa. Va pup si va doresc nasteri usoare si copii sanatosi.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
aurel_cris spune:
CRISIS iti scriu si aici,sunt alaturi de tine cuvintele sunt prea mici in asemenea momente

IOANACARMEN ai grija de tine si incearca sa te linistesti,cu ajutorul lui DD vei trece incet peste toate,important este sa ai incredere
ANDICU cu scuzele de rigoare iti spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI ...iubita noastra,sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi

KLA merci,ma bucur din tot sufletul ca esti bine

CATI te apropi cu pasi repezi spre marele final,Doamne ajuta

PUSSI asa cum a zis Cris dupa vestea ei care ma intristat teribil ,fetitele tare scumpe mi-au adus zambetul pe buze,sunt extraordinare,sa iti traiasca si sa fie sanatoase.Incearca sa nu mai fi suparata ca Elena va fi bine ai sa vezi

MEDA mereu ma gandesc la tine

MADA tu ce mai faci??

GINGER,DELFI sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi
CELLU tu cum mai te simti??
DENISA sper ca sunteti bine
DIANA tu nu ai mai dat semne de viata,cum iti este??
SISLY deasemenea nu ai mai scris demult,sper ca esti ok
27+
andicu spune:
Dragelor, va multumesc mult de urari! acelasi lucru vi-l doresc si voua! si mai ales, sanatate multa si nasteri usoare, fara probleme, cu bebei sanatosi!
Pussi, ai niste fete de nota 200 !!
sunt frumoase si finute ca niste adevarate domnisoare!
sa va traiasca si sa va bucurati de ele! sa dea Domnul sa le ai acasa cat mai repede si Elena sa treaca repede peste impas!
x 3!
Kla, ma bucur ca esti bine!
Ginger, Cellu,Delfi, Ioanacarmen, aveti grija de voi! va tin pumnii sa fie totul bine!
Meda,
!
Cris, am ramas fara cuvinte!
sincer, m-a lovit vestea ta, nu ma asteptam! imi pare tare rau, dar ai incredere ca data viitoare o sa fie bine! mai toate suntem trecute prin asta si te intelegem! 
tuturor!
ps. avem poze noi cu Filip la 5 luni!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel

Cum crestem noi

kla78 spune:
neatza' pt mine ca nu de mult m-am trezit
nu-mi vine sa cred ca dorm asa mult.
AUREL-CRISte simti mai bine??sper ca da.
CRISIS 

ANDICU cum fac sa-l votez si eu pe bb Filip???am dat clik dar nu vad optiune de vot.
PUSSI te astept cu vesti bune de la spital!
mersi pt urari la toate,am bb mare deja desi ma cam deranjeaza prin burta de 2 zile,mai ales noaptea daca ma intind in somn ma trezesc ca ma trage ceva(e ca o durere ciudata),sper sa nu fie nici o problema.astept cu sufletul la gura eco de la 12 sapt si ma rog la DD sa fie bine pana la 9 luni,stau mereu cu teama sa nu se opreasca din evolutie,of gandurile astea .
10+5
diana_d spune:
Buna fetelor dragi,
Scriu mai rar pe forum, dar de citit va citesc zilnic.
Sunt destul de obosita,
plec la servici la ora 7:00 si revin acasa la 18:00
si nu prea am chef sa mai fac nimic.
Eu si bebe suntem Ok, implinim marti 14 sapt.
Curand voi putea afla si sexul. Tare mi-as dori fetita.
Kla, se spune ca dupa 12 sapt scade riscul de avort,
insa eu sunt oricum precauta/rezervata
pt ca unei prietene din Cluj insarcinata prin Fiv
i s-a oprit sarcina in evolutie la 16 sapt
apoi mai stiu o mamica cu aceeasi problema la 6 luni,
trebuie insa sa speram in bine si in bebei sanatosi.
Pussi FELICITARI!!!
Sunt tare frumoase fetitele tale.
In ce data ai avut cezariana?
Dupa cat timp te-ai ridicat din pat,
acum iti poti tine fetitele in brate? Ai voie?
Aurel, te pupup, mersi pt grija!
andicu spune:
Kla, dai click pe stelute. Daca vrei sa-i dai nota maxima apesi pe ultima steluta din dreapta, adica nota 10, si tot asa..Multumim de intentie si odihneste-te mai mult in pat, daca nu te simti bine! sanatate multa tie si lui bebe din burtik! 
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel

Cum crestem noi

kla78 spune:
ANDICUgata l-am votat.
DIANAma bucur ca esti bine,sa dea d-zeu sa fie bine pana la 9 luni,imi inchipui ce tragic este sa-ti pierzi bebelasul la 16 sapt sau mai tarziu.
aurel_cris spune:
ANDICU l-am votat si noi pe bebe Filip,e o scumpete

DIANA ma bucur ca sunteti ok

KLA azi noapte am dormit mai bine si ma simt mai bine azi,joi mergem la dr. abia astept sa vedem cum stau cu colul caci sincer am mai facut una alta,asta este
la toate fara exceptie
27+