Vreau sa botez un bebe

Vreau sa botez un bebe | Autor: Ciresica5

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
De multa vreme ma framanta ideea de a boteza un bebelus. Imi doresc foarte mult acest lucru, mai ales ca am mai botezat o data o fetita, dar care a plecat cu familia in strainatate. Asa ca... am ramas fara finuta!
Mi-as placea tare mult sa gasesc o familie fara posibilitati materiale, asa ca daca cunoasteti pe cineva...
Initial m-am gandit sa merg la un orfelinat, dar dupa ce m-am interesat mai mult, am aflat ca nu e deloc simplu, ca si aici (ca peste tot), ai nevoie de cunostinte
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

- poti sa mergi la o biserica si sa vb. cu preotul.
- la centrele maternale. Sunt mamici fara ajutor. Aici sigur o sa gasesti bb.
- la maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si eu imi dores ca sa botez un bb mai necajit, care chiar are nevoie de un ajutor, mai ales ca am atatea lucruri ramase de la copii mei.Pana acum nu mi-a iesit nimeni in cale...

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

mi se pare o aberatie ca nasii sa insiste sa puna finilor si numele lor...
asta era pe vremuri, parca, nu?
daca ideea vine din partea parintilor, mai merge, dar asa...

la fel si chestia cu: daca e fata - eu, daca e baiat - eu...

Mitsu-bishu, multa sanatate si nastere usoara de pe acum, chiar daca mai ai un pic de asteptat! Si sper sa gasesti nasii cei mai potriviti pentru bebe.

Iar tie, Ciresica, o bila alba pentru intentie! Nu sunt multi cei care ar face astfel de gesturi!

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

ciresica5 - ... eu am 4 finuti(2 fete si 2 baieti) si sunt tare mandra de ei, anul acesta sper ca vom mai boteza un bb - abia astept ... eu iubesc copii la nebunie si anul acesta pt ca am avut bb mic si aveam o gramada de haine noi si putin folosite m-am dus la maternitate si i le-am dat unei tinere care nu avea o conditie materiala f buna (locuia cu bunica ei intr-o casa veche si tatal copilului ... plecat in sat cu dorul). Eu l-as fi botezat(era baietel) dar nu am vrut sa insist prea tare.
Sper sa botezi cat mai repede sa vezi ce bine te simti in biserica cu sufletelul mic in brate. ... poate iti gasesti aici pe forum un/o finut/a.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

mitsu, ai nascut?
imi dai o adresa de mail?sau uite ti-o dau eu pe a mea...cristianamatache@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

hei, ai nascut? iti botezam eu dar vad ca nu ai mai intrat pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si mie mi-ar fi placut sa botez un bebe, dar in cercul nostru de cunostinte toti au copiii mari si nimeni nu se mai gandeste sa faca altii.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput